O gün etekle çorap giymiştim ama etek çok kısa değildi ben onunla sohbet ettim normalde bana serseri der o gün sohbet sonunda seksi dedi kafam dönüktü ona çevirdim başka tarafa baktı neden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bakın ablacım.. kim ne derse desin , bir noktadan sonra kanki ayağı g. t ayağıdır.. karşındaki bir erkektir.. ne dersen de , ne yaparsan yap er geç karşısındakinin bir dişi olduğunun farkındadır.. az biraz da güzelcene bir kızsan , zaten sana bakarken bir yanı sana alıcı gözle de bakıyordur.. erkekler anası bacısı vs hariç tüm kızlara öncelikle dişi gözüyle bakar.. tamam arkadaşındır kankindir , saldıracak hali yok o ayrı ama , demek ki yine o an alıcı gözle bakarak bir dişi olarak hoşuna gitmişsin , adamın libidosu hareketlenmiş ki , seksi demiş.. sen birden tepki verince de utanmış... art niyetli değildir ama en nihayetinde erkek erkektir.. sana dünya ahiret bacı gözüyle bakıyorum diyen erkek , sadece seni beğenmiyordur. bu kadar.. veya yalan söylüyordur.. :) sen karşındakinin bir erkek olduğunun farkında değil miydin? bir noktadan sonra ateşle barutsunuz yani. adam karşısındakinin bir dişi olduğunun farkında. bu kadar. ki.. eğer adam gay değilse , zaten sana bazen alıcı gözle bakması doğal... tüm erkekler sana göz süzecek orana burana bakacak. kankin diye senden asla etkilenmeyecek falan mı zannediyorsun? dekolte verdiğinde gözü kaymayacak mı zannediyorsun? anlatabildim mi.. tamam arkadaşındır. sana değer veriyordur insan olarak da arkadaş olarak da.. ama ister istemez alıcı gözle de bakıyordur bazen yani. bunda da anormal bir şey yok. erkekle kadını yanyana koyarsan , üçüncüleri şeytan olur.. bu kadar.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek kanka diye bir şey yoktur ya uzaktan arkadaşdır ya da fuckbuddydir. Hiç bir erkek özellikle de çekici bir kızı kardeş olarak görmez. Anca çok çirkinsen o zaman kankaların olabilir, onun dışında o kankaların alayı fırsat kolluyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim diyor bana sürekli
- +1 yıl
Mecburen kardeşim diyecek, erkek kadına kanka derse çok kıro kaçar. Onun dışında ismin ile hitap ederse, resmi kaçar. Genel olarak ya kardeşim derler ya da lakap takarlar. Ne derse desin çok aşırı çirkin biri olmadığın müddetçe erkekler seni bu benim kankam, bacım, kardeşim diye görmezler. Bu hormonel bir durum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
İnce çorap mı giymiştin? siyah mı ten rengi mi? ya ayakların ya da bacakların ilgisini çekmiş Sexy demiştir. Bende cocukluktan beri güzel kadınların ayakları ve ince çoraplarına karşı aşırı ilgi var mesela çok sexy buluyorum. Ondada bu durum olabilir ayak ve çorap fetişistide olabilir.
00 YorumlaKanka ne mk bu yeni nesilde iyi yol tutturmus gidiyor... Erkekten kizdan kanka felan olmaz sunu sokun kafaniza...
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme kanka
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Benim kız kankalarım var bende onlara arada iltifat ediyorum güzel olmuşsun seksi olmuşsun gibi bunda ne var ki?
00 Yorumla
+1 yılKanka ayagı gödt ayagıdır, ateşle barut yanyana olamaz. Nokta.
00 YorumlaDesin diye giydin ya amaç bu
20 Yorumla
+1 yılhosuna gitmissin iste
10 YorumlaNe maldonaldo arkadaşlarınız bar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana gabaran bir şey var
00 YorumlaÖnce kanka sonra vurbana
00 YorumlaArkadaş ayaği g*t ayağı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkankan olsun sonuçta erkek yani dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bekliyon babanin oglumu ki kardes gorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim diyor sürekli
Cevap sahibi+1 yılOnun ilgisini cekmisn ki agzindan kacirmis erkekler cok kacirir agzindan
+1 yılAbaza
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekside ne var mkk bşz p*rno izliyoz arkadaşlarla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. realiteyi söylemiş
00 YorumlaSana kaldirmis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sana yurucektir
00 YorumlaHoşlanmış senden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi