Cinsel Yaşam Beyler tek kaşını kaldırıp göğüslerime baktı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bunu bir kac kez yapti amaci ne olabilir? Beyler tek kaşını kaldırıp göğüslerime baktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kaşı kaşınmıştır oynatarak kaşınmaya çalışmıştır böyle gözünde de miyop vardır goguslerine baktığının farkında değildir her şeyi kendi üzerine alma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya işinin başindaydi kafasini bana çevirerek kaşini kaldirip bakti bir kez de gozunu dikti dikkatlice bakti Yorumla aloneman530 +1 yıl Dediğim gibi kedidir Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. içinden bu şarkı geçmiştir 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂ya açikta değildi goguslerim çokta belli olmuyordu Yorumla zirkonn +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
eaasln Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Gosusleri açık miydi ki o kadar belki sevgiyle bakmıştır 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değildi iş yeri formam vardı bir de üstümde b arada baya baktı daldı gitti resmen Yorumla eaasln +1 yıl Nerden biliyosun goguslerine baktığını belki sana sevgiyle aşkla bakmıştır Yorumla Soran +1 yıl Yüzüme bakmıyor ama fizigimi falan da inceliyor off dedi bir ara Yorumla eaasln +1 yıl Hadi ya of mu dedi o zaman sana abayi yakmış seni istiyor kiskandir sende onu Yorumla Soran +1 yıl Rüyana giriyom mu falanda dedi burada amaç ne olabilir Yorumla eaasln +1 yıl Seni rüyasında mı görüyor senle sevisiyir demekki Yorumla Soran +1 yıl Bazende ilgisiz oluyor değişik bir arkadas😅 Yorumla eaasln +1 yıl Baya değişik bı arkadaş demekki o zmaan libosu düşük Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Behçgenmiş hayalkurmuş onlarlaognayıpsevişmek için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesim öyle rüyana giriyom mu gitcem diyor bir de burada kasıt ne olabilir Yorumla romantikseraeri +1 yıl Nekadae kadmasık yazmışım bsn bile okuyamadım Yorumla
Sabitayar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Seni sey yapmak istiyorr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😯😯 Yorumla Sabitayar +1 yıl Yani goguslerini sonra neresi olur bilemem Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl göğüsleri beğenmiştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😐😯 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl 😉😉🤣 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Kim bu samimiyetiniz var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İş arkadasim Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Ne kadar samimisiniz Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Amacı belli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yani Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Seks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hoslanmis olmus olamaz mi😂 Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl amaci belli degil mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arzuluyor mu beni bende hoslaniyor diye dusunmustum😂 Yorumla escinselbiri +1 yıl aynen Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. göğüsüne bakmak :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Amacı belki neden soruyorsunuz 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Hoslaniyor sanmistim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşlanmış gögüslerinden yanılmamışşın Yorumla Soran +1 yıl Benden değil göğüslerim den hoşlanmış ama😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ben de onu dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seksi mi giyindin Yorumla Soran +1 yıl Hayır aksine kapaliyim ve iş yeri forman vardi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım ama abaza ki orana bakmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylelerinden ve seksi giyinenlerden nedense nefret ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Rüyana giriyom mu falan da dedi goguslerimi ellerime dalıp gidiyor bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Rüyalarına giriyom mu dedi bana Yorumla Soran +1 yıl Ellerimi inceliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee. Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik mi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevse açılma taktiği farklı olur o yavşama bence Yorumla Soran +1 yıl Dimi sevse daha iletişim falan kurardi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen İlkin samimiyet kurar sonra açılır dı Yorumla Soran +1 yıl Beni süzerken de çok yakaladım 🤷🏼♀️bende hoşlanıyordur belki ondan suzuyordur dedim ama amaci farklıymış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bana göre amacı farklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen aşk mı arıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ewet😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel misin Yorumla Soran +1 yıl Bilmem kime göre neye göre🤷🏼♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim seni 🤭 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kaşı kaşınmıştır oynatarak kaşınmaya çalışmıştır böyle gözünde de miyop vardır goguslerine baktığının farkında değildir her şeyi kendi üzerine alma
Ya işinin başindaydi kafasini bana çevirerek kaşini kaldirip bakti bir kez de gozunu dikti dikkatlice bakti
Dediğim gibi kedidir
içinden bu şarkı geçmiştir 😂😂
😂😂ya açikta değildi goguslerim çokta belli olmuyordu
😂😂😂😂
Gosusleri açık miydi ki o kadar belki sevgiyle bakmıştır
Hayır değildi iş yeri formam vardı bir de üstümde b arada baya baktı daldı gitti resmen
Nerden biliyosun goguslerine baktığını belki sana sevgiyle aşkla bakmıştır
Yüzüme bakmıyor ama fizigimi falan da inceliyor off dedi bir ara
Hadi ya of mu dedi o zaman sana abayi yakmış seni istiyor kiskandir sende onu
Rüyana giriyom mu falanda dedi burada amaç ne olabilir
Seni rüyasında mı görüyor senle sevisiyir demekki
Bazende ilgisiz oluyor değişik bir arkadas😅
Baya değişik bı arkadaş demekki o zmaan libosu düşük
Behçgenmiş hayalkurmuş onlarlaognayıpsevişmek için
Kesim öyle rüyana giriyom mu gitcem diyor bir de burada kasıt ne olabilir
Nekadae kadmasık yazmışım bsn bile okuyamadım
Seni sey yapmak istiyorr
😯😯
Yani goguslerini sonra neresi olur bilemem
göğüsleri beğenmiştir
😂😐😯
😉😉🤣
Kaç bedenki göğüslerin ilgisini çekti
Kim bu samimiyetiniz var mı
İş arkadasim
Ne kadar samimisiniz
Göğüs küçükse bakmaya mi çalıştı
Amacı belli
Cinsellik yani
Seks
Hoslanmis olmus olamaz mi😂
amaci belli degil mi
Arzuluyor mu beni bende hoslaniyor diye dusunmustum😂
aynen
uçları ne renk :)
göğüsüne bakmak :D
Amacı belki neden soruyorsunuz
Hoslaniyor sanmistim
Hoşlanmış gögüslerinden yanılmamışşın
Benden değil göğüslerim den hoşlanmış ama😏
Evet ben de onu dedim
Seksi mi giyindin
Hayır aksine kapaliyim ve iş yeri forman vardi
Anladım ama abaza ki orana bakmış
Öylelerinden ve seksi giyinenlerden nedense nefret ediyorum
Rüyana giriyom mu falan da dedi goguslerimi ellerime dalıp gidiyor bazen
Anlamadım
Rüyalarına giriyom mu dedi bana
Ellerimi inceliyor
Ee.
Cinsellik mi yani
Sevse açılma taktiği farklı olur o yavşama bence
Dimi sevse daha iletişim falan kurardi
Aynen İlkin samimiyet kurar sonra açılır dı
Beni süzerken de çok yakaladım 🤷🏼♀️bende hoşlanıyordur belki ondan suzuyordur dedim ama amaci farklıymış
Evet bana göre amacı farklı
Sen aşk mı arıyorsun
Ewet😅
Güzel misin
Bilmem kime göre neye göre🤷🏼♀️
Merak ettim seni 🤭
Yalamak dkzmsnznz