~Aklınızda kalan biri oldu mu? hala onun için zaman zaman gözyaşı döktüğünüz ya da gecelere , müziklere kendinizi hapsettiğiniz günler? Ya da Piraye gibi seven oldu mu Nazım gibi unuttuğunuz?

Mecnun dağları delerken leyla bile başkasını seviyor ise piraye ölürken nazımın umrunda değilse. Demem ben kimselere "evvelim sen oldun ahirim sensin " diyemem bile. Su kısacık omurde.
Ama kalbe söz geçmiyor kaptan ha deyince olmuyor o sevmek istedi mi seviyor kendi başına buyruk seviyor kalbe söz geçmez
Demekki sen de bı Piraye sin ki için yanıyor 👍
Bastırmayın artık şu duygularınızı bırakın sizde rahatlayin onlarda 😊
İçine kapanma hiç bı zaman aşka küsme Piraye gibi sevilmeyi hakeden kadınlar var 😊🙏
Divaneden daha güzel Mecnun olunur unutma ☺️😉
Çok konuştum sanırim iyi geceler 🙈
Pardon özür dilerim 🙏
Şekersiz içerim ama 😊
herkes bir gün toprak olur ;her seven de ölür yalniz aşıklar ölmez...
Ama karşılıklı aşklar tabiki
tabikide senin için yanmayan bir ateş den isinamazsin
Sen şair olacak adamsın 😊
pek sanmiyom da umut fakirin ekmeği elbet bir gün 😂
Olur olur ümitsiz olma hiç bı zaman sende o ışık var 😂
eyvllh 😂
Oldu olmaz mı. 2. Bir Nazım vakası da ben yaşıyorum.
Durum vahim desene 😔
İnsanlar hep öyle değil mi biri çok sever biri hep üzer unutulur
Sanırım dünyanın kanunu bu. İşin tuhaf yanı da şudur ki; ne zaman vazgeçersen o zaman kıymete biniyorsun da bir anlamı kalmıyor. Ah keşke bazı şeylerin değeri zamanında bilinse
Keşke ama hiç bı şey vaktinde değeri anlanilmiyor ne zaman kaybettin o zaman anlıyorsun
Teşekkür ederim eig için ❤️
Rica ederim canım 💐
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Ben yaşadığım hiçbir şeyi unutmadım ama alıştım! 😅
Merhaba 😊
Alışmak unutamamaktan beter malesef 👌🏻
Unutmak diye bir şey söz konusu değildir o yüzden unutmayı aklımızdan çıkarmalı 😅
Alıştım sıkıntı yok her türlü sjsjsj
Kesinlikle 😂
EyvAllah 😅
Sevdim ama unutulmadım bence... vazgeçilir herkes ama unutulmaz...
Gerçek olmayan hersey unutulur herşey için geçerli aşk da gerçek değilse unutulur siz gerçek aşk yasamissiniz 🙏
Teşekkür ederim, galiba öyle🙂
Ne mutlu size o zaman 😊
😊sağolun aynen
Üç sene beraberdik bir buçuk aydır ayrıyız onun umurunda olmasam da o benim aklımdan çıkmıyor çok sevdim seviyorum
Sevmek sevilmek çok güzel unutulmak kısmına gecmezsek degil mı?
En zor olanı da o acısı bile bal derler ya öyle aslında özlemek sevmek çok güzel ama artık onunla olamamak unutmaya çalışmak en zor kısım.
Kesinlikle katılıyorum
Aşkın yaşanması mümkün gelen ama yaşanamayan bir kaderi var. Bu yüzden çok sevmeyin. Sakın aşık olmayın. Güzel sevin yeter.
Sizce bu elimizde olan bı şey mi peji
Peki
Bazen elimizde olmaz. Bir insanı ruhunla veya kalbinle değil mantığınla seveceksin. Yoksa olmuyor.
Mantıkli bı ilişki hiç düşünmedim açıkçası düşünür muyum hayır bundan sonra da düşünmem insan koşullara uygun bı beraberlik sağladı mi sadece arada bı anlaşma ve saygı olduğunu düşünüyorum yani mantıklı olduğu için bı insanı sevemem şahsen bazen aşık olmaktan korkmamak gerekir diye düşünüyorum
Aşk ve sevgi aynı şeyler değil. Aşık olursan kaybediyorsun.26 yıllık yaşamımda ne kendim, ne de başkasında tersini gördüm. Aşık olan kaybetmeye mahkumdur. Aşk fazla yaşamaz.
Doğrudur teşekkür ederim 😊
Aynı kişi önce mutluluktan sonra ise kederden bana gözyaşı dokturdu.
İnsanlar hep öyle değiller mi sevdiği için mutluda olurlar gözyaşı da dökerler 😊 abii 😂
Oluyo ara ara ne halt yerse yesin bazen haykirarak sustugum sessiz çığlıklarımin bir sahibi var
O çığlıkları bilirim ama zaman herşeyin ilacı
Öyle 😔
Uzulmeyin ama 😔
Bizi şimdi bile hatırlamıyor öldükten sonra mı hatırlar
O kısmı ayrı bı boyut 😐
Beni unutanın kalbi kurusun mk
Arkadaşlar arkadaşı sakın unutmayın 😂
Piraye gibiyim..
Güzel sevmiş Piraye değerini bilmese de Nazım 👍
Neden?
Değerini elbet anlar arkadaşım üzme kendini bazen zaman gerekir başına dank etmesi için bazen de yerine gelen senin değerini görmesini sağlar inşallah acın en kısa zamanda biter 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?