Aşk İlişkileri Eşiniz sizi gece öperek uyandırsa nolurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor böyle öperek uyandırsa nolur kabul mu ederdiniz yoksa aman ne uğraşcam diyip yatarmıydınız?ben kabul ederdim ya😅 Eşiniz sizi gece öperek uyandırsa nolurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl elimi yüzümü yıkar dişimi tekrar fırçalardım :D Hazır vaziyetteyim 0 79 Yorumla Soran +1 yıl Bencede yoksa ağız kokusu çekilmiyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E yani durduk yere soğutmayalım birbirimizdeen Tam teçhizatlıyım ben her zaman bir komandodan farkım yok :D Yorumla Soran +1 yıl Her an herşeye hazırım diyosun yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha her an ama sabaha kadar uyutmazdım öyle bir iki bıraktım yok :D Yorumla Soran +1 yıl Zabağa kadar bırakmam diyon yani😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha evet :D O evin her yerinde seslerimiz duyulacak gerekirse oda oda gezeriz z:D Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ben uykulu halimle gezmezdim heralde sadece yatakta yapardım 😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence o zevkin verdiği hazla daha çok isteyeceeksiinn :) Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum artık hiç yaşamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamaya başla bir yerden o zamaan kaçırma zamanıı Yorumla Soran +1 yıl Şimdi yaşamayı pek düşünmüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaman mekan ver geliyim :D Yorumla Soran +1 yıl Şimdi yaşamayı pek düşünmüyorum dedim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşaayacağın zaman demek istedim bende dert değiil :D Yorumla Soran +1 yıl Bilemem😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz ben ikinciye yaz başı 216 :D Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cem Yılmaz Espirisiydi boşveer :D Beni yaz sen sıraya :D Yorumla Soran +1 yıl Listemmi var benm 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha bilemem olursa ilk sıra benim bahsettiğim espiri buydu izle anlarsın :D https://www.youtube.com/watch?v=emCwdzo0TWQ Yorumla Soran +1 yıl Hmmmmm tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl taaaammaaam Yorumla Soran +1 yıl Bişey sorcam ben şimdi böyle bir cinsellikle alakalı foto gördümde şeyimde hafif bir azını oluyor neden oluyor bu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl azını derkeen? Yorumla Soran +1 yıl Sızı oluyor olcaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende de oluyor çok fazla istediğim zaman görünce galiba çok azmaktan oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım ama böyle çok tatlı bir sızı oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendini tatmin ediyor musun öyle Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki ama sızlıyor ara sıra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl GÜzeldir tatlı bir hiss benim sabahları olur özellikle o sızlama Yorumla Soran +1 yıl Hm benm geceleri oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl izliyor musun bişeyler Yorumla Soran +1 yıl Ara sıra izlerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıım ne izliyorsun mesela var mı bir kategori falan :D Yorumla Soran +1 yıl Bdsm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sert seviyosun yani bayılırımm Yorumla Soran +1 yıl Sonra böyle uyurken yaklaşma falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona bende bayılırım sürtünerek başta Yorumla Soran +1 yıl Ayn sonra böyle kzın içine falan giriyor çok hoj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha zevklerimiz benziyormuuş :D ben uyurken yapmayıda severiim Yorumla Soran +1 yıl Ben de onu denemek istiyorum nasıl bir his Yorumla Soran +1 yıl böyle hiç beklemedim anda ben uyurken yapcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha denemiştim bir kerede hiç istediğim gibi bir tepki almadım kızdı falan tabi sonunda yine seviştik :D Yorumla Soran +1 yıl Ruh Halime bağlı eğer tersimdeysem biraz kızardım ama sonra devam ederdim nihayetinde sevdim adam Yorumla Soran +1 yıl böyle sen ona dokunurken hissedip uyandımı yoksa hisstemedimi böyle şeyde içine girince uyanıyor bence orda numara yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da öyle yaptı :D ama banyoda ikna ettim ben onuu Yorumla Soran +1 yıl Hm ilk ne dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnleyerek uyandı ilk sonra ne yapıyorsun sen be aptal dedi bağırmaya başladı ağzını tuttum bende susturiyim diye sakin sakin konuşalım dedim kalkıp gitmeye bile çalıştı o saatte gönlünü alana kadar alnım çatladı Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonu mutlu bitti tabi :D Yorumla Soran +1 yıl Ben de denemek istiyorum ya ama ilk tepkim ne olur bilemem 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen napıcan uyurken üstüne mi oturucan :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben anında uyanırdım :D Yorumla Soran +1 yıl Hyr o bana yapsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haa :D bence sen belli etmeden devam ederdin hiç uyanmamış gibi yaparak :D Yorumla Soran +1 yıl Ayn öyle yapsam BİLE nereye kadar eninde sonunda inlerdim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha o ilk inlediğin an ben çok zevke gelirdim ya :D Yorumla Soran +1 yıl Evet inlememizden çok etkileniyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen öyle inledikçe daha sert yapasım geliyoor beniim Yorumla Soran +1 yıl Ben de sertliğe bayılrım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke benim olsa <3 :D Yorumla Soran +1 yıl 😄😶😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha :D Yorumla Soran +1 yıl Bakireliği sorun eder msin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani evlenirken falan mı? Yorumla Soran +1 yıl Evlenirken eşin bakire diilse sorun eder msn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmişini dinlemek isteriim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani sana anlatmasını mı isterdin neden böyle biley isterdin zevk almak İÇİN mi yoksa örenmek için mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenmek için kalkıpta önüne gelenle seviştiyse olmaz hoş olsa da bana öyle söylemezdi ya Yorumla Soran +1 yıl Bana göre bakire olması lazım bence bakirelik önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herkes öyle istiyor bende öyle ama kalkıpta yargılamak hoşuma gitmiyor öyle Yorumla Soran +1 yıl O senin düşüncen bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi ki ilk girmeyi istiyorum ama :D Yorumla Soran +1 yıl Ama? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aması yok bakire olmayan kızlarda var bu bir gerçek :D Ben bişey sorucamda soracağım soru buraya pek uygun değil :D Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar açıkta buradan nasıl konuşucam :D Yorumla Soran +1 yıl Neyle alakalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne konuşuyoruz bunlarla alakalı neyse açık etmiyim diyorsan kendimi sormayadabilirim şart değiil Yorumla
Sҽɾƚ_vurur Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Operse devamı gelir 😊 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bencede gelmesi lazım yanş Yorumla Sҽɾƚ_vurur +1 yıl Ee yani gelmeli madem ateşledi o zaman bizede alevlenmek düşer Yorumla Soran +1 yıl Ayn sabahlar olmasın Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşim beni her gece. Öyle uyandirsin yaa.. supeeerr 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayn ya çok ii Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Hhaha sen daha ufaksinn.. com hayaller kurma 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yiıooo niye kurmıcakmışım bal gibi kurarırım😅 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Sen çok hayal kuruyosun zaten belli..😄 umarım hayallerin gibi olur... hadi bakalkm Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Seks çağrısı manasında sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayn öyle Yorumla Cebeufuk +1 yıl Aşağıdaki uyumuyorsa hemen derdim Yorumla Soran +1 yıl Uyuyorsa BİLE uyandırırdım ben Yorumla Cebeufuk +1 yıl Vayyy hiç yaptın mı.. bu kadar emin konuşuyorsun Yorumla
Etoile_bleue Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Cok seker bence 😂 cok yorgunsam uyanmam ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben direk basar uykuya devam ederdim 😂😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Tescilli öküzsünüz walla😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapayım gece seks istedi diye sırtımda mı taşıyayım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sırtında taşı demiyoz ki seviş 😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece gece deliği tutturduğumuza şükretsin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ncncnccjcmvk ışık diye bişey var da bşvr senin sevişmeye niyetin yok😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Işıktan değil uyku sersemliğinden gece hararetini alıp sabah gerekeni yaparız korkma sen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada sen evlimisin yoksa hayal mı kuruyon😂 Yorumla Soran +1 yıl Sabah sevmiyorum gece şeyi çok zevkli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zaman çok zevklidir bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zevkler renkler tartışılmaz😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burda zevk aynı renk farklı 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi benim zevkde farklı Yorumla Soran +1 yıl Cnnccncncn ayn ii tespit 😂 Yorumla
çirkinördek1234 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Niye etmeyesinki sevdiğin adam seni öpüyor 0 0 Yorumla
brnzgrs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. 😁😁😁😁😁 0 0 Yorumla
Ahmetcncmbt Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Uyumaya devam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eşim böyle biley yapsaydı diğer gecede ben kabul etmezdim Yorumla Ahmetcncmbt +1 yıl Etme. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
elimi yüzümü yıkar dişimi tekrar fırçalardım :D Hazır vaziyetteyim
Bencede yoksa ağız kokusu çekilmiyor 😂
E yani durduk yere soğutmayalım birbirimizdeen Tam teçhizatlıyım ben her zaman bir komandodan farkım yok :D
Her an herşeye hazırım diyosun yani
Hahaha her an ama sabaha kadar uyutmazdım öyle bir iki bıraktım yok :D
Zabağa kadar bırakmam diyon yani😂
Hahaha evet :D O evin her yerinde seslerimiz duyulacak gerekirse oda oda gezeriz z:D
Yok ya ben uykulu halimle gezmezdim heralde sadece yatakta yapardım 😶
Bence o zevkin verdiği hazla daha çok isteyeceeksiinn :)
Bilemiyorum artık hiç yaşamadım
Yaşamaya başla bir yerden o zamaan kaçırma zamanıı
Şimdi yaşamayı pek düşünmüyorum
Zaman mekan ver geliyim :D
Şimdi yaşamayı pek düşünmüyorum dedim ya
Yaşaayacağın zaman demek istedim bende dert değiil :D
Bilemem😅
Yaz ben ikinciye yaz başı 216 :D
Anlamadım
Cem Yılmaz Espirisiydi boşveer :D Beni yaz sen sıraya :D
Listemmi var benm 😂
Hahaha bilemem olursa ilk sıra benim bahsettiğim espiri buydu izle anlarsın :D https://www.youtube.com/watch?v=emCwdzo0TWQ
Hmmmmm tamam
taaaammaaam
Bişey sorcam ben şimdi böyle bir cinsellikle alakalı foto gördümde şeyimde hafif bir azını oluyor neden oluyor bu?
azını derkeen?
Sızı oluyor olcaktı
bende de oluyor çok fazla istediğim zaman görünce galiba çok azmaktan oluyor
Hm anladım ama böyle çok tatlı bir sızı oluyor
kendini tatmin ediyor musun öyle
Bilmem ki ama sızlıyor ara sıra
GÜzeldir tatlı bir hiss benim sabahları olur özellikle o sızlama
Hm benm geceleri oluyor
izliyor musun bişeyler
Ara sıra izlerim
Hıım ne izliyorsun mesela var mı bir kategori falan :D
Bdsm
sert seviyosun yani bayılırımm
Sonra böyle uyurken yaklaşma falan
Ona bende bayılırım sürtünerek başta
Ayn sonra böyle kzın içine falan giriyor çok hoj
hahaha zevklerimiz benziyormuuş :D ben uyurken yapmayıda severiim
Ben de onu denemek istiyorum nasıl bir his
böyle hiç beklemedim anda ben uyurken yapcak
Hahaha denemiştim bir kerede hiç istediğim gibi bir tepki almadım kızdı falan tabi sonunda yine seviştik :D
Ruh Halime bağlı eğer tersimdeysem biraz kızardım ama sonra devam ederdim nihayetinde sevdim adam
böyle sen ona dokunurken hissedip uyandımı yoksa hisstemedimi böyle şeyde içine girince uyanıyor bence orda numara yapıyor
O da öyle yaptı :D ama banyoda ikna ettim ben onuu
Hm ilk ne dedi
İnleyerek uyandı ilk sonra ne yapıyorsun sen be aptal dedi bağırmaya başladı ağzını tuttum bende susturiyim diye sakin sakin konuşalım dedim kalkıp gitmeye bile çalıştı o saatte gönlünü alana kadar alnım çatladı
Hmm anladım
Sonu mutlu bitti tabi :D
Ben de denemek istiyorum ya ama ilk tepkim ne olur bilemem 😄
sen napıcan uyurken üstüne mi oturucan :D
ben anında uyanırdım :D
Hyr o bana yapsın
haa :D bence sen belli etmeden devam ederdin hiç uyanmamış gibi yaparak :D
Ayn öyle yapsam BİLE nereye kadar eninde sonunda inlerdim 😅
hahaha o ilk inlediğin an ben çok zevke gelirdim ya :D
Evet inlememizden çok etkileniyorsunuz
aynen öyle inledikçe daha sert yapasım geliyoor beniim
Ben de sertliğe bayılrım
Keşke benim olsa <3 :D
😄😶😶
hahaha :D
Bakireliği sorun eder msin
Nasıl yani evlenirken falan mı?
Evlenirken eşin bakire diilse sorun eder msn
Geçmişini dinlemek isteriim
Nasıl yani sana anlatmasını mı isterdin neden böyle biley isterdin zevk almak İÇİN mi yoksa örenmek için mi
Öğrenmek için kalkıpta önüne gelenle seviştiyse olmaz hoş olsa da bana öyle söylemezdi ya
Bana göre bakire olması lazım bence bakirelik önemli
herkes öyle istiyor bende öyle ama kalkıpta yargılamak hoşuma gitmiyor öyle
O senin düşüncen bilemem
Tabi ki ilk girmeyi istiyorum ama :D
Ama?
Aması yok bakire olmayan kızlarda var bu bir gerçek :D Ben bişey sorucamda soracağım soru buraya pek uygun değil :D
Sor
Bu kadar açıkta buradan nasıl konuşucam :D
Neyle alakalı
Ne konuşuyoruz bunlarla alakalı neyse açık etmiyim diyorsan kendimi sormayadabilirim şart değiil
Operse devamı gelir 😊
Bencede gelmesi lazım yanş
Ee yani gelmeli madem ateşledi o zaman bizede alevlenmek düşer
Ayn sabahlar olmasın
Eşim beni her gece. Öyle uyandirsin yaa.. supeeerr
Ayn ya çok ii
Hhaha sen daha ufaksinn.. com hayaller kurma 😄
Yiıooo niye kurmıcakmışım bal gibi kurarırım😅
Sen çok hayal kuruyosun zaten belli..😄 umarım hayallerin gibi olur... hadi bakalkm
Seks çağrısı manasında sanırım
Ayn öyle
Aşağıdaki uyumuyorsa hemen derdim
Uyuyorsa BİLE uyandırırdım ben
Vayyy hiç yaptın mı.. bu kadar emin konuşuyorsun
Cok seker bence 😂 cok yorgunsam uyanmam ama
Hosuma giderdi erkegimin canı çekmiş 😘
O an çok tatlı bulursam kabul ederim.
ona güzelce masaj yapardım ondan sonra olurdu
Ben direk basar uykuya devam ederdim 😂😂
Tescilli öküzsünüz walla😂
Ne yapayım gece seks istedi diye sırtımda mı taşıyayım 😂
Sırtında taşı demiyoz ki seviş 😶
Gece gece deliği tutturduğumuza şükretsin 😂😂
Ncncnccjcmvk ışık diye bişey var da bşvr senin sevişmeye niyetin yok😅
Işıktan değil uyku sersemliğinden gece hararetini alıp sabah gerekeni yaparız korkma sen 😂
Bu arada sen evlimisin yoksa hayal mı kuruyon😂
Sabah sevmiyorum gece şeyi çok zevkli oluyor
Her zaman çok zevklidir bence 😂
Zevkler renkler tartışılmaz😂
Burda zevk aynı renk farklı 😂😂😂
Gerçi benim zevkde farklı
Cnnccncncn ayn ii tespit 😂
Niye gece 🤦
bende ederdim hatta düm düz ederdim genelde ama
Hoşuma gider ilgilenirdim 😂
Niye etmeyesinki sevdiğin adam seni öpüyor
😁😁😁😁😁