Otele gittim benimle ilgilenen flörtleşen birisi oldu açıkçası ben de çok etkilendim sizce her güzel kıza karşı böyleler midir? Amaçları eğlencesine takılmak mıdır yoksa benimle ciddi düşünmüş olma gerçekten hoşlanmış olma ihtimali var mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ohoo kaç bin insan gelip gidiyor ciddi olucağnı sanmam kaptırma kendini
Bir sezonluk otelde çalışma maceramın ardından, otelde çalışan kimseye güvenmemeyi öğrendim ama sen bilirsin tabii.
Oteldeki çocuktan hayr gelmez kaç tane sevgili yapıyordur o hatta hepsiyle yatıyordur
hayır bende otelde gorev yaptım hep öyle sen gıdersın baskası gelır odana ıkram gelır ıstedıgını aldımı baskasını avına dusurur
Hayatında sana kimse yürümedi mi be kadın? Neyden medet ummuş :D
Neyden medet umduğumu neler yaşadığımızı neler konuştuğumuzu bana neler söylediğini nerden biliyosun ki böyle bir yorum yapıyosun :D
Sen bunları bize anlatmadan neye göre yorum bekliyosun tam olarak pekki :D otelde bir çalışan olması dışında bilgi vermemişsin. Ben de toy bir kız olduğunu önüne gelen ilk adamdan etkilendiğini varsaydım.
ciddi düşünmek mi... erkek deyince ve şu davranışıyla hic de ciddiye alica biri gibi gelmedi bana
Her şey niyete bağlı. Niyet hayr akıbet hayr, niyet şer akıbet şer. Niyeti kötü olan imkansız yerde bile yapar. Niyeti iyi olan hiç bir yerde yapmaz
Düşürürler kuzenlerim otelde çalışıyorlar hergün birileriyle hepsi
İlk gördüğünde yavsayan biri ne kadar ciddi olabilir saf olmayın
neden sen birinden hoşlansan tanışmaz mısın 😂 yavşamadı düzgünce tanıştı yani
Hayır utanırım hdhdhd
Otel falan sakata gelme diycm ama bya etkilmiş yani
Muavinlere ve turizmcilere güvenmem. 😺
kesinlikle yakisikliysa cok findik kirar
:(((
Uzulme neden uzuldun ki
Seninde atar ayarlayama bakar yazık
Avci olurlar kendileri
He he yaw he he senle ciddi düşünmüş
Oyle bir ihtimal yokk gibi birşey
Her müşteri ye aynı davraniyorlar
Tanıdıklarınız mı var
vardı bir zamanlar. calisanlarin müşteriyle o konularda muhatap olması kolay değil isini kaybeder
Her müşteriye iyi yaklaşımlarını biliyorum öyle yaklaşanlar da oldu güler yüzlü ama bunun ayrımını yapabilecek yaştayım bahsettigim kişi gerçekten benden çok hoşlanmış gibi davrandı ve farklı yaklaştı tanıştı her şeyimi sordu instagram hesabımı istedi ertesi gün tekrar yazdı yanına çağırdı vs
Onda iyi cesaret varmış işletme sahibimi acaba. otelde tanıştığı birini ancak kollarina alirlar bunu unutma ama
işletme sahiplerine çok düşüyor onu otel sahibi arkadaslarimla yasadim bire bir
bir de sevgilim var onu söylediğim halde aynı şekilde davranmaya devam etti bu ne demek?
Erkekler icin önemli değil mi kızın sevgilisinin olması
Cinselligi dusunen biri için ne önemi olabilirki senin sevgilin olması. hatta evli olman bile yeterki hoslansin. nefes alsın yeter diyen erkeklerimiz var😊
Haklısın teşekkür ederim
Bence de sevgilim oldugunu söyledikten sonra en azından uzaklaşırdı niyeti pis olmasaydı
Rica ederim
Yani
Ciddi düşünmek ne demek ya ajsjs
Ciddi düşünmek gerçekten hoşlanmak ve sevgili olmak istemek ciddi düşünmemek de eğlencesine bir geceliğine falan takılmak bunu ayırt etmek evlilik falan demiyoruz herhalde ciddi derken😂
Hhshs erkeklerin hepsi öyle kim denk gelirse ciddi olduğunu sanmam sjjd
tabiki kolaydır... bencede
Hoşlanmıstır alma kimsenin ahını
valla oyeldekiler günlük yakilir
Öyleler üzgünüm jsksks
Her şey olabilir
Şans işleri biraz 😂
Taklma amacli tabiki
Neden öyle düşündün
Orda calisan arkadaslarm. var ordan biliyorum
içinden geçer
Ne is yapıyon