Çok güzel, zeki ve başarılı olan bazı kızlara karşı hemcinslerimi uyarmak istiyorum ne düşünüyorsunuz?

Çok güzel, zeki ve başarılı olan bazı kızlara karşı hemcinslerimi uyarmak istiyorum ne düşünüyorsunuz?
Tahminlerim kadarıyla ego.

zeka mükemmeliyetçiliğe sürüklüyor.
güzellik ise egoyu artırıyor.

İşte tam burada kusursuz bir erkek aramaya çalışıyor.
çünkü çoğu şartı taşıdığına inanır.

Bir erkek olmalı ki hem onun ilgilerine cevap vermeli
hem de bir çok şartını karşılamalıdır.

Bu şartlar ise malesef azami düzeyde olmuyor fazlasıyla uçuk oluyorlar.

Bu dediklerim her kız için geçerli değil, bir kız çok güzel, zeki ve başarılı olur aynı zamanda alçak gönüllü ve daha basit sevgi arayışında olabilir. ya da tüm mükemmeliyetçiliğini sevgiye dökmüş olabilir.

Fakat unutmayalım ki bu bir savaş ve bunu yenmiş kızlar hayatınızda yer alırsa kendinizi çok şanslı saymalısınız hemcinslerim.

Fakat bahsettiğim kızlarda ise şansınızı denememenizi tavsiye ederim , yoksa canınız çok kötü yanabilir.
Bu yüzden insanları iyi tanımalısınız ve içinizdeki ses uzak durmanıza dair ipuçları veriyorsa kim olduğunu iyi anlamanı ve iç sesinizin haklı olup olmadığını bilmelisiniz. Unutmayalım Aşk (şairane olsun diye söylemiyorum) size hem cenneti yaşatabilir hem cehennemi. Cehennemi yaşamamak için dikkatli olun..