Sevgilinizin ya da eşimizin aynı boyda olmasına nasıl bakıyorsunuz? 

Olsun sorun değil topuklu giymeme gerek kalmaz onunla yurmezken giyerim dicemde 164 boyunda bir erkekse en azından balık etli olsun zayıf erkek sinirlerimi bozuyor kendimi daha kilolu hissediyorum
Yani çok büyük bir dert değil
Cevap
8Cevap
177 erkekte iyidir neden olmasın? Ama tercih benden 10 cm ya da daha fazla uzun erkekler yani 187-190 arası
5-10 cm uzun olmalı çünkü özel günlerde topukluyu tercih ediyoruz ve eşimizden uzun olmamız pek hoş olmaz.
Olur mu kardeşim sonra nasıl topuklu giyecekler. Erkek en az 10 cm uzun olmalı ki kız rahat rahat topuklu giyebilsin.
Ben kendimden en az 10 cm uzun isterim ama gönül işlerinde belli olmaz. bir de bakmışsın aynı boyda biri çıkmıştır karşına. Her şeyden herkesten çok seversin ve gözün görmez hiç bir şeyi :)
Ben zaten kısayım, eğer benim boyumda olursa hiç hoş olmaz. En az 20 cm uzun olmasını isterim.
Benimle aynı boyda olması hoş olmaz. Benim boyum 150-den aşağı zaten. Bence aynı boy yakışmaz çoğu kişiye. Erkek kızdan uzun olmalı 😇
Fark etmez benim icin
Fotoğrafta kız 1 cm kısa jsjdjjd
Saçmalamayın böyle şeyler olabilir kadın da topuklu giyer
İdeal diye düşünüyorum
Yani uzun boylu daha iyi tabi ama
Basit konular. Her türlü olur
Çok kötü çok kötü Allah korusun topuklu giremez kadın 😔😔😔😔
Sayılara takılmayın
180 kız bulmamda zor🤣🤣
Kadın kısa olmalı daha güzel duruyor
Kodon koso olmolo doho gozol doroyor kaç yıllık 164 boyunda bir kızım böyle yalan görmedim hep 5 cm daha uzun olmak isterdim
Boyun iyi ama
Evet TR ortalamasındayim ortalama 163 zaten
Ee neden sorun yapiyon mutlu olmaya çalış
Kısa daha güzel oluyor dedin ya ona yalan diyorum yok öyle bir şey
Erkekten kısa olunca kız daha uyumludur yan yana
Hayır genel olarak diyorum OFFFFFF! Tabi kız daha kısa olcak erkekten
Erkek daha uzun olsun
Kadın biraz kısa olmalı erkekten fikrimce
5cm uzun olsun bari
Olması gereken
Olabilir:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?