merhaba direk konuya geçiyorum
kocamla ablam yakın arkadaştı ve bende ablamın doğum günü bahanesiyle tanışmış oldum sonra sevgili olup evlendik. ablamlada aram çok yoktur hiç birbirimize gidip gelmeyiz ablamda evli bu arada ama nedense ben markete gittiğimde her zaman evde oluyor ve bu tekrarlanıyor e kovada virüs sebebiyle kocam hep evde bu iş canımı sıkmaya başladı yardım edin.
kocamla ablam yakın arkadaştı ve bende ablamın doğum günü bahanesiyle tanışmış oldum sonra sevgili olup evlendik. ablamlada aram çok yoktur hiç birbirimize gidip gelmeyiz ablamda evli bu arada ama nedense ben markete gittiğimde her zaman evde oluyor ve bu tekrarlanıyor e kovada virüs sebebiyle kocam hep evde bu iş canımı sıkmaya başladı yardım edin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Telefonunun ses kaydını açıp eşinin görmeyeceği bir yere koy markete diye çık bir süre sonra gel sonra ses kaydını dinle bebeğim o zaman anlarsın
bir daha markete giderkn bir kamera ya da ses kaydedici koy
Yani hal ve hareketlerine dikkat etmeye calis belki oradan yakalayabilirsin
Ablana evine gelmemesi söyle ya da kocanı markete gönder. Hem sen niye gidiosun markete erkek işi o. Gitsin kızım saf mısın nesin
Hayırdır desene evin barkın yok mu ben evdeyken evime giriyosun ben olsam derim
Kötü düşünme hemen belki sen böyle düşündüğün için sana böyle geliyordur
Sende ablanın kocasıyla aldat onu ödeşşn kardessiniz sonuçta 😂
Valla ben eşimi falan ne ablam ne kuzenim ne ıncık cıncık kimseyle görüştürmem bu devirde ablana bile güvenmiycen.
Buraya soracağına onlarla konuşsana ya
Sen döndüğünde sizin evde mi oluyor hep?
Umarım trolldür değilse
Çok kötğ
Markete kocanı yolla
Uheyy
Oha sende