Aşk İlişkileri En sevdiğiniz sözü paylaşırmısınız? Trismegistuss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Varsın Sonumuz Olmasın""Kalbiniz gibi geçsin hayatınız" En sevdiğiniz sözü paylaşırmısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kim_Bilir_Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Merhaba,Canınız cehenneme! Bu sözü çok seviyor ve kullanıyorum... 😅 1 2 Yorumla Trismegistuss +1 yıl Hepinizin canı cehenneme bence bu daha iyi😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Yo herkesin canı cehenneme değil 😊Kişi geldiği gibi ağırlanır genel olarak kullanırım 😅 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Allah seni birinin sevgisiyle rızıklandırdığında, gücün yettiğince o sevgiye sıkıca tutun. 1 1 Yorumla Trismegistuss +1 yıl Sevdim bunu Yorumla
xyceren0101 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Acı seni daha güçlü yapar Korku daha cesur kırık bir kalp ise seni daha akıllı yapar 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl batan bir gemide kaptan olsan ne fayda.. tayfa olsan ne fayda 1 0 Yorumla
AçılınEdyGeldi Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Öyle çok sevdiğim bir söz yok amaAllah gönlüne göre versin güzel bir sözdür 2 3 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Kimine dua kimine bedduadır Yorumla AçılınEdyGeldi +1 yıl @Kim_Bilir_Belkidee güzel o yüzden herkes hakettiğini yaşasın Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Amin inşaAllah Yorumla
Hayalkırıklığımeleği Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Beklenilen her şey soğur.Yağmuru severim ama firtinayi kovalamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Canınız cehenneme! Bu sözü çok seviyor ve kullanıyorum... 😅
Hepinizin canı cehenneme bence bu daha iyi😂
Yo herkesin canı cehenneme değil 😊
Kişi geldiği gibi ağırlanır genel olarak kullanırım 😅
Allah seni birinin sevgisiyle rızıklandırdığında, gücün yettiğince o sevgiye sıkıca tutun.
Sevdim bunu
Acı seni daha güçlü yapar Korku daha cesur kırık bir kalp ise seni daha akıllı yapar
batan bir gemide kaptan olsan ne fayda.. tayfa olsan ne fayda
Öyle çok sevdiğim bir söz yok ama
Allah gönlüne göre versin güzel bir sözdür
Kimine dua kimine bedduadır
@Kim_Bilir_Belkidee güzel o yüzden herkes hakettiğini yaşasın
Amin inşaAllah
Beklenilen her şey soğur.
Yağmuru severim ama firtinayi kovalamam
Kuş ölür sen uçuşu hatırla
Görünüşe aldanma, görünüşte herkes insandır..