Nişanlımla biraz tartıştık ve 4 gündür ne ben ona ona ne o bana mesaj atıyo aramıyoruz falan benim mesaj atmama sebebim haklı olsam olmasam hep alttan ben alırdım ve buda onu bildipinden dolayı benim yazıcağımı yüne ilk benim özür diliycemi biliyo o yüzden benim yazmamı bekliyor bugün bu story atmış süzce ne demek istedi beklentisi ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Veyahut bu duruma karşılık cevap olarak ben ne paylaşsan?
Birinin üstüne ne ladar çok düşersen senden o kadar çok uzaklaşır aksini hiç yaşamadım?
şahsen benım 6 yıllık ilişkim vardı aynı senın gibi haksızda bana küfür vesaie hakaret ederdı ve ben yıne köpek gibi özür dilerdim 6 yıl böyle gitti en son bitti ilişki hanı çok değer verirsen yemın ederım o ilişkinin sonu olmuyo keza görüdüğü gibi senınkıde öyle umursamaz bir tipte ve bununla bir ömür geçiceni asla kânaat getirmiyorum
Hep alttan ben alırım hep ben geri donerim hep ben mesaj atarim diyosun ya bu sefer tam tersini yap mesala. İlk adımı sen atma bak ozaman nasıl tutuşuyor 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şahsen benım 6 yıllık ilişkim vardı aynı senın gibi haksızda bana küfür vesaie hakaret ederdı ve ben yıne köpek gibi özür dilerdim 6 yıl böyle gitti en son bitti ilişki hanı çok değer verirsen yemın ederım o ilişkinin sonu olmuyo keza görüdüğü gibi senınkıde öyle umursamaz bir tipte ve bununla bir ömür geçiceni asla kânaat getirmiyorum
Bu doğru. Çok fazla ilgi insanı bunaltır ve ayrılığa sebebiyet verir.
Evet aynn öyle seviyorsun üç kuruşluk insanları bide beğenmiyolar
Bence onu sasirtmalisin
Ne gibi
Hep alttan ben alırım hep ben geri donerim hep ben mesaj atarim diyosun ya bu sefer tam tersini yap mesala. İlk adımı sen atma bak ozaman nasıl tutuşuyor 😂
Dayanamıyorum
Kimde nasıl etki edeceği belli olmaz.
Nasıl yani
bende aynı düşünüyorum
Doğru