Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok bağlandıysanız yapacak bir şey yok. Onlar bir süre dizginlenir hevesi gider soğurlar ya size oynarlar ya da direk giderler. Giderse yine iyi ama hep kapı bırakırlar geri dönerlermiş gibi hissettirirler bu kötü işte. Hayatınız mahvolur. Bağlanmadıysanız dizginlemeye bile çalışmayın kaçın kendinizi kurtarın.
42 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yani diğer adıda şıp sevdi...
Selli bir yağmur gibi yaşar aşkı.
Bir anda hızlıca yağan sağnak gibi tutulur birine sonra aniden durulur.. ayni arı gibi çicekten ciceğe konar.
Ne sana yar olur ne de bir başkasına.. Ama birgün oda bu durumdan usanıp konduğu tek cicekte bir omur boyu kalmak isteyebilir01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
107
Cevap
95Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Elde tutulmaz öyleleri salacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyran gönüllü demek aslında karşıdakinin kişiliğine hafifletilmiş bir tabir olur ama neyse.
Her insanın iradesi ve beyni vardır eğer birisi karşısındakinin böyle olduğunu bile bile iletişimini kesmiyorsa eğer beynini kullanmıyordur sadece kafasında ağırlık yapıyordur.
Günümüzde kadın cinayetlerinin çoğuna bakarsan eğer bazı kadınlar serseri aylak tipleri sonradan değiştiririm, evlenince değişir mantığıyla sırf seviyor diye evleniyor ve maalesef sonu kötü bitiyor.
O yüzden birisi nasılsa ya her türlü şeyiyle kabul edip tüm riskleri alacaksın ya da hiç uğraşmayıp mantıklısını yapıp yollarını ayıracaksın.319 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@KumralY kalp mantığa ağır basıyorsa problem vardır zaten.
Tamam kalbini dinlersin ama aklınla hareket edersin aksi takdirde vereceğin kararların yüzde 99 u yanlış karar olacaktır. - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@SporcuMan18013 evet yanlis kararlar her seyi biliyorsun her seyin farkindasin ama aci çekiyorsun bu ortadan kalkmadan mantiginla hareket edemezsin
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılElinde tutmak için çalışmayarak.. Ayran gönüllü derken özgür ruhlu demek istiyorsun sanırım. Ya da maymun iştahlı bir zevk düşkünü. Ya da kararsız aptalın biri... Bir adam daha ne istediğini bilmiyorken sen tutup diyorsun ki bu adam ne ister ne yapmak lazım? Sal gitsin. Özgür ruhlu adam hakkında şunu diyebilirim onu yönetmeye çalışma onu olduğu gibi kabul et. Egona hakim ol ve eğlenmeye bak.
30 Yorumla Tutarsız ne istediğini bilmeyen ve bencillikle beslenen kişileri yola getirmek gibi bişey olamaz. Kişinin bunu kendisi istemesi lazım.
Böyle insanı yıpratan, yoran sıkıntıya sokan birileri için kafa yormaya bile gerek yok.
Giden yine senden gidecektir.
Kendine saygısı olsa zaten karşı tarafı düşünerek adım atar.
Kısaca üzmez. Ayran gönüllü olanı kendi haline bırakmakta yarar var.10 Yorumla
+1 yılSevdiği olduğu halde, sevgilisi olduğu halde ayran gönüllü ya da çapkın olandan bir halt olmaz.. Öylesiyle konuşmaya bile değmez.. Ama sevdiği olmayanın, sevgilisi olmayanın ayran gönüllülüğü anlaşılır ve gayet masumdur bence..
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Ayran gönüllü insanlar dizginlenmez!
Uzak durmak gerekir!30 YorumlaMuhtemelen senden öncekiler de ve senden sonrakilere de aynı şeyi başaracağını düşünmüş ve düşünüyor olacak. Ruh ve beden sağlığın için vazgeç bu sevdadan.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Zor valla ne istedigini bilmezler ne yaparsan yap surekli arayis icinde olur
40 Yorumla
+1 yılKöpek mi bu ya tasma takalım. Benden uzak olsun ne hali varsa görsün. Keyifli geceler.
10 Yorumla
+1 yılAyran gönüllü insan dizginlenemez. Ancak kendisi isterse dizginlenir. Ben, öyle kişilerle uğraşmam.
00 Yorumla
+1 yılEmin ol bunun dışarıdan biri olarak yapmanın imkanı yok, kişi o karakterde ise değiştiremeyeceğini kabullenip yolunu ayırmak en mantıklısı yoksa zararı kendine verirsin değmez.
30 YorumlaO kendini dizginlemedikçe sizin dizginlemeniz fayda etmeyecektir. Vicdanı karakteri problemlilerle ömrünüzü zayi etmeyin. Birini iyi araştırıp, resmiyette hayatınıza dahil etmedende aşkınızı çöpe atmayın, atmayın ki aradığınıza erişebilesiniz
10 Yorumla
+1 yılAyyyy enn nefret ettiğim şu "Elimde tutmak" tabiri. Yahu kim ki bunlar elinde tutasın. Elinde tutmak nedir. Nasıl bir dünya. Kendine saygın varsa zaten böyle biriyle ilişkiyi anında bitirirsin. Sektirsin gitsin. Taşı.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılErgenlikten çıkıp olgunluk mertebesine erismesi ayrıca sağlam bir karaktere sahip olması uzun zaman alabilir.. Yorucu olur hiç uğraşma başını agritma..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılçalkala aksın sana , çalkala aksın öbür yana ayranı çalkalamak önemli...
10 Yorumla Tutamaz sın 😂 zorlama aşık olması lazım oda çok zor
10 YorumlaValla çokta mutlular arkadaşim ondan ona geçiyo pazardan meyve seçer gibi elleyip elleyip birakyo ilk başta kiziyodum ama sonra kizlara kizmaya başladim vardim sonuç acirsan acincak hale düşersin
22 YorumlaSevgili yapınca ayran gönüllüğüm de bitiyor, hayatımda biri yokken herkesten kolayca hoşlanabilirim ama sevgili yapınca gözüm hayatımdaki insandan başkasını görmez
10 Yorumla
+1 yılsana gerçekten aşık olmuşsa ayran gönüllülük falan kalmıyor :)
31 Yorumla
+1 yılDizginlenemez. Kimse değişmez. Lütfen insanları olduğu gibi görün ve kabul edin. Olmasını istediğiniz şekilde değil.
12 Yorumla- +1 yıl
@Jugheaddd sevdiğim için sonuna kadar giderim, olmayacaksa eğer mecbur bırakırım. Sonra doğal olarak başkasını severim
+1 yılArkanı dön ve uzaklaş hiç uğraşma...
Sonunda üzülen hep sen olursun. Uzak kal bence
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi değiştirmeye çalışmayın yorulan siz olursunuz
30 Yorumla
+1 yılÖzgür bırak.
Sana ne ki yani?
Gitsin hayatını yaşasın.
Ne kadar güzel olabilirsin ki bir insan ömür boyu seni çekmek zorunda kalsın?13 Yorumla- +1 yıl
güzellikle bir alakası yok bu durumun. her zaman daha güzelini, daha akıllısını, daha zenginini, daha iyisini bulabilirsiniz. aradığınız kriter her ne ise bunun bir tık üstü hep karşısınıza çıkar fakat duygusal bir şeyler paylaştığın an o en iyisi oluyor insanın gözünde. şahsi fikrim güzellik için biri birini sevdiğini iddia ediyorsa amsalak bir beyefendidir ve acilen konuşmanın kesilmesi gerekmektedir. bir insanı ömür boyu çekmek demek değil hayatını paylaşmak, ömür boyu onunla olmaktan, eğlenmekten, gezmekten, sevişmekten keyif almaktır. teşekkürler
- +1 yıl
@nemesissz okumadım yazdığını.
Neyse boşver.
Takma kafaya 💞🤗
Sen ona sahip çıkarsın istedipini yaparsın baktın olmadı mı silersin onu.
20 YorumlaZaten bunlar kendilerini hep beli ederler. En iyisi hiç bulaşmamak en sağlıklısıdır.
20 Yorumla
+1 yılBiri tarafından dizginlenmezler kendileri durulmak istiyorlarsa ancak o zaman durulurlar kendimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılHamama gidip kurnaya,
Düğüne gidip zurnaya...
Aşık olmamak lazım...
Miranda Kerr tadında garı bulsak da aşık olsak 😉00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyran gönüllü insana salatalık bile versen ondan bir cacık olmaz. :):
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyran içmesini engelleyip acılı şalgam suyu içirilerek.
21 Yorumla- +1 yıl
😫😫
Git atomu parçala daha kolay 🤣 bir cacık olmaz ondan...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru düzgün temiz adamlar varken hiç uğraşılmaz sal onu kendi haline bırak
10 Yorumla
+1 yılDizginlenmez, o seni elinde tutabilir sen değil. Bu arada evet ayran gönüllüyüm
116 Yorumla- +1 yıl
nişanlini aldatarak belli ediyorsun sen kaşar gonullususun
- +1 yıl
Orrrrrrrrrrrrr rospu çocuğu koydu dimi sana cevap vermemem ha ha
- +1 yıl
sana koyan cok belliki
- +1 yıl
😀😀😀
- +1 yıl
bak anlican dilde konusunca nasilda kendine kufredip duruyon kotu soz sahibinin canim benim
- +1 yıl
evde kalmış ya vşak 16 yaşındaki kıza yürümeye utanmıyorsun cevap alamayıncada kuyruk acından yazınıyorsun köpek
- +1 yıl
Yok canım kötü söz sana o ropu çocuğusun
- +1 yıl
yalan iftira sana yakisir kasintin cok özgur bunun atesini alamiyonmu kardeş
- +1 yıl
Özgür kim sen nasıl bir şizofrensin engel yedin yorumdan yazıyorsun sektir git
- +1 yıl
Allah belani versin kiz senin o nişanlina yazik veriyon herkeze madem o adamin gunahina girme
- +1 yıl
tam bir laylaylom sen
- +1 yıl
Allah senin gibi nekadar kiz varsa belasini versin evli olupaldataninizdan tut sen gibi seytanlar
- +1 yıl
Ya mal ne nişanlısı sen bir şizofrensin git damacana falan şey et evinde uzak dur insanlardan
- +1 yıl
tovbe de ya 😷😷😷😷
- +1 yıl
İt gibi sürün abaza
- +1 yıl
hahaha😀😂😂😂😂🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼
+1 yılAradıkları doğru kişiyi bulmaları gerekiyor. Onun dışında hiçbirşey işe yaramaz!
11 Yorumla
+1 yılSen zaten ayran gönüllü bir insanla birlikte olmak istemekle kaybettin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Serbest birakmalisin. Arı, neden sadece 1 çiçeğe konmak zorunda olsun ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Arının bir amacı var senin ne amacın var mal mısın
- +1 yıl
@Edaaabulut Eda, seni dübüründen kremsiz... ok?
Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Uğraşmaya değmez çünkü ondan bir halt olmaz. Bırak gitsin
10 YorumlaKapının önüne koymalı
Tutulmaz onlar..
Hasta tipler10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖylesiyle baş edilmez ne yaparsan yap gözü dışarda olur
41 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli sin
+1 yılÇalkalamak lazım, bir sağa bir sola elinin ayarı olmaması lazım paşam
00 YorumlaBoşuna uğraşma derim. Fazla ilgi sıkar ayrılır. Az ilgi görse yine ayrılır😬
00 YorumlaYok onlar dizginlenmezler yayık ayranı gibi çalkalandıkca yağları üste çıkar.
00 Yorumla
+1 yılDizginlenmezki hep başkasına kayma çabası vardır uğraşmakla kendinizi yıpratmayın
00 Yorumla
+1 yılO tür insanları dizginlemeye çalışılmamalıdır. Nafile çaba olur.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. ayran gönüllü olmasi asik olmadigi icindir bana göre. Severse değisir diye dusunuyorum.
00 Yorumla
+1 yılZor. Icinde Allah sevgisi olacak önce. Yoksa insanlar değişmezs
00 Yorumla
+1 yılKara sevdaya düşerse bir daha o bataklıktan çıkamaz. Olmadı salın gitsin ne yaparsa yapsın en sonunda yaş kemale erince evinin anası olacak kızı aramak için tutuşur
00 YorumlaSal gitsin yogurt olarak durmamış ayran olmuş baksana her kabın sekline girer öyle insan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi değil bence. ayrıldıktan bir gün sonra başka birine gidebilir
30 Yorumla
+1 yılAsla dinginlenemez karakterleri böyle öyle insanlarin 70 inde bile yanında kocası varken birilerini keser 😂
00 Yorumla
+1 yılKolay değil yalnız bırakacaksın değer vermiceksin muhattap olmayacaksın sürüne sürüne öğrenecek sadakati
06 Yorumla- +1 yıl
Terket önüne bak sen de boşa yıpratma başındayken bitir gitsin
- +1 yıl
Yönetmen sensin sahne senin senaryo senin istediğin ile çek filmini😊
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılO insanlardan biride benim galiba ne yapsan boş gibi sanki
32 Yorumla- +1 yıl
Bana da anlat
- +1 yıl
@Clutteredd yani herşeyden çok çabuk sıkılma şıpsevdi de denilebilir
Dizginlenemezler beyinsel olarak calismiyi onlar gülüne gore 🤣🤣😈
00 YorumlaAyran gönüllü birini tutmaya çalışmak çok yersizdir. Elinde tuttuğunu sanırsın ama yine Balık gibi kayıp gider senden çünkü yeni maceralara asla hayır diyemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey yapmamalı. Onu derhal bırakmalı ve başka erkeklerle elleşmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep çok beğenilmek insanı ayran gönüllü yapar her zaman daha iyisini bekler
10 YorumlaInsanin karekterin de kisiliginde varsa zaten ne kadar kontrol altinda olsada yine ayni huyu Dan vazgecmez. Bosuna dememis atalarimiz huylu huyu Dan vazgecmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaynatarak icindeki suyu ucurcan sana geri yorgurt kalicak asddf
00 Yorumla
+1 yılİstediğini yap ayran gönüllü ise illaki bir başkasına gidicektir.
30 YorumlaÖnce sadık kalmayı ve sadaki anlatın sonra öğretin_çalışın
00 Yorumla
+1 yılAyran gönüllü insanı dizginleyemezsin bala belesen yine gider yine gider çünkü adı üstünde ayran gönüllü..
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem