selamün aleyküm, allah'ın selamı üzerinizde olsun mümin kardeşler. benim bir derdim var. ben 9 aylık evliyim. çalıştığım iş yerine yeni bir çalışan geldi. bana sabah kahvesi almalar, günaydın mesajı atmalar, beni sanki 20 yıldır tanıyormuş gibi cilveli cilveli konuşması beni haliyle rahatsız etti sonuçta evliyim ve kocamı çok seviyorum. ben ondan uzaklaşmaya çalıştıkça o bana daha yakın davranmaya başladı ve bir süre sonra ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım ve ilişkimiz böylece başlamış oldu. ardından ben onun evine gitmeye başladım o benim evime cumartesi günleri gelmeye başladı.(kocam cumartesi evde olmuyor çalışıyor) kocam birkaç gün önce onunla facetime yaptığımı görüp kim olduğunu sordu ben de iş arkadaşım dedim. telefonla yüz yüze konuşacak kadar önemli mi işiniz diyip benden şüphelenmeye başladı. o zaman akşam yemeğine çağır tanışalım diye ısrar etti. kendisi çok kıskançtır irtibat halinde olduğum tüm erkeklerle tanışmak istiyor. pazar akşamı sevgilim yemeğe gelecek kocamın yanında nasıl davranmalı? ben ikisine de aşığım onları kaybetmek istemiyorum. lütfen yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Merhaba, hani derler ya ya serden vaz gececeksin ya ayardan sen ikisindende vaz geçemiyorsun belliki ikisininde bir diğerinden üstün yerleri var. yapacağın sevgilin gelirse ikinizde sakin olur sakinleştirici hap için açık vermeyin, olası bir durumda sıkıntı yaşarsın ikisindende olursun. sevgilimin evinede gidiyorum diyorsun sanırım siz sevgili boyutunu aşmışınız aynı yatağıda paylaşmışınız. onun için nefeslerinizi kontrol etmeye çalışın çünkü eşinin tüm dikkati ikinizin bakışlarında ve tavırlarında olacaktır. şimdide kolay gelsin sen akşama suyunuda ısıt.
44 Yorumla- +1 yıl
sevgilimin panik atağı var heyecanlanınca yanlış şeyler söyleyebiliyor. ağzından kaçırır diye korkuyorum
- +1 yıl
yahu s2şmeden bırakır mıydım cücüğü
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kocanın yerinde olsam senin gibi haysiyet yoksunu kişinin telefonuna casus program attırırdım evlilik dışı ilişki yaşadığını ispatlardım daha sonra yüklü tazminat istemiyle beraber boşanma davası başlatirdim çünkü senden göründüğü kadarıyla ne eş ne de çocuklara anne olamaz.
01 Yorumla
+1 yılGayet rahat davransın arkadaş kendisi sıkmasın yoksa çuvallarsınız konuşmaya da iş ile alakalı bir bahane uydurun ve her şey dört dörtlük giderse mümkün olduğunca görüşmemeye çalışın yoksa Ayvayı yersin katil bile olabilir adam
04 Yorumla- +1 yıl
kocam sevgilimi sıkıştıracaktır, ağzından laf almaya çalışacaktır. sevgilimin panik atağı var heyecanlanınca yanlış şeyler söyleyebiliyor, ağzından laf kaçırabiliyor
- +1 yıl
O zaman gelmesin
- +1 yıl
eşim kıskanç olduğu için çok ısrar etti ben de tamam dedim. eğer gelmezse daha çok şüphelenir benden
- +1 yıl
İki ucu boklu değnek desene
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
68Cevap
+1 yılUlan biz ateistler her pisliği yapar derler biz bile sevdiğimiz kişiyi aldatmayız, karşımızdaki insana, insan olduğu için değer veririz siz allahın selamıyla birde yaptığın şerefsizliği utanmadan anlatıyorsun. Bumu Müslümanlık. Daha da çok nefret ediyorum sizlerden. Kocan inşallah öğrenir ikinizide üstüste koyup. S#ker. Mümin kardeşimde zevk içinde 2 kocayla yaşar. Allah yolunu Açık etsin bol s#kilmeler.
35 Yorumla- +1 yıl
ateist mi? ben 5 vakit namazını kılan tesettürü bir bayanım.
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılO selamün aleyküm müminler Faslı sadece dini butun insanları bunlar aslında neler yapiyo şekline getirmek için yapılmış bı alcaklik.. zaman öyle kotuki Allah'ı anan insanlardan korkmalıyız kıvamına sokuyolar insanları iblisler.. yerleri ebedi cehennem olsun..
41 Yorumla
+1 yılBir kere yazının başlangıcı güzel Allah'tan dinden bahsetmişsin ama bari yazdığın bu tür garip şeylere böyle güzel şeyleri alet etmeseydin iyi birşeymiş gibi yok bana ilgi gösterdi yokbana kahve aldı yok bilmem ne Allah akıl fikir versin ne diyim ikisine aşık olmak nasıl oluyor hangi kitapta yazıyor ayıp denen birşey var ne günlere kaldık
13 Yorumla- +1 yıl
sevmek suç mu? çok büyük bir kalbimin olması benim suçum mu
- +1 yıl
Helalini sev, doğru olanı sev, eşini sev de bu nedir büyük kalpten kasıt nasıl oluyor genişlik anlamında herhalde
- +1 yıl
ayıp bir şey yapmadım ki
Senin gibi biri nasil ALLAH in selamini verebilir? ALLAH seni bildigi gibi yapsin insallah kocan senin ne oldugunu anlarda seni def eder basindan pazar gunki yemek bogazinda kalsin
32 Yorumla- +1 yıl
ben bir şey yapmadım karşı taraf beni tahrik etti baştan çıkardı
+1 yılAllahın selamını da kirlettiniz be! Kocanı seviyorsun da elin adamına ne demeye yüz veriyorsun. Ne mideniz var bide yemeğe davet! Allah sizin gibilerden ailemizi sevdiklerimizi korusun.
36 Yorumla- +1 yıl
kardeşim ben yüz vermedim adam üstüme gitti benimle yakınlaşmaya çalıştı bir süre sonra bende ona karşı bir şeyle hissetmeye başladım yüz vermedim yani
- +1 yıl
- +1 yıl
Işığı görmüş ki üstüne gitmiş. Neyse sen akşam yemeğini hazırla nede olsa misafiriniz ağır! Eşinde başka alem! Nasıl bir zamana kaldık böyle! Tahrik etti dio.
- +1 yıl
ışık mı puhahahah sesli güldüm. ışık ne ulan? elektromanyetik ışık mı ölmeden önce son kez gelen beyaz ışık mı? ahahaha gel beni azdır diye ışık saçıyorum aynen
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. O da mümin bir kardeşimiz yan gözle bakmaz bana de. Pazar günü işi varmış ama dışarda olucakmış, bizi dışarı yemeğe davet etti de, kocan gitsin o restorana siz gene evde çakışın fkdshfjshjshj
13 Yorumla- +1 yıl
tek suçum çok büyük bir kalbimin olması
- +1 yıl
düşülmeyecek gibi de değilim ki
ya seni vuracak cesarette bir erkek yok mu hayatında o erkek sanan kocan umarım hatırlar da vurur seni... ya da beni çağırın üçünüzü birden vurayımda dünyadan 3 pislik yok olsun...
22 Yorumla- +1 yıl
pardon ama çok büyük bir kalbimin olması benim suçum mu ikisini de çok seviyorum ve onlara bir şey gelmesinden korkuyorum. ayrıca neden vursun ki
+1 yılİkisini de al otur karşına ve konuş, De ki bey senin sörf tahtan iyi hoş ama bana yetmiyor. O yüzden üzerine kuma getirdim. Haftanın 3 günü o sürecek 4 günü sen anlaştık mı de. Ha ayda 1 hafta da off belirle malum anavatan kan ağlıyor covid movid😂
00 Yorumla
+1 yıl3. Ve 4. Kocani da çağir yetersizler dersen mahalle muhtarı ve üst kattaki amcayi da çağır sanırım sorun cozulebilir
14 Yorumla- +1 yıl
ciddi bir konu bu
- +1 yıl
Trollün dibisin gelmiş ciddiyet diyor 😂😂
- +1 yıl
inan hayatımda hiç bu kadar ciddi olmamıştım...
- +1 yıl
Git kumda oyna
+1 yılHem ALLAH'ın adını selamını veriyosun hemde paylaştığına bak. Biraz edep lütfen Ahlaksızlığınıza dini alet etmeyin.
Ş*r*fsizliğin lüzümü yok.44 Yorumla- +1 yıl
müslüman olduğumu belli etmek istedim.. ne de olsa müslümanlık bunu gerektirir
- +1 yıl
cehennemde vip konsolosluğunda boğul
- +1 yıl
Sen boğulmuşsun kininde zaten
- +1 yıl
ben kin nedir bilmeyen bir bağğğğyanım
Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Nası bir faşesinki hem namussuzluk yapıyorsun bide Allah selamını veriyosun
17 Yorumla- +1 yıl
asıl namussuzluk yapan karşı taraf beni tahrik etti hayatıma girdi
- +1 yıl
açık ara kapı bırakmadım beyinsiz seni... tekrar oku
- +1 yıl
ne fahişesi yahu? fahişe kelimesini hayatımda ilk kez duyuyorum. ben 5 vakit namazını kılan dinine çok düşkün bir bağğğyanım.
Ne ara 9 ayda hemen baskasına yavşadın birde evine gittin evine aldın yatagına attın helal be çogu yeni evli kadın 9. Ayında daha gerdekteki acıları dinmemiş oluyor
010 Yorumla- +1 yıl
o beni tahrik etti ayrıca gerdek ne lan evliliğimin öncesinde düzenli bir cinsel hayat vardı geri kafalı angut seni biraz medeni olun
- +1 yıl
Ulan yaptıgın ahlaksızlıga bakmadan laf söyleme cürretini nerden buluyosun senin evliliginin daha yılı dolmamıs hemen baskasını bulmussun buna dikkat çekmek için gerdek örnegi verdim ama sen anlayacak kapasitede deilsin ha doğru gerçi ya evlenmeden düzenli cinsel hayatı olan birisine ahlaksızlıktan bahsediyoruz pardon ya ne halt yiyosan ye eşine acıdım sadece
- +1 yıl
ben ayartmadım o beni tahrik etti, hayatıma sızdı, zaaflarımdan vurdu fakat okuduğunu anlayamayacak kapasitede bir insan olduğundan olsa gerek ayartmak diyorsun bu duruma
- +1 yıl
geri kafalı
- +1 yıl
vermek ne lan? vermek ne? ben verdiğim zaman o alıyor mu ahahahaha? cinsellik karşılıklı olur. burada kadını edilgen yapamazsın. işte tam da bu yüzden geri kafalısın. acıyorum sana
Yazıya Allah'ın adıyla başlamasaydı sanki hatim indiriyor ya..
Ne yapıyorsan yap, sana kalmış. Ama bu tür ilişkilerde yanan sen olursun söylim. Çok yakındır ortaya çıkması. Gizlilik falan kalmamış13 Yorumla- +1 yıl
ben ve sevgilim dışında kimse bilmiyor
- +1 yıl
ağlatan bir film olurdu..
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gerçekse içler acısı değilse daha da acı psikolojik tedavifelan görmen lazım senin
12 Yorumla- +1 yıl
neden ki? adam beni tahrik etti benim ne suçum var?
+1 yılkonuya allahın selamıyla başlaman peki cidden senin adına utandım
01 Yorumla- +1 yıl
ben 5 vakit namazını kılan tesettürlü bir hanımım. asıl siz benden utanmaya utanmıyor musunuz
+1 yılsana ve hayal gücüne hayran kaldım gurup yaparsınız kocanı ilna et
01 Yorumla- +1 yıl
tek suçum çok büyük bir kalbimin olması
+1 yılSevginizi ihtimaller üzerine kurarsanız, ihanetlerle son bulur!!!
01 Yorumla- +1 yıl
son bulmaz.. benim bu ilişkiye inancım tam
Siz nasıl bir insansınız ya o adamın hali ne olacak
09 Yorumla- +1 yıl
@55li55 neden öyle dedin
- +1 yıl
@55li55 ulan ikisine de aşık olduğum için hiçbir şey yapamıyorum diyorum anlasanıza...
- +1 yıl
yooo seviyorum ulan seviyorummm!!!
- +1 yıl
bana olan tutkusunu
+1 yılBöyle bir şeyi yapıp bir de açık acik anlatabilmek yüzsüzlük böyle birşey olsa gerek. Umarım kocan bunu öğrenir "Bad days b*tch"
26 Yorumla- +1 yıl
adam beni tahrik etti hayatıma girdi ben yapmadım yani her şeyi o başlattı
- +1 yıl
Kocana anlasaydın, şikayetçi olsaydın bahane uydurma bana bir de tesettürlü ve namaz kılan biriymişsin o kıldığın namazların sana zerre faydası olmaz olmasın da
- +1 yıl
bahane uydurmuyorum beni zaaflarımdan vurdu
- +1 yıl
Hmmm bahane değil hiçbiri zaten sana bol bol mutsuzluklar diliyorum. Umarım kocan seni terk eder ve bir daha mutlu olamazsın
- +1 yıl
Bu işin sonu ne biliyor musun kocan ogrenicek seni terk edicem mahkemelerde surundurcek. Adın or*spuya cikicak (ki zaten öylesin). Kocanın ardından o y*vşak sevgilin de seni terk edicek sana da yalnızlık kalicak
- +1 yıl
o*rospu kelimesinin anlamını bilen bir insan bu durum için bana o*rospu damgası yapıştırmaz ayrıca ne diye beddua ediyorsun ki
Kocana boynuz takmaktan vaz geçmelisin. Senin yaptığın ihanetinin daniskası. Sonra niye dayak yedim oluyor. Bunu yapan kocan olsa hemen boşanırdın demi yazıklar olsun senin gibi insanlara birde marifetmiş gibi anlatıyorsun.
00 YorumlaBirde başlarken Müslüman ayağına takılıp selam vermen yok mu. Sayısı ile mi alıyorlar sizi buraya. Bence üyelik kısmında namussuzlar giremez ibaresi olması lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aleykumusselam biliyorsun demi kocanın hakkına giriyorsun yaptığın yanlış zararın neresinden dönersen kar dır o yüzden kocanın sana olan guvenini yıkma
09 Yorumla- +1 yıl
ama sevgilime de aşığım
- +1 yıl
gayet de aşk onu gördüğümde azıyorum
- +1 yıl
o bana cinsellik için yapışıyor da ben ona ne için yapışıyorum acaba
- +1 yıl
çok büyük bir kalbim var üstad..
+1 yılTrole bak tamamen karalama amaçlı Allahın selamını kullanarak yapıyor bir de yazık sana
11 Yorumla- +1 yıl
ne trollü kardeşim ya? işim başından aşkın bir de seninle mi uğraşıcam
+1 yılAtın şu üyeyi. Bu kadar iğrenç bir üyeyi aramız da görmek doğru değil
13 Yorumla- +1 yıl
neden ne yaptım ki
- +1 yıl
Sen onunla yattın mı
- +1 yıl
herhalde oğlum s2şmeden bırakmazdım o cücüğü
Allah seni islah etsin...
Kıyamet sizin yüzünüzden başımıza çökecek :(((17 Yorumla- +1 yıl
neden ki ne yapım ben
- +1 yıl
kardeşim adam beni tahrik etti ne yapayım
- +1 yıl
okuduğunu anlayamıyorsun galiba o bana yürüdü ben ona değil
- +1 yıl
g*tünü kıvırta kıvırta yürümeyecekti o da
Keşke kocanda kendi sevgilisini davet etseydi eşli okey oynardınız...
36 Yorumla- +1 yıl
ayıp olmuyor mu? burda bir derdimden bahsettim
- +1 yıl
ne ayıbımı gördün?
- +1 yıl
umarım aldatıyordur dörtlü yaparız..
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılgiriş mükemmel yalnız gerisini okuyamadım kusura bakma :)
04 Yorumla- +1 yıl
lütfen oku ve akıl hocalığı yap mümin kardeşim.. eğer yardım edersen senin adına sadaka veririm. ben 5 vakit namazını kılan bir bayanım her namazımı kıldıktan sonra sana dua ederim
- +1 yıl
Ya hanımefendi iki eşlilik olmaz benim adıma sadaka da vermeyin ibadet dua da etmeyin siz kendinize dua edin de Allah sizi bu durumdan kurtarsın
- +1 yıl
ama ben ateistim neden dua edeyim ki beyefendi
- +1 yıl
Ateistsen namaz da kılma git başkasıyla kafa bul ya da çocuk parkında oyna milleti o olmayan aklınla ti'ye almaya kalkma !
+1 yılOoo derin fantezileri olan bir hayalperest daha)))))
06 Yorumla- +1 yıl
benim suçum ikisini sevmekti akıl hocalığı yapar mısın
- +1 yıl
Yapmam çünkü sallıyosun))))))) nickini sallama çay yaparmısın
- +1 yıl
umarım aynı şey başına gelir
- +1 yıl
Gelse ne olacak ki ben erkeğim))))
- +1 yıl
erkeğim derken? erkek olman olayı meşru mu kılar bacım çocuğu geri kafalı angut seni
- +1 yıl
Ya sana zahmet bir ilaö var alıp içsene))) bisiktirol draje şeklinde
+1 yılFake bir soru bu keşke kocan olsam ahberdar olsam :)
02 Yorumla- +1 yıl
neden fake olsun
- +1 yıl
Bana yazmalısın
+1 yılPazar aksamı cinayetle sonuclanır bu iş ben sana söyliyim
01 Yorumla- +1 yıl
yazık sana acınası haldesin...
+1 yılNe gönlü zengin insansın sen böyle 3. ye yer var mı kalkmadan otobüs bende binsem😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
çok büyük bir kalbim var bu doğru ama şu anda kendimi çok kötü hissediyorum lütfen akıl hocalığı yap
- +1 yıl
Nasıl bir akıl vereyim ki burdan hem hesabım silinir hemde detayli yazamam oyke bir sır verecegim ki ikiside hiç birşey anlamayacak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıloh maaşlahh ablama bak. pot kırmamak için sevgiline durumu düzgün anlat o halde
08 Yorumla- +1 yıl
sevgilimin her şeyden haberi var zaten kocam bilmiyor yemekte nasıl davranmamız gerekiyor sence kocam sevgilimi fena sıkıştırır
- +1 yıl
ya işte dersinizi iyi çalışın. nerede çalıştınız, ne kadar sürede çalıştınız, ne iş yaptınız falan filan. detaylı şekilde sorulacak sorulara aynı cevabı verin işte
- +1 yıl
sevgilimin panik atağı var heyecanlanınca yanlış şeyler söyleyebiliyor. bu durumu daha önceden yaşamıştık ağzından bir şey kaçırır diye korkuyorum
- +1 yıl
oo oo işin zor. enişte sıkıştırıp açığa çıkaracak durumu
- +1 yıl
aşko duaların benimle olsun...
- +1 yıl
aşko ne :D
kolay gelsin size. bir kızı ortak edin kış arkadaşı diye. belki böyle şüphesi azalır - +1 yıl
o kızı nasıl bulucam? hangi kız gel arif'in yanında sevgili taklidi yap fikrini kabul eder ki :(((
- +1 yıl
çok güvenilir birisi ve tanıdığınız olması gerekiyor :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılSolgun papatyaymış. Gayet canlısın papatya tüm arıların senden polen almasından memnunsun
03 Yorumla- +1 yıl
ohh her yerimden birileri faydalanıyor işte ne güzel
- +1 yıl
ırspılar kazanacak!!!
Cevap sahibi+1 yılHhahahhahahsha
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılBen senin kadın kılığına girmiş erkek olduğunu tahmin ediyorum
00 Yorumla
+1 yılOlm ne diyon ya gözlerim kanadı yapmayın hayat bu kadar kötü iğrenç pis olamaz lütfen gerçek değil desin birisi bana😔
00 Yorumla
+1 yılselin kidil olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen burdaki herkesi aptal sandın sanırım
14 Yorumla- +1 yıl
neden ki
- +1 yıl
Mümin kardeşlerim diye başlayıp abuk subuk hikayeyi yazıp herkesi provake etmeye kalkıyorsun , kimse aptal degil inansın , bak beni bile tuzagina düşürdün cevap vermek zorunda kaldım
- +1 yıl
ben 5 vakit namazını kılan tesettürlü bir bağğğyanım lütfen saygılı konuş. son derece müslümanım. gece yatmadan önce cennetteki vip yerimi düşünüp yatarım ama kalp bu işte insan karşı koyamıyor..
- +1 yıl
Heheee anlaşıldı durum :)
+1 yılgüzel fantazi.. tebrikler :)
11 Yorumla- +1 yıl
kardeşim gerçek diyorum gerçek ne fantezisi yahu
Ben ne okudum az önce
01 Yorumla- +1 yıl
aşko benim son 1 ayımı okudun..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir yaşam formusun sen :D
01 Yorumla- +1 yıl
neden öyle dedin
Daha neler. Neler yaşıyorsanız
07 Yorumla- +1 yıl
gayet normal bir hayatım var benim
- +1 yıl
ulan adam beni tahrik etti baştan çıkardı hayatıma sızdı şimdi ise kocamı elimden almaya çalışıyor
- +1 yıl
Başında yüz vermiycektin üzgünüm tatlım
- +1 yıl
aşko bu konuyu sakin kafayla tekrar konuşalım olur mu
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılmerak etmeyin ikinizede yeterim de
011 Yorumla- +1 yıl
kocamın haberi yok
- +1 yıl
ve ikisi de çok kıskanç beni paylaşamazlar
- +1 yıl
3 gun biri 3 gun biri pazarda tatil yap
- +1 yıl
ayıp be ayıp
- +1 yıl
ayip olur diyorsan 4 gun kocana ayir tatil yapma
- +1 yıl
ayyy onun verimi düştü bu aralar
- +1 yıl
sen bir tanede yedekde tut bence bunlarin enerjiside yetmeyecek sana
- +1 yıl
Taken 4'ün devamı falan
01 Yorumla- +1 yıl
akıl hocalığı yap lütfen
+1 yılbaşka bir kızla gelsin yanında
04 Yorumla- +1 yıl
olabilir ama kimi bulucaz
- +1 yıl
bulun birini işyerinden falan yoksa boku yersin
- +1 yıl
kızı bulup ne diyeceğiz yemeğe arifin sevgilisi gibi mi davran diyicez
- +1 yıl
olabilir veya aynı iş arkadaşı gibi senin gibi
Troll bir bitmediniz mk
00 Yorumla
+1 yılişin zor kolay gelsin
01 Yorumla- +1 yıl
lütfen akıl hocalığı yap. sıkıştım kaldım:((
+1 yılya ne kaçarlar var ya
06 Yorumla- +1 yıl
anlamadım?
- +1 yıl
Peynir peynir çok bu zamanda
- +1 yıl
primat seni... zamanında çok yüz verildi. anlayabiliyorum neden böyle yaptığını
- +1 yıl
Ya bacım git işine şu durumda bile üste çıkmaya çalışıyon sadece gülüyorum sana😂😂
- +1 yıl
hangi durumdan bahsediyorsun yahu? ben gayet kendi halinde bir hanımım
- +1 yıl
Belli oluyor kendi halindesin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldüşüyormu böyle la gundi...
01 Yorumla- +1 yıl
ne
Troll bir erkek sallayın.
01 Yorumla- +1 yıl
kadınım ve troll değil maalesef:((
Selin kidilden mi görüp geliyorsunuz clcjckdjdldd
02 Yorumla- +1 yıl
nfjkdnfkdfd
Aşırı feyk duruyor soru
06 Yorumla- +1 yıl
sebep?
- +1 yıl
türkiye'nin %97 si müslüman ama bu ülkede her türlü iğrençlik pislik yapılıyor neden o zaman? kocama facetime da işle ilgili konuştuğumuzu ofise yeni geldiği için ona bazı şeyleri öğretmem için görevlendirildiğimi söyledim. gayet net
- +1 yıl
umarım aynı şey başına gelir de ne demek istediğimi anlarsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan var senin başka erkekle ne işin var
01 Yorumla- +1 yıl
fiziği baya iyiydi..
+1 yılHayal dünyan çok geniş mis 😁
02 Yorumla- +1 yıl
hayal dünyası mı? siz evli bir bağğğyanla böyle konuşmaya utanmıyor musunuz? yazık size
- +1 yıl
Kafan mı güzel senin 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKocan akşama grup dalabilir
04 Yorumla- +1 yıl
abi siz okuduğunuzu anlayamıyor musunuz
- +1 yıl
Ne biliyorsun adamın sizden şüphelenip döveceği kişiyi ayağına kadar çağırmadığını?
- +1 yıl
Hatta o adamı evinde böyle bir sebepten dövse haksız tahrikten yararlanır dile dokunur bir ceza bile almaz.
- +1 yıl
puhahahha evime gelen misafiri haksız tahrikten dövdüm... mükemmel
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Benide çağır 3 lü yapalım
010 Yorumla- +1 yıl
burda dalga geçebileceğin bir şey söylemedim
- +1 yıl
bacım ve eskortun anlamını bilmeden bir cümle içerisinde kullanma benden sana abla tavsiyesi
- +1 yıl
benim de daha fazla sevgiye ilgiye ihtiyacım var
- +1 yıl
hala boşan diyor abi senin okuma yazman yok mu
- +1 yıl
ben mal mıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkili hayatı iyi yürütüyorsun
08 Yorumla- +1 yıl
iyi yürütemiyorum.. dananın kuyruğu koptuğu yere geldim
- +1 yıl
Altından kalkamayacağın ş*r*fsizliklere yeltenmektense kocamla mutlu mesut otursaydin
- +1 yıl
@Sweet_Angel kocamla mutlu mesut yaşıyordum daha evlilik yıl dönümümüze bile gelmeden bir adam karşıma çıktı ve beni tahrik etti
- +1 yıl
@Sweet_Angel adam benim zaaflarımdan vurdu penisini atıp duruyordu ben de azmaya başladım
- +1 yıl
+1 yılbence grup seks en iyisi
06 Yorumla- +1 yıl
çok kıskançlar
- +1 yıl
sende bu seksilik ve zeka olduğu sürece yaparsın grup seksi ikna edersin
- +1 yıl
ulan ciddi bir konu bu. dalga geçmeyin. kocamın haberi yok
- +1 yıl
azgın kadınsın sıkıntı olmaz
- +1 yıl
ben çok safımdır. başarabileceğimi sanmıyorum ayrıca çok büyük bir kalbimin olması benim suçum mu? kalbimde ikisine de yetecek kadar yer var.
Bu işin sonu swinger 😅
09 Yorumla- +1 yıl
ayıp olmuyor mu kardeşim
- +1 yıl
Senin yaptığın sanki çok doğru sen önce kendini düzelt
- +1 yıl
@Sweet_Angel ne ayıbımı gördün
- +1 yıl
Bu yaptığını ayıptan saymiyorsan cidden sorunların var
- +1 yıl
@Sweet_Angel aşko sakin kafayla konuşalım bu konuyu olur mu
- +1 yıl
av mı erkek mi? ben ikisi dışında erkek nedir bilmeyen bir bağğğyanım. yahu bu karşılaştığım şeyler de ne böyle? allah'ım sana sığınıyorum..
- +1 yıl
ikisinin arasında kalmam soldurdu
Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Aman ikisi tanışsın ortak olsunlar sana ne olacak
02 Yorumla- +1 yıl
ikisi de çok kıskanç beni paylaşabileceklerini sanmıyorum
+1 yıliki nci defa sorun kalkmadan gel anlatıyım
03 Yorumla- +1 yıl
lütfen anlat
- +1 yıl
anlat
- +1 yıl
ayıp yapma kalkarsorun gene yorma beni
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında