Kocam sevgilimi akşam yemeğine davet etti ne yapabilirim?

selamün aleyküm, allah'ın selamı üzerinizde olsun mümin kardeşler. benim bir derdim var. ben 9 aylık evliyim. çalıştığım iş yerine yeni bir çalışan geldi. bana sabah kahvesi almalar, günaydın mesajı atmalar, beni sanki 20 yıldır tanıyormuş gibi cilveli cilveli konuşması beni haliyle rahatsız etti sonuçta evliyim ve kocamı çok seviyorum. ben ondan uzaklaşmaya çalıştıkça o bana daha yakın davranmaya başladı ve bir süre sonra ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım ve ilişkimiz böylece başlamış oldu. ardından ben onun evine gitmeye başladım o benim evime cumartesi günleri gelmeye başladı.(kocam cumartesi evde olmuyor çalışıyor) kocam birkaç gün önce onunla facetime yaptığımı görüp kim olduğunu sordu ben de iş arkadaşım dedim. telefonla yüz yüze konuşacak kadar önemli mi işiniz diyip benden şüphelenmeye başladı. o zaman akşam yemeğine çağır tanışalım diye ısrar etti. kendisi çok kıskançtır irtibat halinde olduğum tüm erkeklerle tanışmak istiyor. pazar akşamı sevgilim yemeğe gelecek kocamın yanında nasıl davranmalı? ben ikisine de aşığım onları kaybetmek istemiyorum. lütfen yardım edin.
Kocam sevgilimi akşam yemeğine davet etti ne yapabilirim?