Aşk İlişkileri Erkek tarafından kullanıldığını nasıl anlarsın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kullanıldığımı nasıl anlarım?Ne yaparlar Nasıl davranırlar Erkek tarafından kullanıldığını nasıl anlarsın? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl daha çok cinsellik konuşurlar buna yanaşmadığında trip atarlar. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Iyy evet! Yorumla sedomania +1 yıl böylelerine taviz vermeyin Yorumla
Hicranreis Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni umursamaz. Cepte görir. Mesajlarına çok geç cevaplar verir. Kaybetme korkusu yoktur. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bunun kullanmakla ne alakası var eline ne geçiyo? Peki Yorumla Hicranreis +1 yıl Biri olmazsa diğeri olur diye düşünüyor işte Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı anladım teşekkür ederim Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hiç belli etmiyo i. neler, dostum dediğim adam beni skyomuş meğer :/ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Yorumla erkeksihayvan +1 yıl bir daha dene Yorumla
o1öğretmen Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sadece senle işini gormek için buluşurlar sonra mesaj atarsın kısa cvp verir aramaz sormaz ama işi dustumu buluşalım der 1 0 Yorumla
Brr_Su_ Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Senin istek ve dusuncelerini onemsemez hep herseyi senden bekler onemsemz 1 0 Yorumla
4434kaya Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Yalan söyleyen isan gözlerine bakarak konuşama ve kan basıncından dolayı yüzleri ile burnu ile uğraşırlar 1 0 Yorumla
BoraAgaoglu Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl hep sırt üstü yatarak ilişki yaşıyorsan kullanılıyorsun 1 0 Yorumla
yorgun1adam35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Sadece ihtiyacı olduğunda arayıp soruyorsa kullanılıyorsundur 1 0 Yorumla
Asabi__Hatun_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Sadece seninle cinsellik konuşuyor ise. 1 0 Yorumla
emre16yellow Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Mesela sevişiyorsanız kullanıyordur 1 1 Yorumla emre16yellow +1 yıl Cinsellik oluyormu peki Yorumla
berkeee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. İşin ucunda seks var mı kral 1 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Sen kullanılmaya mahkumsun ya 😊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka aqq Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. seks konusunda tavır koy bekleniyorsa kullanıyor 1 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. cinsel konuşuyor mu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
daha çok cinsellik konuşurlar buna yanaşmadığında trip atarlar.
Iyy evet!
böylelerine taviz vermeyin
Seni umursamaz. Cepte görir. Mesajlarına çok geç cevaplar verir. Kaybetme korkusu yoktur.
Bunun kullanmakla ne alakası var eline ne geçiyo? Peki
Biri olmazsa diğeri olur diye düşünüyor işte
Mantıklı anladım teşekkür ederim
Hiç belli etmiyo i. neler, dostum dediğim adam beni skyomuş meğer :/
Anlamadım?
bir daha dene
Sadece senle işini gormek için buluşurlar sonra mesaj atarsın kısa cvp verir aramaz sormaz ama işi dustumu buluşalım der
Senin istek ve dusuncelerini onemsemez hep herseyi senden bekler onemsemz
Yalan söyleyen isan gözlerine bakarak konuşama ve kan basıncından dolayı yüzleri ile burnu ile uğraşırlar
hep sırt üstü yatarak ilişki yaşıyorsan kullanılıyorsun
Sadece ihtiyacı olduğunda arayıp soruyorsa kullanılıyorsundur
Sadece seninle cinsellik konuşuyor ise.
Mesela sevişiyorsanız kullanıyordur
Cinsellik oluyormu peki
İşin ucunda seks var mı kral
Sen kullanılmaya mahkumsun ya 😊
Ne alaka aqq
Belli isteklerini dile getirir habire
düzülüp aramayı kestiğinde anlarsın :)
seks konusunda tavır koy bekleniyorsa kullanıyor
Kendi keyifleri dogrultusunda is yaparlar