Küçükken sırılsıklam aşık olduğum ama sırf en yakın arkadaşım da seviyor diye ikisinin arasını yaptığım kız arkadaşım beni sevdiğini söyledi ne yapacağım?

Arkadaşlar bizim mahalleye küçükken bir kız taşınmıştı o kadar güzel ve tatlı ki gözlerimi onun üzerinden alamıyordum onunda beni sevdiğini biliyordum ama en yakın arkadaşımda ona sırılsıklam aşıktı ve biraz gururlu birisidir arkadaşım sırf üzülmesin diye aşık olduğum kızdan vazgeçip arkadaşımla ikisinin arasını yapmıştım her zaman beni sevdiğini biliyordum kızın ama söylemiyordu onları ikisini bir gördüğümde içim parçalanıyordu belli etmiyordum gülümsüyordum son dönemlerde kız sevgisini bana belli etmeye başladı bana yaslanıp derdini anlatıyor ben hayla ona karşı birşeyler hissediyorum oda beni seviyor arkadaşımla kavga etmeye başladılar ve bana geçen hafta Enes ben seni seviyorum hep sevdim lütfen ikimiz birlikte olalım ben seni seviyorum dedi kalbim yerinden fırlayacak gibi olmuştu çok heyecanlandım sevdiğim kızın bana seni seviyorum demesinden ama birşey diyemedim çünkü en yakın arkadaşımın sevgilisiydi düşünüyorum ben ne yapıcam bir yanda en yakın, kardeşim dediğim insan bir yanda çocukluktan beri sevdiğim kız çok sıkıştım hemde çok kötü arada kaldım lütfen yardım edin bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Size yemin ediyorumki gerçek arkadaşlar inanmazsanızda görüşünüze saygı duyarım hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten bana yardımcı olun çok kötü hissediyorum kendimi.
Küçükken sırılsıklam aşık olduğum ama sırf en yakın arkadaşım da seviyor diye ikisinin arasını yaptığım kız arkadaşım beni sevdiğini söyledi ne yapacağım?