Niye utanıyorsun kardeşim? Sen bunu söyleyince gidip kulağını mı kesicek? Ne yapsın? Öyle doğmuş? herkesin kendince standart bir Durumu olabilir, sen onu öyle sevmedin mi? ona bunu söyleyerek sadece kıracaksın, madem utanıyorsun ilgi gösterme başka sebepler göster ayrıl.. Bugün böyle diyosun yarın bir kaza geçirsen kolum bacağın sakat kalsa? Parmaksız kalsan? Bir soğukta yüz gelci geçirsen ağzın yamulsa? Birinin bundan dolayı senden utanmasını düşünsene? Bir çom insam var böyle gayet güzel, çekici, sempatik.. sen ıtancak bişey yapmıyorsun, onunla alay geçecek onu gördüğünde abartı göstercekler utansın, bir yere mi gidyosun tutacaksın elinden aslanlar gibi gideceksin, onlar helal desinler😉
Yha kıyamam sana gizli. Eğer seviyorsa takılmaz bile. Hem kepçe kulak olmakta neymiş, belki sen gözünde büyütüyorsundur. Nolur, daha yaşanmadan sıkma canını be. ✨
kanka erkeksen illa ki görmüstür kepce kulaklı manitam vardı brn de kepcryim sinirlenince birbirimizin kulaklarını çekerdik hic sıkıntı yapmaz merak etme özgüvenini topla söyle derim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha önce fark etmediğine göre senin söylemene gerek yok.
Bulusucaz
Niye söylüyorsun? O bilmiyor mu?
Ne geçecek eline?
Utanıyorum
Kulaklarından mı?
Evet
Niye utanıyorsun kardeşim? Sen bunu söyleyince gidip kulağını mı kesicek? Ne yapsın? Öyle doğmuş? herkesin kendince standart bir Durumu olabilir, sen onu öyle sevmedin mi? ona bunu söyleyerek sadece kıracaksın, madem utanıyorsun ilgi gösterme başka sebepler göster ayrıl..
Bugün böyle diyosun yarın bir kaza geçirsen kolum bacağın sakat kalsa? Parmaksız kalsan? Bir soğukta yüz gelci geçirsen ağzın yamulsa? Birinin bundan dolayı senden utanmasını düşünsene? Bir çom insam var böyle gayet güzel, çekici, sempatik.. sen ıtancak bişey yapmıyorsun, onunla alay geçecek onu gördüğünde abartı göstercekler utansın, bir yere mi gidyosun tutacaksın elinden aslanlar gibi gideceksin, onlar helal desinler😉
Helal olsun
Sen dediğimi yap, sonra geç aynanın karşısına kendine helal olsun de😉 sevgi kolay kazanılan birşey değildir, bulduğunda kıymetini bilmen lazım..
O bilemedi
Nasıl yani? Sevgilime diyosun? Sevgişin değlse kimden bahsediyoruz😃
Ayrıldı
O zaman kepçe kulaklı oldunu nasıl söylerim die ni düşünüyorsun?
Ayrıldıysa yeniden kazanma şansın var mı?
Bilemiyorum
Dene Kardeşim, seviyorsan dene..
Olmuyor
O zaman zorlama kardeşim, yoluna bak🤗
Olmuyor..
Seviyorsa niye soğusun bırak kendi görsün bakalım tepkisi ne olacak sana karşı tavırları falan
Ben onun kusurlarını görmezden geliyorum
O bunu farkındaysa oda gelecektir kımse kusursuz değildir
Ayrılırsa?
Bunun için ayrılacak sa ayrılsın
Utanıyorum
Utalıcak bir şey değil herkesin kusurları var önemli olan kendini bu kusurlarla sevmek
Haklısın. Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim 🙏
Eig hak ettin
Eig için değil, gene çok teşekkür ederim 🙏
Olsun 🤗
Yha kıyamam sana gizli. Eğer seviyorsa takılmaz bile. Hem kepçe kulak olmakta neymiş, belki sen gözünde büyütüyorsundur. Nolur, daha yaşanmadan sıkma canını be. ✨
Utanıyorum
Anlıyorum ama hep saklamakla olmaz ki canım arkadaşım normal karşısına çık. Ben kepçeyim demene gerek yok.
Ya sevmezse ne biliyim ayrılırsa
Bence sen gözünde büyütüyorsun bu zamana kadar elbet fark etmiştir
Bilemiyorum 🥺
Azcık sal aklındaki olumsuzlukları :/
Utanıyorum ☹️
Bende bilemedim ;( utanma ya
Çok iyi bir insansın
Yok ya. d sensin iyi gizliii
Konusalim mi ya🥺
Sağ ol gerek yok
Sevgilin görmüyo mu kulaklarını 🤦🏻♀️ hep mi gizledin gizlediysen nasıl gizleyebildin 😄
Utandım
kanka erkeksen illa ki görmüstür kepce kulaklı manitam vardı brn de kepcryim sinirlenince birbirimizin kulaklarını çekerdik hic sıkıntı yapmaz merak etme özgüvenini topla söyle derim..
Niye böyle bir şey söylüyorsun
Ayrılır
Tamam da niye sevgiline kepçe kulak olduğunu soyleceksin soruyu algılayıp cevap verme yeteneğin var mı
Görecek bir gün
Hey Allahım boşver sen bu zekayla sevgili bulduğuna şükret
İnsan gibi soru sordum
Soruyu anlamıyorsun cevaplarin saçma sapan beni Deli ettin çıldırıcam
Ne yapacam
Sanal mi
Soğumaz ya
Neden
Soğumaz seviyor ise.
Utanıyorum