Sevgilimle aile tanismasindan sonra ayrildik cünkü yobaz ailesi herseye burnunu soktu, neden arkamda duramadi?

Merhaba canlar,
benim 1,5 yillik bir iliskim vardi. Ben güzel ve iyi bir kizdim. Sevgilimde cok efendi bir oglandi. Benim yasim 23 ve onun ki 22. Kendisi disariya dogru gayet modern ama degerleri olan bir insan (benim gibi) ama ailesi asiri dindar. Bende ve benim ailemde müslümaniz elhamd. ama bizde yargi felan yok. Herkes nasil istiyorsa öyle yasamaya hakki var. Kapalilar illa iyi degil, aciklar illa kötü degildir düsüncesine ve zihniyetine sahibiz.
Yalniz iliskimiz icerisinde bile ailesi oglunu bana karsi dolduruyordu. Benim giyim tarzimi degistirmek istedi kendisi oysaki bu onun sahsi fikri degil, belli ki ailesi ögretiyor evde oda uygulamaya calisiyor. Ilk basta kendi giyim tarzimi degistirmek istedim, ama kendimi kendim gibi hissetmedim sürekli uzun seyler giyinmek beni bir zaman sonra bunaltti. Bu ben degildim ve böylesine daha hazir degildim.
Öyle mini etekli bir kizda degilim bu arada, gayet standart bir giyimim var. Sadece biraz boylu ve alimli bir kiz oldugum oldugum icin gösterisliyim.
Ailesi bize geldi, ilk tanismaydi. Bende degisiklikler beklediklerini söylediler!.. Giyimimi degistirmeden olmaz dediler... ben o an soka ugradim ve üc ailelik evleri var, orda oturmamizi istediler eger evlenirsek. Bu benim icin sadece su demek: "gözümüz üzerinde olsun".

Sevgilim bastan beri benim nasil bir insan oldugumu biliyordu. Görüslerimi, beklentilerimi..
Ailesinide iyi biliyordu. NEDEN beni secti ve neden beni 2 sene boyunca hemen hemen avuttu? "Senin arkandayim, ailem öyle istiyor ama ben istemiyorum, ev konusundada seni anliyorum orda oturmak istememeni ama tek erkek cocuklariyim o yüzden beklentileri yüksek" diye.
Ama ailesi geldikten sonra arkamda zerre duramadi!

Sevmedi beni diyemem, gercekten kalpten inaniyorum bana olan sevgisine.
Ama neden böyle oldu?

Sizce bir gün pismanlik duyar mi ailesinin lafina bakip sevdigi kizdan sudan sebepler yüzünden vazgectigi icin?
Sevgilimle aile tanismasindan sonra ayrildik cünkü yobaz ailesi herseye burnunu soktu, neden arkamda duramadi?