Gayım maalesef. Ama kızlar çok güzel onlara aşık olmak istiyorum evlenmek istiyorum ama yapamıyorum🥺 Çoğu kız benimle birlikte olmak istedi ama hep reddetim çünkü kırmak ve yalan söylemek istemedim. Annemde evlenmenimi bekliyor. N’apmalıyım yaa?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abi bak simdi bir iki yumurta bir kasik bal biraz yogurt az karabiber bir kase de karistiriyorsun surmuyorsun bile yemiyorsunda sadece bakiyorsun tih allahim ya cik insanlarin icine sosyallles kizlarla takil asosyalsen normaldir boyle dusunmen ha ona ragmen tik yoksa genetik bir faktor vardir kromozomsal
Ya yemin ederim deliricem!
-gay olmak genetik birşey değil
-gay olmak kötü bir şey değil
-gay olmak değişen bir şey değil
-gay olmak bir düşünce değil yönelim
-ama sizin gibi düşünmek çok acınası bir şey. Yerinizde olsam intihar ederdim :)
Ah hanim efendi gay olmayi sorgulamadim burada sadece arkadasa yardimci olmaya calistim dusuncenize ragmen ben her insanin dusuncesine de yonelimine de saygiliyimdir kimsenin bunun icin intihar etmesine gerek yok duyarinizi baska yerde kasabilirsiniz ayni zaman da ben bunun kromozomlardan dolayi kaynaklandigini biliyorum ayrica bunun yanin da cevresel faktorler de var lgbt lilerin ahlaksizligida buradan geliyor cinsel arzularinizi askinizi kendi iciniz de yasatin bende bir kadindan hoslaniyorum bunun icin ciplak yuruyusmu yapayim herkes sizin bir tarafinizi gormek zorunda degil unutmayin ozgurlugunuz baska birinin alanina girene kadardir
Lan ben çıplak dolaşın mı dedim? Her gay çıplak dolaşmıyor. Ayrıca da bana kromozomlardan falan bahsetme ben 4 yıl psikoloji okudum homoseksüelliğin ne olduğunu biliyorum. Ahlaksız olan da sensin. Sevmek ne zamandan beri ahlaksızlık oluyor?
Kimse senin alanına girmiyor, ama sen gaylere laf ederek onların alanına girmiş oluyorsun
Hanim efendi sadece okumusunuz yaptiginiz tek sey kendinizi kanitlamaya calismak lutfen sadece okumayin dinlemeye ve anlamaya da calisin saygilarimla saglicakla kalin :)
Bence bana laf edeceğine sen homoseksüel olan ama sizin elinizden çok çeken güzel kalpli insanları dinlemeye ve anlamaya çalış
Haklisiniz hanim efendi ama ben bir insanin once kendisine sonra baskasina saygili olmasi gerektigini savunuyorum o iyi kalpli dediginiz insanlar itin kopugun pesinden gidiyorlar kendilerine olan saygilari hice sayiyorlar her boku yiyorlar o temiz kalpli insanlar da sadece arkalarindan bakiyor bugune kadar hicbir partnerime saygisizlik yapmadim kendime olan saygimdan dolayi hic kimseyide kullanmadim sunu da soyleyeyim erkek kullanmaz kadin kullandirtir beni dinlediginiz icin yine de tesekkurler
Evet söylediklerimi anlayamayacak kadar geriz*kalı olduğun için güzel ellerimi yazarak yormayı bırakıyorum.
Anladim olmayan seyle de fazla zorlamamak lazim iyi günler :)
Sen canım mısın? Gay olmak değişen bir şey değil gay doğarsın gay ölürsün, ayrıca gay olmak kötü iğrenç gösterilecek bir şey değil. Heteroseksüellik ne kadar normal ise, gay olmak ta o kadar normaldir.
sen gay misin?
Değilim. Ama erkek olup ta gay doğsaydım bundan utanmazdım. Ayrıca ben oraya canım yazmadım argo bişey yazdım KizlarSoruyor. com onu canım diye oraya koymuş
bazen insanlarin bosluktan kafasi karisabilir. bu da onun gibi birsey olabilir.. bence kadinlarla zaman gecirse anlayabilir
Gay olmak kafa karışıklığı değil doğuştan gelen bir şeydir ve ölene kadar da devam eder. Mesela benim bir arkadaşım var kendisi gay ve erkeklerden çekindiği için hep kadınlarla arkadaşlık ediyor ama yine de gay olmaya devam ediyor ve ben onu bu haliyle çok seviyorum
ben genclik zamanlarimda erkek arkadaslarimla rahat hissedemedigim icin lez. oldugumu saniyordum. Gercek anlamda boyle dusunuyo4dum. Sonra erkeklere yonelmem gerektigini dusundum ve bir erkekle takilmaya basladim. Bosluktan sapitmak uzere oldugumu farkettim. Evlendigim erkege de asik oldum. Eger o anda yanlis yapip baska bir alana yonelseydim suanda bambaska olurdum. O yuzden lutfen bilmeden dogustandir vs doye sallamayin.
Arkadaşım hem ben biseksüelim, hem de onlarca homoseksüel, biseksüel tanıdığım var. Lez olduğunu sanmak başka birşey, gerçekten hemcinsinden hoşlanmak başka birşey asıl sen bilmeden konuşma
Biliyorum sonuna kadar gay olucam ama ailem bunu kabul etmeyecek. Annemde evlenmemi bekliyor, torunları olmasını istiyor vs. Sevgili bulmakta çok zor. Kendimi saklıyorum, hetero rolü oynuyorum. O kadarda kolay değil gay olmak yani.😑
Kolay olmadığını biliyorum ama dayanacaksın başka çaren yok eğer annen gay olmanı kabul etmeyecekse ve sen evlenmek istemediğini ona söylemek istiyorsan aseksüelim diyebilirsin (aseksüel= cinselliğe ilgi duymayan) yine de hiçbir şey söylemek zorunda değilsin ama dayanmak zorundasın
tm çok sağol yorum için🌹
Çok güzel kızlar var aşık olmak istiyorum falan dediğine göre tam da gay değilsin bence, sürekli kızların olduğu şeyleri izle falan işe yarar belki?
Ya salak salak şeyler yazmayın gay olmak değişen bir şey değil
Bence sen bir kiza yogunlas.. onu sevmeyi dene.. onu hayal et, zaman gecir.. Lut kavmini Allah lanetlemis, unutma
Var benim kız arkadaşım zaten kızlarla anlaşabilirim. Ama sevgili olarak pek bilmiyorum. 😞
bu yasananlar felaketler hep bu Allaha karsi cikmalardan.. Bu da senin sinavin boyle dusun.. ve kizlara yogunlasmaya calis. Hayat uc gunluk bir gun pisman olma.. Kizlara yogunlas belki hersey bosluktandir.
Çok yanlış düşünüyorsun ezosnnakim başka da bişey demiycem
Bu arada gay olup ta bir kıza yoğunlaşmaya çalışmak çok büyük psikoloji bozukluklarına neden oluyor haberiniz olsun. Aksini inkar etmeyin 4 yıl psikoloji okudum
@unknown_creature tum yorumlarda psikoloji okudum yazmissin. Ben yasadim. Diger yorumda da yazdim. Ben birebir yasamis biriyim.. Ben lez. oldugumu saniyordum yeni buyume donemimde. Hep lez videolarina bakiyordum. ve bu yuzden cok uzuluyordum. Hatta kizin biri asiri ilgili sevkatli sevgi dolu vs davraniyordu. Ve kafami karistiriyordu. Sonra kendi kendime dusundum bu yanlisti. o arkadasimla bagi bicak gibi kesti (bag dediysem hicbireey olmamisti yanlis anlasilmasin) ve bir erkegi gozume kestirdim rasgele ( aynen oyle oldu) onu dusunmeye zorladim kendimi. Sonra onu ayarlamaya calistim, ve onunla cikmaya basladigimda , herseyi onunla kesfettikce aslinda erkeklerden hoslandigimi farkettim. Bazen bosluktan herkes sapitabiliyor.
tamam psikoloji okumus olabilirsin.. ama yasamak okumaktan bambaska birsey... Soran arkadasim, bazen bosluktan gercekten knsan sasirabiliyor.. Sen bosluktaysan kendini baska yone yonlendir.. Bu felaketler hep sapitmalardan.. Bak disariya cikamiyoruz.. Lut kavmiyle Allah lanetliyor acik ve net. Sen sapanlardan olma.
Arkadaşım biseksüelim diyorum ben de kendimden biliyorum
@unknown_creature tamam sen oyle olmus olabilirsin. Ama ben oyle saniyordum ama degilmisim diyorum ve yasadiklarimi acik ve net yazdim. Bu arkadas da belki kafa karisikligi yasiyor agni benim yillar once yasadigim gibi.. ben de kendi fikrimi soyluyorum ve tavsiyede bulunuyorum
Yanlış tavsiye ölüme bile götürürmüş...
@unknown_creature aynen oyle 👍
ezocum sence allah kadını erkeğe, erkeği de kadına mı yaratmış?
Ailenle paylaş durumu eve damat gelecek anlaşıldı
Biz seni düzeltiriz kanka o iş bizde