Aşk İlişkileri Bir erkek sevdiği kızı neden kaçırmak ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim kaçırmak istediğini söyledi laf arasında neden bir erkek sevdiği kızı kaçırmak ister Güncellemeler+1 yıl Şunu da ekleyeyim benim ondan ayrılacağımı düşünüyor kaybetmekten çok korkuyor Bir erkek sevdiği kızı neden kaçırmak ister? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cotoye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Baska turlu seni alamayacagina inandigi icin, wv duzmek icin para harcamak istemediginden, dugun vs icin para harcamak istemediinden 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaş derken 19 yaşındayım önümde kariyer hayatım var üniye yeni başladım ailem şimdi istese vermez yaşım da erken bu yüzden olabilir mi Yorumla Cotoye +1 yıl Seviyorsa ve ciddiyse bekler. Hormonlara kanip acele etme Yorumla Soran +1 yıl Benim ondan bir gün ayrılacağımı düşünüyor kaybetmekten çok korkuyor beklememesinin nedeni olabilir mi Yorumla Cotoye +1 yıl Oda olabilir ama bu kendisini elsik hissetmesinden. Kacmaya falan kalkma sakin Yorumla Soran +1 yıl Zorla kaçırsa ne yapabilirim Yorumla Cotoye +1 yıl Onunla yalniz kalmaman gerekir. Tenha yerlere de gitme. Bunda israr ederse biral gitsin. Yorumla Soran +1 yıl Tamam dediklerinize dikkat edicem teşekkür ederim Yorumla Cotoye +1 yıl Arabasina falnda binme. Arabada baska erkek ve kizlar olsa bile... Yorumla
Neştergibi Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Geleneksel yöntemler çok hoşuma gidiyor. Evleneceğim kadını düğüne bir gün kala kaçırmayı düşünüyorum 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Aksiyon için neden ya😃 Yorumla Neştergibi +1 yıl Kızlarını dağa kaldırmalıyım ki düşman aileler olalım , imkansız aşk doğsun aşkımız alevlensin. Anlıyor musunuz? Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var ya Yorumla Soran +1 yıl Kaçırınca imkansız aşk olmuyor imkânlı aşk oluyor Yorumla Neştergibi +1 yıl Babası ya kızı geri alıp bizde sana verilecek kız yok derse? Yorumla Soran +1 yıl Ya da kaçırılma damgası vurulduğu için kızını kaçıran kişiye verirse Yorumla Neştergibi +1 yıl Sende çok törecisin 😂Hani nerde özgürlük? Seçme seçilme hakkı? Yorumla Soran +1 yıl İmkansız aşk olması için elinden gelen senaryoyu yazdın tebrik ederim🤣 Yorumla
Almosteasssy Takip Et Xper 2 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl hadi ordan olsın gitsin kaçormakmış ona muhtaç ol ister sen ailenden olucan sadece o olucak uzak dur öylesinden 1 0 Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ya evlenmek için parası yok. ya da maksat heycan aksiyon istihor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kaybetme korkusu var bu yüzden olabilir mi Yorumla ÇapkınPrenss +1 yıl Kaybetme korkusu olsaydı eğer seni ailenden isterdi Yorumla Soran +1 yıl Ailemden isteyeceği yaşta değilim bu yaşta ailem vermez Yorumla ÇapkınPrenss +1 yıl Eee ozaman yaş sıkıntısı var Yorumla Soran +1 yıl Yaş derken 19 yaşındayım önümde kariyer hayatım var üniye yeni başladım ailem şimdi istese vermez yaşım da erken Yorumla ÇapkınPrenss +1 yıl Hiii okul varsa evlenme tabi daha var Yorumla
Blackwomaneyes Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl İşin espirisi olmasın o 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya baya ciddi söyledi Yorumla Blackwomaneyes +1 yıl Düzgün yola başvurmaması için sebepleri vardır herhalde Yorumla Soran +1 yıl Ben de çözemedim dediğim gibi beni kaybetme korkusu çok var bir gün ondan ayrılacağımı düşünüyor belki o yüzden kaçırırsa böyle bir şey olmaz diye düşünüyor Yorumla Blackwomaneyes +1 yıl Sende böyle şeylere gerek olmadığını söyle ona herşey düzgün yollarla da halledilebilir Yorumla
Goldenm Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Düğün yapmamak için garantiye alacak güya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zaten bu yaşta evlenmek için ailemden istese vermez yaşım evliliğe uygun değil Yorumla Soran +1 yıl Uygun değil derken üniye yeni başladım eğitimim var Yorumla Goldenm +1 yıl O zaman seni zorla kaçırmayı düşünen biriyle ne kadar sağlıklı ilişki olabilirki Yorumla
PandikParmağı Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl çulsuz olduğu için :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çulsuz değil bu yaşta benim evlenmeyi istemeyeceğim aileminde kariyer yapayım diye vermeyeceğini biliyor bu yüzden olabilir mi Yorumla PandikParmağı +1 yıl olabilir bak yeminlen :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Baska turlu seni alamayacagina inandigi icin, wv duzmek icin para harcamak istemediginden, dugun vs icin para harcamak istemediinden
Yaş derken 19 yaşındayım önümde kariyer hayatım var üniye yeni başladım ailem şimdi istese vermez yaşım da erken bu yüzden olabilir mi
Seviyorsa ve ciddiyse bekler. Hormonlara kanip acele etme
Benim ondan bir gün ayrılacağımı düşünüyor kaybetmekten çok korkuyor beklememesinin nedeni olabilir mi
Oda olabilir ama bu kendisini elsik hissetmesinden. Kacmaya falan kalkma sakin
Zorla kaçırsa ne yapabilirim
Onunla yalniz kalmaman gerekir. Tenha yerlere de gitme. Bunda israr ederse biral gitsin.
Tamam dediklerinize dikkat edicem teşekkür ederim
Arabasina falnda binme. Arabada baska erkek ve kizlar olsa bile...
Geleneksel yöntemler çok hoşuma gidiyor. Evleneceğim kadını düğüne bir gün kala kaçırmayı düşünüyorum
Aksiyon için neden ya😃
Kızlarını dağa kaldırmalıyım ki düşman aileler olalım , imkansız aşk doğsun aşkımız alevlensin. Anlıyor musunuz?
Ne alakası var ya
Kaçırınca imkansız aşk olmuyor imkânlı aşk oluyor
Babası ya kızı geri alıp bizde sana verilecek kız yok derse?
Ya da kaçırılma damgası vurulduğu için kızını kaçıran kişiye verirse
Sende çok törecisin 😂
Hani nerde özgürlük? Seçme seçilme hakkı?
İmkansız aşk olması için elinden gelen senaryoyu yazdın tebrik ederim🤣
hadi ordan olsın gitsin kaçormakmış ona muhtaç ol ister sen ailenden olucan sadece o olucak uzak dur öylesinden
Ya evlenmek için parası yok. ya da maksat heycan aksiyon istihor
Kaybetme korkusu var bu yüzden olabilir mi
Kaybetme korkusu olsaydı eğer seni ailenden isterdi
Ailemden isteyeceği yaşta değilim bu yaşta ailem vermez
Eee ozaman yaş sıkıntısı var
Yaş derken 19 yaşındayım önümde kariyer hayatım var üniye yeni başladım ailem şimdi istese vermez yaşım da erken
Hiii okul varsa evlenme tabi daha var
İşin espirisi olmasın o
Yok ya baya ciddi söyledi
Düzgün yola başvurmaması için sebepleri vardır herhalde
Ben de çözemedim dediğim gibi beni kaybetme korkusu çok var bir gün ondan ayrılacağımı düşünüyor belki o yüzden kaçırırsa böyle bir şey olmaz diye düşünüyor
Sende böyle şeylere gerek olmadığını söyle ona herşey düzgün yollarla da halledilebilir
Düğün yapmamak için garantiye alacak güya
Zaten bu yaşta evlenmek için ailemden istese vermez yaşım evliliğe uygun değil
Uygun değil derken üniye yeni başladım eğitimim var
O zaman seni zorla kaçırmayı düşünen biriyle ne kadar sağlıklı ilişki olabilirki
çulsuz olduğu için :D
Çulsuz değil bu yaşta benim evlenmeyi istemeyeceğim aileminde kariyer yapayım diye vermeyeceğini biliyor bu yüzden olabilir mi
olabilir bak yeminlen :D