İnsan sevdiğini mi üzer , yoksa sevmediğini mi üzer ;) ?
#emre00
Insan sevdiğini üzmemeli fakat sevenler ağlarmış...
https://www.youtube.com/embed/eBxi5l3R5BIBir anne olarak soru bildirimini gördüğümde direk aklıma Pepe geldi , sürekli çizgi film izlemekten oluyor sanırım. Gelelim sorunuzun cevabına , valla en çok sevdiklerimiz üzüyor , bu kanıya göre bizde sevdiklerimizi uzuyoruzdur. En çok sevdiğimiz den yara alıyoruz , yabancının taşı acitmiyorda, sevdiğimiz birinden gelen gulun dikeni yaralıyor bizi...
Ben üzmem 😊
Ama üzüyorlar acı biber var mı sürelim :)))
Sana paslıyorum o zman :))
Orasi sana kalmış ben çekiliyorum:)))
Hadi görüşelim:)))
Teşekkür ederim ☺
Üzer evet yoksa tadı olmaz
Cevap
50Cevap
İnsanı en çok sevdiği üzer. :)
Şu hayatta en çok sevdiklerim üzüyor beni
Onlar ve onların arkasına sığındığı yalanlar
En çokta şuç benim aslında ,
Çok safım ve küçücük bir umuda karşılık hayatımı seriyorum önlerine ,
Ama hala kızamıyorum onlara
... Çünkü lanet olsun ki bana, hala seviyorum onları...
Bazen insanlar olumsuz şartlar yüzünden istememesine rağmen sevgilisini üzebiliyor. Maddi durumu elverişsiz olduğu için çok sevmesine rağmen evlenmekten vazgeçip, ayrılan çok çift gördüm..
yeterli mi?
Sevenlerin en çok üzüldüğü bir dönemi yaşıyoruz hocam☺️
Ah be pepecim seni bile uzuyorlarsa bu hayatta bize napmazlar ki..
☹️☹️☹️☹️
Bence insan olan kimseyi üzmez. Evet hakliysak bazı davranislarimiz illa ki haksiz olanlari üzecek sinir edecek bu cok normal ve olmalı. ama zarar vermeyen naif insanları üzmek kul hakkidir. Kul hakkini da gectim insan olan yapmaz, yapamaz.
Insanlar aslında hata yapıyor sevdiği mutlu olsun diye gerçeklerden uzak tutup resmen yanlışları doğru gösterip asıl gerçek ortaya çıkınca ne kadar üzmüş oluyor
Bazen kalp kırılabilir ama ardında saklı olan sebep ve nedenler vardir
Evet insan sevdiğine kıyamaz sahip çıkar korur kollar üzerine titrer ama bazen gerçekler ile yüzleşmesini de ister
Bal gibi de üzüyorlar... en çok da onlar üzüyor hatta...
E tabi.. insanlik hali. Sevip sevmemesi konu olmuyor bazen bence. Insanin up and down olduğu zamanlar olabiliyor. Karsi tarafı incitecek illa olacaktır. Robot degiliz sonuçta bizim de asirilhklarimiz olur. Olmaz sa sorun vardır bence. Ama tabi Sonrasi onemli. Sonrasında belli eder insan sevip sevmediğini...
ikiside üzülüyor malesef. dogru olan sevdigini de sevmedigini de üzmemek. insana insan olduğu için değer vermek 😊
Eğer gerçekten seviyorsa üzmez, ağzıyla seviyorum diyip hareketleriyle tam tersini gösteriyorsa sevmiyor demektir.
Bu kadar net.
Evet, üzer.
Bu kadar polyanna olarak bakmamak gerek.
İnsan en çok ta sevdiğini üzer..Bazen bile bile,
Bazen istemsizce..
İnsan sevdiğini yerden yere vurur.
Bu değişmez kural onun için üzmek,üzülmek olası durumlar ne yazık ki...
Maalesef ki insan en çok sevdiğini üzer tabi bilinçli değil, eğer bilinçli üzerse kişi sevdiğini piskyatriste görünmeli biran önce.
Sevmediklerimin yaptığı şeyler umrumda olmaz o yüzden üzülmem evet insan hep sevildiği yerden üzülür.
Insan en cok sevgisinden emin oldugu insanlari üzmeye cesaret eder. Nasil olsa affeder beni ve sevgisi hep devam eder düsüncesi ile.
İnsan en çok sevdiğini üzer. Çünkü katlanılacak kadar sevildiğini sanır. Sonra sandıkları ile baş başa kalır. 🙃
İnsan olan sevdiğini ve sevenini üzmez.
Sevmediğindenkorkmuyorsa üzmeye çalışır. Korkuyorsa onuda üzmez.
sevdiğini de üzer belki istemeden belki kendi ego su icin, belkide uyusamiyorlar ayrilin ülen
Aslında en çok sevdiklerini üzer insan.
Zirâ yabancıya hepimizin bir kalkanı varken,
Yelkenleri sevdiklerimiz için suya indiririz
Asıl sevdiğini üzer çünkü nasıl üzeceğini herkesten daha iyi bilir
Elbet üzeceği şeyler olur bence, kimse mükemmel değil reis. :)
Bana sevgiyi öğreten insan
hiç bir şey hissetmemeyi de öğretti
Üzer isteyerek veya değil üzüyor gayette. Her ikisinide üzer ama sevdiği daha çok üzülür.
İnsan en çokta sevdiğini üzüyor galiba nazi geçiyor diye
Vallahi insan bu neyi niye yaptığı belli olmuyor. 😏
insanlar sevgiyi bile cıkar yapmış sevgi kelimesi dile gelse insanlara söver
Üzer niye üzmesin.. üzmezsek tadı tuzu olmaz.
bir küser bir barışık oluruz..
Hahaha soruyu sorar sormaz benim de aklıma pepenin şarkısı geldi 😂 sevdiğini üzer pislikler çünkü
Bazen istemeden de olsa üzer herhalde ya insan en çok sevdiğini üzer bazen kaybetmemek istediği için bazen çok sevdiği için. İyilik yaptığını düşünürken en büyük kötülüğü yapar vs
Bazen onun iyiliği için üzmek zorunda kalabilirsin
Hep sevdiklerimi üzüyorum ben. Sevmediklerimi de üzebilseydim keşke.
Sevdiğini de üzer. Üzmeseydi her şey güllük gülistanlık olurdu
Insan sevmedigi birinin yaptığına neden üzülsün, insani en çok sevdikleri üzer.
Eğer bir insan sevdiğini üzüyorsa demek ki onu çok seviyor. Üzmek sevmektir.🥰
Aynen
Vallah aşk meşk konularını iyi bilmem. Ama her şeyin bir anlamı var (bence)
Sevmediğim insanları umarsamam üzmek için bile uğraşmam sevdiklerimi üzmemeye çalışırım tabi bazen üzdüğüm olabiyor ister istemez
İnsan sevdiginide üzmez sevmediginide üzmez tabi insansa. Ne kadar cok seversen o kadar cok yara alırsın. O yüzden üzülmek karşındakine degilde daha cok onun senin icindeki değerine baglı. Ne kadar değerliyse o kadar üzülebilirsin
İstemeden de olsa üzer. İnsan en çok sevdiği insana uç tepkileri verirmiş. Kırar, sever, üzer...
Uzenler cok hèle ki sevdigini kisi uzuyorsa daha cok canin yaniyor
Eğer sevdiğin seni üzüyorsa seni korumak için ya da ne biliyim bir sebebten üzüyordur bir arkadaşımın dediği gibi " Insan en çokta sevdiğini üzer" derdi bana. Kafaya takma elbet bir bildiği ya da bir sıkıntısı vardır biraz empati kur.
Bunun o an için sevgi ile alakası olamaz. Öfke komtrolü önemli
üzmese bu adam bu hallere düşmezdi
Bazen üzmek sorunda kalıyor.
İnsan en çok sevdiğini üzer çünkü sevmediği insanı üzse de onda değeri olmadığı için üzmüş sayılmaz.
Ben kendi adima söyluyorum sevdigimi üzerim. ama cok sevdiğimdendir
İnsan sevdiğini si... derler kanka :D
Bende yanlış olmaz hacı :D
İnsan sevdiğini üzmeye kıyamaz bunu istemez ama en çok sevdiğiyle konuştuğu için illa arada anlaşmazlıklar çıkabilir ve üzüntü oluşabilir istemeden de olsa
İnsan sevdigini hic uzermi bilmiyorum ama insani en cok sevdigi uzer
normal şartlar altında üzmez, ama eğer sevdiğinin iyiliği için ise üzebilir
En çok sevdikleri üzmüyomu zaten
Onun iyiliği için gerekirse üzer ama onun dışında seven insan üzmek istemez
Pepe reisin de dediği gibi insan sevdiğini hiçbir zaman üzmez
Üzer neden sürekli heyheyleri burnundan yukarı taşırırsa taş bile atar kafasını kırar 🤷♂️
Üzer en çok sevdiğini üzüyor inasan
Sevdiklerinizi uzmeyin🔪🔫
Zaten insanı en sevdikleri üzüyor.
Üzmesin tabi, seven minnoş kalplere yazık 😢
Üzmesine izin verirsen.. evet üzer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?