Kız arkadaşım ağır alkolik ne yapmalıyım yardım :(?

Merhabalar, benim yaklaşık 4 senelik mutlu bir ilişkim var. geçtiğimiz seneye kadar gayet mutluyduk ancak geçtiğimiz sene kız arkadaşımla alkol tüketimimiz biraz artmaya başladı. normalde ben çok içmem ancak o gitgide artan bir şekilde içtiği için ben de ona ayak uydurmaya çalışıyordum ta ki geçtiğimiz gece kız arkadaşım 6 kutu kırmızı tuborg ve 70'lik votkayı tek başına bitirinceye kadar :( Şunu farkettim ki kız arkadaşım çok fena alkolik olmuş durumda ve kendime engel olmazsam ben de onunla birlikte alkolik olacağım. Alkolün zararlarını geçtim maddi yönden de kız arkadaşım çok zor durumda aldığı maaş yetmiyor neredeyse tüm parasını alkole harcıyor ve ay sonunda da benden borç istiyor. Geçtiğimiz gün bu olayın üstüne bu konuları onunla konuşup alkol kullanımını azaltmasını istedim ancak hiç beklemediğim şekilde sert bir tepkiyle karşılaştım ve bana -buraya kibarca yazmam gerekirse- kendi işime bakmamı ve onun hayatına karışmamamı söyledi. şu an ne yapacağım ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler :(
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen bir fikir verin :(
Kız arkadaşım ağır alkolik ne yapmalıyım yardım :(?