Evet genelde olduğunu söylerler ama bize denk gelmedi gitti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Her zaman vardır ama bunu kabul edecek kız bulunmaz. Hem toplumsal baskı hemde ahlaki durumlardan dolayı pek kabul edilen yapılan bir şey değildir. Bunun erkek olarak bir diğer nedeni ise erkek olgunlaşmış, kıza her şeyi verebilirken kızdan beklediği ilişki türünü yakalayamaz, erkek cinsellikte aktifken kız daha bir şey bilmediği için onu eğitmek onun cinsel ilişkiye ikna etmek ve kanına girmek korkusu ile bu işten çekinir. Bu genç kızla ilişki yaşama fikrini ve tatmini seks işçisi genç kızlarla giderdiği gibi, bazıları da sadece fantazi dünyasında yaşar. İllaki her olgun erkeğin genç kız merakı vardır
35 Yorumla
Soran+1 yılTecrübesiz bir kadını eğitmek için neden yanaşmazlar peki üstelik genç bir kadın ateşli tutkulu daha duygulu ve doyumsuz iken
- +1 yıl
Kendimden örnek vereyim; Ben 40 yaşındayım ve cinsel kimliğimi bulmuş fetiş olduğunu kabul etmiş ne istediğini bilen net bir kişiyim. Cinselliği Bir gökdelen olarak düşünelim; O gökdelenin çatı katında ben varım giriş kapısın da sen. Bu nedenle; benim birlikte olacağım kadın da cinsel anlamda sorun yaşamayacağım ne istediğini bilen kendini bulmuş nereden ne şekilde öpülmesi gerektiğini bilen ve isteyen kadın olur. Genç bir kız ile ilişkiye girmek istemem çünkü hem vicdani hemde ahlaki sorumluluk nedeni ile. Ayrıca genç bir kız evet çok ateşli olabilir, ama her dokunuşta öpüşte sakınma, benim fetiş fantazilerimi giderme konusunda yetersiz kalacağı ve genç kıza öğretme onun savunmasını kırmak çok zaman alır bunun için tercih etmem.
Soran+1 yılYanlış düşünce ama saygı duyarım
- +1 yıl
Ya yaşlı erkeklerin nerde aktif hayatı var sperm kalitesi de düşer penis de küçülür yamulur. Bi zahmet 40 yaş üstü kızlara bakmasınlae önce aynaya baksınlar makine değiller yaşlılık işliyo erkeklere. O genç kızlar da bakmasın yani daha güçlü sağlıklıısı varken
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle selamlar bence olgun erkekler genç kızlara karşı ilgi duyuyor mesela ben 33 yaşındayım benden genç bir kız benim dikkatimi çekiyor ve ilgim daha fazla oluyor genç kız derken tabi ufacık kızları kastetmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden ilginizi çekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla 8 ila 10 yaş küçük hatun tercih ederim dediğimde 13 yaş küçük bir sevgilim oldu. Artık büyük konuşmuyorum ama genç kızlardan uzak durmak gerekir çünkü olgunluk daha ilgi çekici ve güzel oluyor kadında :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin ne oldu o ilişkine
- +1 yıl
Bitti :((
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılfiziki olarak yaşıtlarıma göre çok daha çekiciler lakin uzun bir ilişki olmuyor. 2 kez denedim, 2 ilişkimde saçma sapan bir yere geldi. o nedenle fazla yaş farkına taraftar değilim
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmamasına neden ne kıskançlık kapris falan mi
- +1 yıl
onlarda var ama ne kadar olgun görünselerde aramızda ciddi bir çağ farkı ortaya çıkıyor. gerçekten düşünce yapılarımız birbirine uymuyor. başlarda güzel fakat zaman geçip birbirini daha iyi tanıdıkça işler farklılaşıyor. isteristemez zamanla çevrende söylenilenler bilinç altında yer tutmaya başlıyor. senin arkadaşların amcan gelmiş, huzur evinde mi buluşuyorsunuz gibi espriler yapacak benimkiler sevgilin sıkılınca oyun parkınamı götürüyorsun diyecekler, bunlar işin espri kısmı birde ciddi ciddi arkadaşların sana sürekli kendini kullandırdığını seninle cinsellikten başka bir amacının olmayacağını sana telkin edecekler, banaysa benimle param için birlikte olduğunu yoksa olmayacağın gibi şeyleri telkin edecek. eğer bunları kendi içinde özümseyemezsen dışa vurmaya başlayacaksın ve bir süre sonra saçma şeylerden tartışabilir hale geleceksin. bittiğinde başta ohh bee diyebilirsin ama sana telkin veren arkadaşların teselli veremediğinde yaptıklarının çocukça olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacak
Soran+1 yılBenim arkadaş çevrem de yaşı büyük insanlarla sevgili cinsellik kullandırma demek değildir yani benim de zevk aldığım durumda adam beni neden kullanmış olsun? Kaldı ki konu paraya gelirsek ailemin durumu iyi benim mesleğim gayet iyi olacak dediğim gibi insanlar konuşur ben olgun istiyorum çünkü biraz da cinselliğe bakıyorum gerçekten beni yönetmesi lazım karşımdaki insanın beni bilmesi tanıması bunu da maalesef yaşca büyük erkekler sağlıyor
- +1 yıl
Emin ol sorun yaşamayacağın tek konu sadece cinsellik, onun haricinde her konuda sorunlar yaşayacaksın ama sende gördüğüm kadarıyla ne istediğini bilen birisin, senden iyi bir yol arkadaşı olur
Soran+1 yılBilemiyorum olabilir😊
- +1 yıl
Yaşca büyük birisiyle birlikte olmanı ailende hoş karşılamayacak öğrendiklerinde, sana hep olumsuz yönlerini söylüyorum amacım seni vazgeçirmek değil duruma hazır olmanı sağlamak, olumlu yönlerini zaten düşünmüşün fakat bu cinsel tecrübe tezini ailene söyleyemezsin yani ailene geçerli bir neden söylemen lazım
Soran+1 yılAilenin çok karışacağını düşünmüyorum çünkü güzel bir mesleğim olacak ve zaten kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
113Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkeklerin genç kızlara bakışını pek fazla yorumlayamasam da bu zamanda genç kızların olgun erkek merakını gözlemliyorum. Evet yaşça ve ruhen olgun adam kadını her anlamda mutlu edebilir fakat kadına burada çok büyük pay düşüyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılolgun erkek genc hatun
ya da genc erkek olgun hatun iliskileri
sureli ve taleplerin heveslerin belli oldugu iliskiler o yuzden uzak durmak en iyisi derim :)00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Genç çıtır sevilir :D
50 Yorumla
+1 yılDeğişir, deneyimli kadın daha iyidir ne ne değil bilir, kıymetini bilir hayatın aba. zan kızlar değildir. Deneyin her şey demektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. imkanın varsa 2020 model araba mı istersin 2005 falan mı?
06 Yorumla- +1 yıl
2020 model renk ya bineceğime 2005 model Mercedes e binerim 🦾
- +1 yıl
Sağlam bir yengeç Burcu olarak klasikler benim yaşam biçimimdir 🤔
Soran+1 yıl@comeoncome boş yapma
Soran+1 yılGörüs yazan sevdim seni
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her erkeğin vardır ama tepkiden çekinirim genelde ben 44 üm şahsen çekinirim genç kızların tepkisinden
10 YorumlaVay arkadaş 😁 bizim yaşıtlarımız böyle düşünüyorsa bir neden sevecegimiz bir kız bekliyoruz ki. Neyse bende 30 yaşına gelince evlenirim 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah azıcık bekle
+1 yılO zaman olgun arıyorum diye yazacaksın, kimliğini açık tutacaksın ki düşüresin
Yoksa gizlenerek olmaz bu işler00 YorumlaMesele sadece seks se benim için sorun yok ama duygusal anlamda zarar görürsün senden büyüklerde boyle davranır
00 YorumlaGenelde vardır çünkü ne kadar genç olursa o kadar ilgi çekici gelir erkeklere. Farklı olanlar da var ama biyolojik olarak bu yapısal bir şeydir.
00 YorumlaArkadaşlar bu bir tercih meselesi isteyen istediğiyle olabilir. Genç kız olgun erkek/ olgun kadın genç erkek. Meyve yerken bayatmı tazesimi tercih edilir? Ben şahsen tazesi derim
10 Yorumla
+1 yılMerak değil belki ilgi diyelim erkek gençken olgun hatuna ilgisi oluyor erkek olgun olunca genç hatuna. Tabii ama benim sanirim hep genç hatunlara ilgim olacak 😂
00 Yorumla
+1 yılEvet vardır.
Fakat ergence düşünen kızlar bu genellemeye dahil değildir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Her olgunun gönlünde bir genç her gencin aklında bir olgun vardır değişmez kural.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. genç kızların da olgun erkeklerle işi var zaten ak :ASDV
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 geçen 20 lik istiyo tuhaf ama gerçek. Bakalım ben otuz olunca nedenıyle birlikte açıklarım
00 Yorumla
+1 yılSana denk gelmedi mi bu sorundan sonra bir sürü olgun hayranın çıkar. Abaza
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsana denk gelmemiş olması ilginç. küçük ve soyutlanmış bir yerde mi yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla olgun erkek mi istiyorsun? İğrenmiyormusun abin yaşında veya baban yaşında kişilerle olmak istemekten?
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler iğrenmiyor mu annesi yaşında kadınlarla olmaktan
Cevap sahibi+1 yılBen iğreniyorum ama 😒 ama sen baban yaşında erkeklerle olmak istemekten iğrenmiyorsun 😒
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. okulunu oku bitir , kendi ayaklarının üzerinde durmayı ögren , sonra bakarsın
014 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka okulu da bitiririm
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYahu öyle olur mu ben cinselliği de doyasıya yaşamak istiyorum olgun biriyle her sokaktakiyle olur mu bu benim istediklerim kafama uyanlarda yaşımdan ötürü yanaşmak istemiyorlar
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılNeden:(
Soran+1 yılYo ne alaka her sey istedigim gibi zaten sadece cinsel boyut öyle değil
Soran+1 yılBana akıl ver diyen oldu mu? Sana da iyi gunler
+1 yılYani ben genelde genç tercih ediyorum 29 yaşındayım kendimi yaşlı ve olgun hissediyorum..
00 Yorumla
+1 yılolgun denilebilecek bir yaştayım..
ve hayır bana çekici gelmiyorlar..03 Yorumla
Soran+1 yılSana hala yürüyorum yalnız😊
- +1 yıl
gizliden mi :)
Soran+1 yılYoo profilim açıkken de yuruyorum😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet var
Seviyorum taze kadin vücudunu ama 34 beden olacak06 Yorumla
Soran+1 yılIs vücutta bitmiyor 2 tarafın da cinsellikte doymasi doyurması lazım
Cevap sahibi+1 yılElbette cinsellik önemli
İki taraf da doyacak doyuracak
Yatakta mutluluk önemli
Sen ne istersin peki yatakta
Ne yapmali ne yapmamali karşındaki?
Soran+1 yılYani şöyle oral yapılmasını sevmem ben yaparım ama😂Ve kesinlikle ruha da hitap etmeli yani göğüs kismindan çok zevk alırım öpülmekten falan
Cevap sahibi+1 yılOhhh
75B benimkiler de de delirt beni hadi 😃
Soran+1 yıl90 üzgünüm:)
Cevap sahibi+1 yılKupu ne
C mi D mi
O yüzden 35 daha kolay geliyor genç kızlarda avcılık yeteneklerini geliştirdi olayın farkına vardılar ve onlara yöneliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılGenç kızlar, olgun erkek istiyor... Bunu, bir çok kez gördüm...
17 yaşında bir kızı reddettim, yasal sıkıntı istemediğim için...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bana denk gelmiyor. Özellikle istediğim birşey değil. ya da istemediğim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Gençken olgunlara, olgunken gençlere bakılır genelde.
00 Yorumla Vardır ama cinsellik için yoksa insanlar olgunlaştım, büyüdükçe geçmiş yılların acıları, sancıları, tavırları, yaşantıları çok saçma gelmeye başlar
00 Yorumla
+1 yılGenç, genclestirir. Hem onlarıda egitmek, öğretmek görevimiz.😉
04 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmeyin cinselliği güzelce yaşatın yeterli
- +1 yıl
Ondan şüphen olmasin
Soran+1 yılBak senn
- +1 yıl
Sende bakabilirsin, ne zaman istersen.
+1 yılGenç kızların olgun erkek meraki olduğu kadar bizlerin de genç kız merakı var tabi 😇😇🦂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. OlGun erkeklerin kizlara kizlarin olgun erkeklere bu boyle gidiyo kisiye gore deisiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbutun olgun erkekler genc kızlara duskundur. Sen olgun erkek arıyorsan burada cok var :) sıkıntı cekmessın bu sıtede mesajlar yagmıstır sımdıye kadar
00 Yorumla
+1 yılPeki ya genc kizlarin olgun ve evli erkek meraklari 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun derken kaç yaşında arıyorsun? Uyarsa konuşalım senle
00 Yorumla Benim çok merakım var genç koz candır. Seninle denk gelmeyi çok isterdim. Gizli olmasaydın keşke.
00 YorumlaGenç erkekler olgun kadınlardan, olgun adamlar genç kadınlara meraklanıyor genelde
00 Yorumla
+1 yılHep olduğu söylenir ama bana kalırsa gözlemlediğim genelde genç erkeklerin olgun kadın merakı vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani doğrudaa olgun ruhludan anlamıyor herkess
sen anlıyosundur umarım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hep olgunlardan yanaydım ama nedense bu aralar 20 25 yas arası ilgi duymaya başladım
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılArzu istek ama nedeni yok
Cevap sahibi+1 yılAma dediğim yastaki kadınlar bana dayanamaz
Cevap sahibi+1 yılİstermisin olgun tecrübeli birini tanımak
+1 yılben olgun seviyorum olgun yok hani
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
napalım çıtırla idare edelim
+1 yılolgunun genc gençlerin olgun merakı
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Arayan buluyor illaki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılBana 30 yaş altı yazmıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna mı gidiyor bu durum? 🤔
+1 yılÖyle bir merakım yok.
00 YorumlaÇocuksu hareketlerden hoşlanmıyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılSana göre çocuksa zihniyetin çocuk zaten senin
Soran+1 yılSen öyle konuşursan böyle konuşuruz üzgünüm:)
Soran+1 yılÇocuksu deyip genelleme yaparsan aynı tepkiyi alırsın her insandan babay
Soran+1 yılAblacım mi sjsjsj her genç çocuksu demek değildir bende bunu anlatıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. çocuksu olmamaları halinde vardır diyebilirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım birçoğunda var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kaç kişisiniz tam olarak?
08 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim birimiz yetmez mi
- +1 yıl
Adam başı bir tane yeter de, biz çok kişiyiz
Soran+1 yılDoyurur musunuz ona bağlı
- +1 yıl
Kimseyi aç koymadık bugüne kadar :)
Soran+1 yılCinselliği cidden doyasıya yaşayacağım bir olgun erkek gelirse ben nikahı basicam:(
- +1 yıl
Hay allah gene evlilik çıktı ya :/
Soran+1 yılIlk kriter cinsellik sjsjs evlilik sonraya
- +1 yıl
Heh şöyle mantıklı konuş işte :)
+1 yılvardır. her olgun erkek genc hastasıdır genelde
00 Yorumlabenin tercihim bende büyük kadınlar
00 Yorumla
+1 yılÇocuksu hareketleriyle uğraşmak istemez bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVar. Genc daha ilgi cekici
00 Yorumla 😂 Parçalanırsın dikkat et
00 Yorumla
+1 yılGörürsün sitede birazdan özellikle evli abazaları
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. her olgun erkeğin yoktur
00 Yorumla
+1 yıletek giymesi yeterli benim için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmerak demeseydik iidi :)
00 Yorumla
+1 yılGenç erkeklerinde olgun kadın merakı var 🤔
00 Yorumla
+1 yılOlanlar tabiki de var
00 YorumlaMerak değil de ne denir tam bilmiyorum 🙂🤔
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi