Bodur meyve ağaçları var 1 metre boyunda her meyveden var onları dik ara arada akşam sefası mis gibi kokar küçük kenarlara nane maydonoz aci süs biberi
Kamkat, hünnap, ahu dudu, ters dut, Napolyon kiraz yarı bodur olacak, İzmir çekirdeksiz üzüm. Süslame için gold Taflan Nandina çam olarak mazı kullana bilirsin.
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ediyorum. Çilek ya da biber arasında gidip geliyor aklim
Bahçede zaten ağaç var limon asma üzüm. İncir ağacı. Nar vardı kestik. Avakado var ama meyve vermiyor. Zeytin ağacı. Bir tane çam ağacı. 3 tane limon ağacı var. Mandalina vardı. Vermiyor diye kestim. Böyle 30 fide kadar birşey dikip yetiştirmek istiyorum
7 veren çilek ekersen arsız oluyor onlar hemde çok veriyor. Ağaçların vermemesinin nedeni tozlama yapmadığın dan olabilir. Ağaçlar aşılı ve anaçları sağlam olsun. Budama yaparken meyve verecek şekilde budamak lazım. Bir de yavaş salınımlı gübre var suladıçıkta gübre eriyor yaklaşık 4 ay kadar gidiyor bir attığın zaman adını unuttum ama 😅 verim için iyi oluyo hem ağacı canlı gösteriyor. Toprak düzenleyici için leonardit kullana bilirsin her ağacın dibine bir iki kürek yeter. Birde öyle dene istersen
Toplam 30 metre kare alan var. 20 metresi araba için yapık. 6 metresi karışık ağaçlar vardı meyve vermeyenleri kestim işte yerini temizledim bitmek üzere toprağı da kazıp dikecem. Ama gübre nereden bulurum bilmiyorum geçen sene güvercin gübresi verdik. Heryer pire oldu😂
Görsel olarak onu buldum napim 😭 bu Corona falan canımı sıktı TV'ye bakiom hep o buraya bakiom o.. dedim en azından kendime bir uğraş olarak onun yerini ayarlayim dedim. 3 gündür onun yerini hazırlıyorum. Yarın inşallah biter alan. Sonra toprağı kazmam lazım.. fide bulmam lazim