çok masum duygularla görüp aşık olup daha sonra bir kaşarla karşı karşıya olduğunu anlayan oldu mu?
ne yaptılar?
ne yaptılar?
Kardeşim bundan 3 ay önce kendimden 2 yaş büyük kızla beraber oldum ben o kadar ciddidimki ailemle tanistirip evlenmeyi düşündüm bazı arkadaşlarım kafama birseyler sokusturdular araştırdım ki kız 2.0 TDI gibi böyle motor görmedim direk bıraktım pisliklerini gördükçe tiksinirsin canını sıkma surtuk evleniyormus birde benide çağırdı o kadar ağır motora denk geldim ;)
ne tür pislikler onlar? örneklendirir misin? bakalım aynı şeyleri mi tecrübe ediyoruz... empati kurmak da rahatlatır çünkü..
Takip et arkadaş çevresini araştır telefonunu kurcala ben kendinden 10 yaş büyük adamlarla resimlerini buldum takip ettim buluştuğu erkekleri yakaladım ve bir çok uygunsuz mesajlar vs. vs.
Adamı değiştiriyolar..Uzun süre güvenemıyosun kadın milletine söyledikleri gerçekten doğruda olsa yapmacık gelıyo miden bulanıyo..Hırs edıyosun onunlayken yaşadıklarını masum ınsanlara yapıyosun ve ondan farkın kalmıyo tebrikler sende artık bir kaşarsın..Hepimiz kaşarız..
evet bu var...
Bari kadınları küçük düşürecek kelimler kullanırken birac cesaret gösterip açık yazsaydınız.Kimin ne olduğunu bilirdik.Benim bildiğim kaşar peynir pizzada olur ve genellikle tencere yuvarlanır kapağını bulur.Demekki böyle insanlar böylesini bulur derim geçerim.
erkeğinde kaşarı olabilir... ne hemen celalleniyosun?
dışarıdan bakarsın oo efendi adam dersin sonra önüne gelene yavşayan, çapkın, aldatan biri olduğu ortaya çıkar... al sana erkek kaşar..
Kızmadımki.Sadece yazdım.
Ben lacktos intoleransım var.Süt ürünlerine özellikle kaşar mıdemi bozuyor.Benim karşıma bu tür erkekler ve kadınlar çıkmıyor.Çünki bulaşmıyorum bu tür insanlara.Sizde bulaşmamanızı tavisye ederim.
Neye göre kaşar diyorsun, böyle düşünmene sebeb olan şey nedir?
herkesde gözü olan, hazırda adam tutan, ondan ona ondan ona dolaşan, bir erkekde sabit kalmayı başaramayanlara diyorum... en azından uzun dönemde başaramıyor...
bence direk önyargılı olma, öyle sıfatlar takma. Yaptıkları doğru olmayabilir ama o kızın neler yaşadığını biliyor musun? Koca bir hayıııır. Çevremde böyle çok kız var, zamannda deliler gibi sevdikleri, güvendikleri insan tarafından senin tabirinle bir kaşara tercih edildikleri an böyle oldular. Doğru mu tabiki hayır, ama yaşananlar her zaman mutlu etmez. Onlar öyle değil, çok iyi insanlar ama öyle görünmeye çalışan tipler.
Cevap
9Cevap
Dünya hali, Neyin Ne Olacağını bilemeyiz. Tek Bildiğimiz, Hiç Bir Zaman Büyük Konuşmamak ve Kendimize Yapılmasını İStemediğimizi bir başkasına yapmamak.
Kaşar dediğin gozunlemi gördün sadece duyduklarinlami biliyorsun?
Peynire mi aşık oldun?
Ben de yalnızım ama o kadar da değil...
Olur tabi neden olmasın. Ama kaşarında dereceleri var malum. Nasıl kaşar eski kaşar mı taze kaşar mı?
taze kaşar...
Eğer niyetin varsa eskimeden geri döndür. Ya millet genel evden pavyondan kadın alıp evine karı yapıyor.
İnsanlar hata yapabilir.. Önemli olan hata yapmaktan ziyade hatalarını kabul edip, hayatında temiz bir sayfa açabilmektir. Kendisine bembeyaz bir sayfa sunan birinin de kıymetini çok iyi bilmelidir..
zor dostum allah yardımcın olsun hele kendini kaptırdıysan şu an ben o durumu yaşıyorum resmen görsen toz konudurmazsın ama içine girdiğin vakit gördüğün manzara içini yakar paramparça eder
içine girdiğin vakit gördüğün manzara nedir biraz açar mısın? bakalım benzer şeyleri mi yaşıyoruz...
Yani kızı tanıdıkça demek istedim kime sorsan çok temiz bir insandır ama gel gör ki hareketleri davranışları düşünceleri canını yakar bişe ispatlayamazsın kaşar desen suçlu olursun ama fikirleri gün gibi ortadadır yazık bu başıma gelen en kötü olay sanırım
Bu hayatta herşey olabilir adam ördeğe tecavüz etmiş kaşara aşık olsa ne olur
benım bır arkadsım kaşar dediği kızla evlendı.
oha... sonr ne oldu? fikrini değiştirip evlenmesine neden olan neydi?
valla hıç bılmıyorum neyın kafasıyla yaptı.ama okadar çok kızı üzdüki bence ettiğini buldu.
kaşar dediğin nasıl oluyor? mesela o kadın nasıl biriydi*?
ben kızı çok ıyı tanımıyrum.ama hep o kaşarla benım ne işim olur dıyodu.
kasar eskı kaşarın kuflu yerını cok severım ımmm
gel sen bana asık ol bebegım
Gel bir 2 Duman Al Sonrası Kolay
aşk bu seçemezsin ki
orası öyle...
Hayat iştee..
herkes insandır.
olunur aşk bu
ben :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar