Akrep burcu erkeklerinin alayı mı aynı? , kinci , umursamaz, egoları tavan yapmış.. var mı akrep burcunda olanlar varsa yardırabilir mi , nasıl davranmalı bunlara?
Cevabın nedir?
Yoo bence Mükemmel insanlarız Akrep burcu insanlar olarak :D Ben seviyorum şahsen burcumu ve söylediğin gibi biri değilim, sen manyaklarına denk gelmişsin :D Eski sevgilimle bir akrabalığın var mı? o da ilk tanıştığımızda ikinci dediği cümle "akrep burçlarıyla anlaşamam" dı :D
05 Yorumla- +1 yıl
eski sevgilim dediğine göre..bu teoriler doğru
- +1 yıl
Şimdi bir şey söylicem Ego diyeceksin ama, Benim gibi sevgili bulsun o adamın elini öpücem. o kadar aksi, herşeyi yanlış anlayıp kavga çıkartmaya programlanmış bir kızdı ki çıktığım süre boyunca alttan aldığım halde ömrümü yedi. Saçma sapan bir neden bulup benden ayrıldıktan tam 3 gün sonra aynı kursta ki çocukla çıkmaya başladı. Şimdi bu benim burcumdan dolayı kaynaklanan birşey mi yoksa onun kişiliksizliğinden mi? :) Senin dediğin gibi pislik bir insan olsam sence ne yapardım onlara?
- +1 yıl
ozzy burası benim çare bulmaya çalıştığım sayfa sana ne oluyor :) hmm şu var.sende harbici karaktersizine denk gelmişin , demek ki akreplerede böyle şeyler yaşatanlar var :)
- +1 yıl
benim olayım sıcak hala, bir ümit burdan bir fikir almaya çalışıyorum sadece
En İyi Cevaplar
+1 yılAkrep burcu erkeginin dogasinda olan seyler bunlar. Belli ki sen kendini gelistirememis bir akrep burcuna catmissin eger tum bu anlattiklarindan arinmayi basarmis bir akrep burcu tanimis olsaydin bu cumleleri yazmak aklinin ucundan bile gecmezdi.
01 Yorumla- +1 yıl
kendini geliştirememiş derken kişiliğini oturtamamış demek istiyorsun. belkide haklısındır ama bu ona karşı olan hislerimde bir değişiklik yapmıyor
Ya ben Akrep burcu erkeğiyle yeni tanıştım ve ilişkimiz iyi gidiyor sevgili değiliz ama o yolda :D Gerçekten öyleler mi?
03 Yorumla- +1 yıl
belki saydıklarımın hepsi olmayabilir ama en az birine sahip olduklarını düşünüorum.. baskın olan sen misin ilişkinde?
- +1 yıl
koç burcuyum
akrepleri iyi tanırım yükselenimde akrep sorun varsa sorabilirsin :D
010 Yorumla- +1 yıl
neden bu kadar ters psiloji yapıolar. ben bir sorun olduğunda kendimi yiyiyorum onunla çözüme ulaşmak için.o ise fazla rahat umursamaz..cidden bana yaşattıklarını ona yaşatmak istiyorum
- +1 yıl
kesinlikle öyle ama konuşarak çözümlenecek olaylarda bile o sadece sessiz kalıp zaman istiyor.. aslında onu çözümlemekten çok biraz beynine kan sıçrasın istiyorum , bunun için bir fikrin varmı?
- +1 yıl
evet pasif.şöyle pasif beni sevdiğini biliyorum ama şu dakika bitti desem akışına bırakır gibi hissediyorum. benim biraz umursamaz , tınlaamaz olmam gerekiyor.O da benim yaradılışımda yok :)
- +1 yıl
biraz içine kapanık demekki ve ayrılmak istersende kabul edecektir sevse de çok gururlu olurlar aslında akreplerden genelde korkulur falan pek sevilmez ben o kadar korkulacak insanlar olduğunu düşünmüyorum değer gördüklerini hissederlerse kuzu gibi olurlar :) ama kötülüğü de kötüdür yani
- +1 yıl
cidden çok iyi anlıosun beni. çünkü karşımdakı tam tarif ettiğin türden.. bende bazen çekilmez olabiliyorum çok üstüne gidiyorum çünkü..bazen muhteşem değersiz hissedebiliyorum bu davranışları yüzünden. tek korkum onu kaybetmek , o yüzdende anlamaya çalışıorum..o fazla kapalı kutu olduğu için kendi başıma sorup kendim cevaplamak zorunda kalıyorum.ayrıca ilgin içinde teşekkürler
- +1 yıl
kesinlikle , umarım 1 ay sonra sana bir mesajla tavsiyelerinin sonuçlarında iyiye gidioruz diyebilirim :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
22Cevap
+1 yılAkrebim umursamazlık doğru, ego yanlış nasıl davranmak dersen bırakın ipi üstümüze biz gezer dolanır tilki gibi geri geliriz
011 Yorumla- +1 yıl
sen konuya hakim bir arkadaşa benziyorsun. beni egosundan çok umursamazlığı çileden çıkartıyor. şu ip tilki meselesini biraz daha açar mısın?
- +1 yıl
Aslında umursamaz değildir ben kendimden örnek vererek yazdım ama öyle görünür aslında kafası karışık oluyo duygusal ve fiziksel işlerini kafasında çözemeyince vurdumduymaz gibi görünüyor ama iç dünyasında çok çetin bir savaş yaşıyorsundur. Tilki meselesi gelende sadık oluyorlar benim bildiğim bir çok akrep burcu arkadaşım var daha bir yanlışlarını görmedim imkanı ve fırsatı olmasına rağmen sadakatten ödün vermezler birde güçlü olaylara karşı cool görünmeye meyilliyizdir ama çoğunlukla bu ilerde ciddi psikolojik sorun yaratıyor kişiye. Diyeceğim fazla üstüne gitmeden zorda kaldığında sığınacağı bir liman izlenimini vermen onun balıkçı barınağından çok fırtınada sığınacak yeri olduğunda sana daha çok bağlanır.
- +1 yıl
Bu arada okuduğun akrep erkeği tanımlamalarından en mantıklı ve doğru özetleyen www.hurriyet.com.tr/.../burc.asp
- +1 yıl
demekki burçların karakter üzerinde etkisi cidden çok büyük bu anlattıklarını baz alırsak.. çünkü biliyorum aslında sessizliğinde kendi kafasında bişileri çözmeye çalıştığını.benim feryadım bana paylaşmaması , dediğin gibi en yakını olup benimle paylaşsın , çözümü beraber bulalım istiyorum..sadakat konusunda güvenim sonsuz , o konuda hiçbir problemim yok. sadece gün gelicek ve bu problemleri çözmediğimiz için arkasını dönüp gidicek diye korkuyorum.. tavsiyense kesinlikle aklıma getiriciğim bişi , üstüne gitmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. ama buda bende birikim yapıo sonra bir anda patlayabiliyorum :( gizli kullanıcı başını şişiriyorum ama cidden sürekli kendi kendime düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum. seviyorum çünkü
- +1 yıl
Gizli kulanıcı diye bikere seçince hepsinde kalıyor bendi tiki kaldırmayı unutuyorum ondan yoksa özel nedeni yok zaten amaç zaten burada birşeyler konuşmak paylaşarak yardımcı olmak olduğunu düşünüyorum ondan sorun değil ama cidden erkek arkadaşın içinde zor o içinde çok büyük pişmanlıklar yaşıyor ve bazen çözümleyemiyordur bende burçlara inanmazdım ama gerçekten etkisi var bide akrepler duygusallığı ve mental şeylere inanmaz ama aklında kalır. Pişmanlığımız çok oluyor kendi açımdan değerlendirdiğimde örneğin ben lisede hoşlandığım ancak aşk diye birşeyin olmadığını idda ederek açılmadığım laylaylom geçtiğim bir kız vardı şimdi 26 yaşıma geldim ona aşık olduğumu 2 sene önce kabullendirdim kendime araştırar araştıra buldum şimdi evlenmiş gece rüyama giriyor ayrıldım ben evlenelim diye filan. Ciddi ciddi bu kafamda yer etmiş saplantı olmuş psikoloğa filan gittim acaba şizofren filanmıyım diye.(allahtan güldü geçti adama da ) gerçekten akreplerde erkeklerinde içinde çok büyük fırtınalar
- +1 yıl
koptuğuna inanıyorum. İşin biraz zor sabret yoksa erkek arkadaşında bu sefer sana karşı pişmanlığıyla başbaşa bırakma biraz sabır yani aslında baya bir sabır isteyen bir burç akrep. Bilmem yanılıyormuyum
- +1 yıl
o durum başka sebeplere dayanmış aslında yani şu an ki sahip olduğumuz kafayla 5 yıl öncesi çok farklı , seninde olgunlaşma sürecini atlattıktan sonra bişiler kafana dank etmiş.durumun zor ama en azından sonucu belli :kız evli ve sen unutmak zorundasın. bense seviyorum elimde bir sebep yok ayrılık için , sadece çaba sarf etmem gerek. ama bu akşam iyiki buraya bu başlığı açmışım biraz olsun evet kişiliği böyle belki oda çabalıyor farklı davranmak için ama yapamıyor 'u dedim kendime.. akrep cidden hem kendi çok sabırlı hemde sabır bekleyen bir karakter.
- +1 yıl
ayrıca yolladığın linkte çok faydalı , sevdiğim adam buram buram bir akrep :)
- +1 yıl
:D Gerçekten öyle bende okuyorken beni özetliyor sanki sandım
- +1 yıl
İlgilendiğin için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Tabi yardımcı olabildiysem ne mutlu
Akreb burclu erkekler bence hepside de ayni bendede var
11 Yorumla- +1 yıl
içine kapanık mı , o da mı sıkıntılarını kendi çözmeye çalışıyor?
+1 yılBurçtan değil kişilikten.Memleket kaynıyo bu insanlarla.
11 Yorumla- +1 yıl
mutlaka kişilik ama. akrep ismini yakıştırdıklarına göre astrologlar var bir hikmeti
ben de nefret ediyorum ne halleri varsa görsünler :/
01 Yorumla- +1 yıl
amacım acılara tuz basmak değil, yanlış anlaşılmıyım :)
Burclarin karakter uzerinde etkisi büyük akreple arkadas ol sevgili ya da eş olma :)
01 Yorumla- +1 yıl
girdim bir yola malesef.. gercekten zorlar. multi sabır bekliolar
Burç denen zırvaları kriter olarak koyanların kafasını anlamıyorum anlamayacam
02 Yorumla- +1 yıl
bende astrolojiyle yatıp kalkmıyorum ama insanın kafası istemsiz oraya kayıyo, belki bir cevap bulabilirim diye
Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. Çifte akrebim yükselen+normal ve şunu anlamıyorum insanların yapısını gerçekten burçları mı belirler buna gerçekten inanıyormusunuz yoksa sırf soru sormak için mi yapıyorsunuz bilmiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
biraz diğer kullanıcılara verdiğim cevapları okursan , neden sorduğumu anlayabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir de kızıyorlar: "Atro, burçlara kafaya takanlara kafayı takmış" diye...
13 Yorumla- +1 yıl
bir sebebe bağlamak istiyorsun. en kolayı burçlar oluyor atro
- +1 yıl
gülünç olup olmamayı pek tınlamıyorum , gayem farklı
+1 yılBende yengeç burcu erkeklerden :) akrepler kinci olur duygusal değillerdir diye biliyorum ama insanın kişiliğine görede değişir
01 Yorumla- +1 yıl
kinciler. bir adamı sildilerse geri dönüşü yoktur , bitmiştir onun için. duygusallar aslında , çok sert olduklarını düşünmüyorum.en azından bendeki öyle değil :)
+1 yılBen de akrebim. Yazılanların çoğunu da kendimde taşıyorum, bu özelliklerimle de gurur duyuyorum. Bize katlanabilenler bizimle olsun katlanamayanı yanımızda tutmak zorunda değiliz. Egoysa ego, sonuna kadar.
00 YorumlaAKREP BURCUYUM DÜNYA UMURUMDA DEĞİL KİM NE BOK YERSE YESİN GEBERİN ya !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hiç şölesin bölesin diye tartışmaya gerek yok ateşle çember içine al sigaranı yak izle o derece:/
01 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem çözüm
Ben akrep burcuyum. Zannetmiyorum söylediğin şekil biri olduğumuç
01 Yorumla- +1 yıl
istisnalar olabilir
Neden öyle diyorsun hepimiz aynı değiliz ki..
Alındım :(022 Yorumla- +1 yıl
Hepiniz mi böylesiniz anlamaya çalışıorum.kinci olduğunuzu biliyoruz ama kolay kolay yapılanı sindiremiyorsunuz
- +1 yıl
koç
- +1 yıl
bencil olduğumu düşünmüyorum.
Alındım :( - +1 yıl
tamam ares , sen kazandın genelleme yapmamak lazım oran veriyorum. %90 nından nefret ediyorum
- +1 yıl
sen iyi bir akrepe benziorsun ares , sakın burçdaşlarına benzeme
- +1 yıl
ares , zati kafamda bın soru.sende beni trollemeye mi geldin?
- +1 yıl
seni şu an yorum yapanlar içinde en geyik muhabbet yapan ilan ediyorum :)
- +1 yıl
ilgili değilim.topyekün atıyorum şuan.. ikizler
- +1 yıl
sende bayaaa biliyorsun yalnız. naptın yan sekmede burçların özeelliklerini mi çalışıyorsun :D
- +1 yıl
1-aslan
2-koç zaten.yöneticilik diyorsan - +1 yıl
aslında alakam yok burçlarla sadece hayatıma karışanlar hakkında fikir sahibiyim , o kadar
+1 yılben boğa burcu olarak akreplerin kızındanda erkeklerindende nefret ediyorum ayırmıyorum yani erkek kız diye alayı düşman askeri gibi :D anlam veremiyorum gıcıklar ya :/
03 Yorumla- +1 yıl
on metreden iki bakışlarıyla fark ediliyolar. kızlarıyla iyi anlaşıorum. benim problemim erkeklerle
- +1 yıl
aynen kendilerini belli ediyolar.. senin burcun ne?
- +1 yıl
koç
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Ben akrep burcundanım :D nasıl yardımcı olabilirim?
04 Yorumla- +1 yıl
neden bu kadar kapalı kutusunuz , ağzınız diliniz var ne sıkıntınız varsa anlatın konuşalım. neden kendi başına çözmeye çalışıyorsunuz. sorum bu?
- +1 yıl
Akrep burçları öncelkle herşeyi içine atar sizi gerçekten çok sever ama bir o kadarda umursamaz tavırlarıda vardır dediğn gibi kapalı kutu yani konşmk istemedğmz zmn sırf sevdiğn insn knşmnı isiyr canını sıkan birşey var mı diye sorsada biz konşmamız gerekmedkçe knşmyz bunlar aslında sevdiğimz kişi yanmzda bizi asla bırkmaz düşncesyle başlıyr eğer bizim istediğiniz gibi olmamızı istyrsanız ama gerçekten sizi seviyrsa ondan bir anda ayrılacaksınız gerekrse asla konşmayacksn 1,2 ay falan o kendiliğnden çözülür bambaşka biri olur çnkü sevdiği insanı kaybtme korkusu onu tamamen açar...
- +1 yıl
bir kaç defa dediğiniz gibi kendimi çektim üstüne düşmedim fark etti bunu.lk tınlamadı biraz daha zaman gecince bir nebzede olsa değişti ama sonra ben yelkenleri tekrar indirince aynı şeyler yaşandı , yaşanıyor.bu bir karakter meselesi ben ondan değişmesini beklemiyorum ama biraz olsun benim şuanda çıkmazda olduğumu fark etmesini istiyorum.farkında belki ama elinden bişi yapmak gelmiyor belkide
- +1 yıl
Kendinizi geri çekmek aslında seni seviyorum kafam karışık üstünede gelmek istemiyorum bu yüzden uzaklaşmam lazım demek oluyr ben kaybetme korkusundan bahsediyorum eğer çok sorunları olduğunu düşünyrsanız asla bırakmayın ama kendi sorunları yüzünden kız arkadaşını üzüyorsa buda bir sorun demektir anlaması lazım asla iş, aile veya başka bişeyi kendi kız arkdaşına üzüleceğni tahmin etse bile yansıtmaması lazım seni bu şekilde üzüyrsa onun sizi gerçekten kaybettiğini kndine inandırması lazım yanlş anlmyn asla 2 seveni ayrmak gibi bir düşncm yk akrep burçları siz yanınızdayken ne yapsanız o huyundan geçmz ama onu bir anda boşluğa atmnz lazım ki sizin istediğnz gbi olsn zmnla yine eski dvrnşlrndn bazılarnı geri kaznr ama eskisinden daha iyi olur, ben 26 yaşndym kendi tecrübelermden dolayı bunu anltyrm. inşallah herşey istediğin gibi olur..
Dediklerinle uzaktan yakından alakam yok sahipleniriz biz ötesi yoktur
04 Yorumla- +1 yıl
Sahiplenme konusunda bir sıkıntı yok zaten , zorsunuz sadece.karışık , anlaşılmaz
- +1 yıl
ben sadece yaşadıklarıma göre yorum yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAkrep burcuyum ama bu yazdıkların herkeste olduğu kadar vardır, fazlası değil.
04 Yorumla- +1 yıl
sizde biraz fazla pick yapmış gibi ama , peki yaşınızın büyük olmasıyla beraber tecrübeli olucağınızı düşünerek soruyorum. karşı cins ne yaparsa nasıl davranırsa , bu davranışları için pişmanlık yaşarsınız?
- +1 yıl
Yoğun sevgisini hissedersem kendi yanlışlarımı görüp pişman olmam kolaylaşır. Bu sevgiyi gözler bile anlatabilir.
- +1 yıl
o yoğun sevgiyi gösterdiğimi düşünüyorum
- +1 yıl
bu ekim kasım ayı çevrelerinde doğanlarda daha bir yoğun
ben akrep burcuyum ama bende öyle özellikler yok ben çok alçak gönüllü yardımsever mütevazi bir insanım :D
02 Yorumla- +1 yıl
hmm yazmayı unutmuşum birde sağlam yalancılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep burcuyum bende akrep erkekleri müthiş bence :D
15 Yorumla- +1 yıl
ne müthişliklerini gördün. söyle bende bileyim?
Cevap sahibi+1 yılCanım kişilikle alakalı erkek arkadaşımda akrep burcu gayet iyiyiz herkes aynı değil ki
- +1 yıl
nasıl yürütüyorsun peki , var mı tavsiye vericeğin bişi yani bu adamlar hangi dilden anlıyorlar?
Cevap sahibi+1 yılSende umursamaz olmayi dene zoru oyna
- +1 yıl
bunlar biraz zeki işte , onu kendi silağıyla vurucağımı anında fark eder.hiç tınlamaz , işim zor
+1 yılKişilik bozukluğu var bence Akreplerde.
11 Yorumla- +1 yıl
mesela , ne gibi..hangi konularda?
+1 yılAkrep ve terazi beyleri tek geçerim.. Laf yok! :)
01 Yorumla- +1 yıl
Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin öyleyse
Akrepler çok çekici olur.
12 Yorumla- +1 yıl
o kısma girmiyorum :)
+1 yılbenimde burcum akrep yükselenimde akrep
01 Yorumla- +1 yıl
bütün akrepleri topladım buraya , hadi hayırlısı :)
Al iste yahu baci ne yamugumu gordun ayip degilmi
05 Yorumla- +1 yıl
akrepsin dimi. bir adım geri de durur musun sen şöyle
- +1 yıl
adam saygılı
- +1 yıl
güzel temenni.tşk
+1 yılAKREP burcu erkeklerde sana bayılıyodu :P
02 Yorumla- +1 yıl
ler'e gerek yok. biri bayılsın yeter
- +1 yıl
vaaaaay adamsın (y)
bende uyuz oluyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman yorumları sende benimle beraber takip et
Aynen, çok sinirler..
01 Yorumla- +1 yıl
tavsiye.. sakin bir ilişkiye başlama. ben yandım , sen yanma
+1 yılakrebim benim suçum ne şimdi
01 Yorumla- +1 yıl
akreplere karşı antipatim var artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılnefret ediyorsan aşıksın
03 Yorumla- +1 yıl
aşık olmasam , kendimi bu kadar insanla muhattap haline sokup çözüm arama yoluna girmezdim.ama sağol , aydınlattın
Cevap sahibi+1 yılsen sevgii belli et
saygılı davran namuslu davran
evlenilecek güvenilir biri olduğunu hisset
seni heralde seçer- +1 yıl
sıraladıklarını zaten hissetiriyorum zaten aksı olsa şu zamana gelmezdik. teşekkürler yorumun için
hem nefret et hem yardım iste ohh ne güzel dünya
03 Yorumla- +1 yıl
akrep değil mi illa ters köşe yapıcak :D
- +1 yıl
bugün astrolojiden yüreyesim var.. bide ordan çözüm arıyım
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. onlarda senden nefret ediyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
: )
Hangi konuda yardım istiyorsun...
00 YorumlaKötü davranmalı
01 Yorumla- +1 yıl
bu olası zatende.adam beni bezdiriyor.. kötü davrandığıma bin pişman oluyorum
+1 yılValla ayni ben:)
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kinci olmayın , kininiz yüzünden sevdiğiniz insanı bile silicek kıvama geliyorsunuz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoç burcu nasıl ki:D
02 Yorumla- +1 yıl
bunu bana değil.arama motoruna sor
Cevap sahibi+1 yıltamam soruyum
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?