Güncellemeler
+1 yıl
Peki ben bununla sevgililiğe nasıl geçicem sevgili olduğumuzu nasıl anlarım ya da bu süreç nasıl işler sevgili miyiz diye sorulur mu sadece mesajlaşarak sevgili olunur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çocukluk
Seyahat anıları
Kitaplar ve filmler
Hobiler ve sporlar
Müzik
Hayvanlar
Yiyecek ve içecekler
Seyahat anısı hariç diğerlerini de konuşmuşuz şimdi fark ettim
İllaki bir yerlerden konu çıkar ya. Ben de sırf ilerletemem diye yazamıyorum :/ illa ilerler bir futbolcudan vs
Hiç bilmem futbol
İlerler bir yerlerden o da düşünüyordur zaten
telefonda cok konusmak iyi degildir... birak bazi seyler gizemli kalsin ki iliskinin ömrü uzasin...
Telefon değil ya mesaj olarak
mesajda ayni pokun laciverti kusura bakma
Tam konuşacak bir şey kalmamıştı soruları bakiyim dedim konu nasıl açılır diye o yazdı şunu farkettim ki konuşmak isteyen illa ki yaziyo özel hayat konuşmuyoruz ne yapiyo kaç kardeş falan o da bilmiyor bende bilmiyorum sormuyoruz da ama konuşacak birsey illa bulunuyormuş doğaçlama oluyo
Bende aynı sorunu yaşıyorum. kötü bir şey. ama bence planlama doğal olmaz.
Bilmiyorum şimdi mesela beş saattir falan bir şey yazmadım o da yazmadı çünkü bilet kalmadı gibi bilmiyorum o da çalışıyor benim bugün boş günüm stabil insanlarız yani
O sana yazıyor mu? yoksa hep sen mi?
Genelde ben yazıyorum o da arada yazıyor niye soru sormuyorsun deyince yaşayarak görmek istiyorum dedi
Çokta üstüne gitme hem sen kızsın erkek olarak onun daha fazla yazması lazım bence. zaten sürekli konuşmak zorunda da değilsiniz çabuk sıkılırsınız. kararında olması iyidir.
Peki teşekkürler
Simdi ortak noktalariniza bağli. Gerci hoslanan her turlu konu buluyor. Mesla tuvalet kagidini siz kactan aliyonuz😅😅
Ay yok artık saçmalık
😂
Flört etmek her an konuşmak demek mi
Öyle gibiymiş sanırım her zaman konuşmuyoruz deyince arkadaşlarım tuhaf dedi
Öyle değil flört sevgili olmadan önce ki evredir tanımak için ve bunda çok acele etmemek gerekir
Peki
Flört ile, sevgililik konusu konuşulur.
Nasıl yani
Gündem konuları
Onu konuşuyoruz koronq işte iş güç piyasa