Eski sevgilisine 'kötü günde lazım olur sana diye makarna aldım' falan diyen arkadaşlarım çıkınca sizlere sormak gereksinimi hissettim :D Koronayı bahane ederek eski sevgilinize döner miydiniz?
Eski sevgilim öyle birisiydi ki değil korona ona kamyon çarpsa bile bir şey olmaz o yüzden içim rahat evet :D Bana yazacak olursa 'evlendim canım sağ ol' yazacağım
Korona'yı bahane ederek eski sevgilinize 'iyi misin' yazar mısınız?
Hayır yazmazdım çünkü insanlar inceliği bazen anlamayabiliyorlar. Cidden ondan dahi yazsan başka mana arıyorlar altında. Kesin hala beni seviyor diyerek ukala davranıyorlar genelde. Benim görüşüm yazılmaması yönünde lol
Tüm yaşanmışlıkları hiçe sayıp bir çırpıda üzerine sünger çekip "eski sevgili ile arkadaş olamazsınız" en azından bu evrende. Ha kendi paralel evreniniz vardır orasını bilemem ütopyaya gerek yok; eski sevgili ile tüm ilişik kesilir birbirinizin hayatında nokta dahi olamazsınız.
Ayrıldıktan sonra hala arkadaş kalırsanız unutmayın ki insanların kendilerine has ilişkileri ve yaşamları olacaktır. Düşünün bunu hazmedebilir misiniz veya eski sevgilinizin mevcut yeni sevgilisinin size yaklaşımı ne olur gibi konular yabana atılmamalıdır.
Siz birbirinizi arkadaş görebilirsiniz ama yeni ilişkileriniz buna hazır olmayabilir. Herkes için en iyi olan "eski sevgiliyi yaşam ekseninizden soyutlamak" herkes yoluna gidebilmeli demektir.
Eskiyen birini asla umursamam, sırf virüs bahanesiyle yaklaşmam dahi. Artık birbirimizin hayatında söz hakkına sahip değiliz beni ilgilendirmez. Ezik bir insan değilim, ona muhtaçiyetim veya merakım da yok. Yaşanılan an neticesinde her şey eski birer anıya dönüşür; anılar da gerçek hayata uyarlanamaz olduğu yerde kalıp güzel günler diye hatırlanır ancak.
Corona dan dolayı ben de risk altındayım sonuçta eski sevgilimi merak etmem saçma olur ama sadece onun risk altında olduğu ciddi bir durumsa evet yazarım ki aradım bile. Açıp açmaz daha ölmedim demişti 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sadece korona virüsüne yakalanırsam "Çok özledim. Gel bir kere sarılalım?" Diye mesaj atarım 😂 (Hiç var olmayan eski sevgilime neyin kini bu anlamadım 🤔) 😂😂