bir hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden.. Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden düşmeyen keşke'lere.
Can Yücel

Sevmez, neye göre kime göre. değişik bir kavram. kişiden kişiye fark eder. yeni sevgili yapıp bir öncekini unutan çok insan var. zamanla her şey unutuluyor. akıllarda bir süre daha yaşanan güzel günler daha sonra kötü günler akla geliyor. ve bu mesafe git gide açılıyor ve unutuyorsun :) merak etme çabuk geçer : ) biraz dişini sık
O zaman bende unutmak için hemen bir sevgili yapmalıyım :))
Şimdiye kadar yapmadın mı? :)
Yapmadım ama yapacağım :)
Dikkat et de eskiki gibi Öküz olmasın!!
Hele bir unuttursunda sonra değiştiririz ::))
Bu resim sana aittse yakışıklı bir adama benziyorsun. elini sallasan ellisi :) sana şimdi bir sürü kısmet olur :)
Beni talihim yok, bana gelen olmaz :))
Bende giden biri değilim, kaldık mı ortada !
Kalmazsın merak etme.. biraz kötü bir benzetme ama umut olsun diye söylüyorum. her kötü malın iyi bir alıcısı vardır. Umutlar sönmesin. Hayat yaşamaya değer. sadece geçmişte yaptığın hataları tekrarlama hepsi bu. değişime açık ol.. daha önceki ilişkilerde nasıl hatalar yaptın mesala? bu arada kız seni neden terk etti. çapkınlık falan mı yaptın yoksa. Aldatma olayı gerçekleştirdiysen o kızı unut bir daha geri gelmez.
Kalp bin kez kırılsa, bin kez sevebilir. Ruh yorgunu olmazsa, gönül yorgunu olmazda çok kez sever, aldansa da sever...
Alime sormuşlar kırılan kalp yine sever mi?
Alim; Evet demiş...
Adam peki demiş,
Siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Alim yine cevap vermiş;
Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Hikayeyi olduğu gibi alayım derken oluşan hatadan dolayı kusura bakma.
Olur mu öyle şey 👍
Evet sever hatta daha güzel sever. Ama daha kolay inanmaz, güvenmez. Zaman alır biraz.
Dün bir söz gördüm. Ben seni binlerce kez özlesem bu saatten sonra bir adım bile atmam diye. Evet öyle.. Kırılsa da sever. Ama kırıldığı kişi için belli bir noktadan sonra hiç bir çaba sarfetmez
Cevap
26Cevap
Kısılan kalp yine sever de.. yine yeniden eskisi gibi dolu dolu sever mi? Orası herkes için aynı olmayabilir..
Bir kırıldı, iki kırıldı tekrar tekrar sar başa yapan kalp nasıl taze duyguları barındırıp heyecanla sevsin ki.. ama!
Herşeye rağmen sevgiye aşık olalım, sevelim en azından vazgeçmeyelim..
Sevgi su gibi içip içip yine susuyalım.
Can Yücel’ in kalemini severim. Her sözünde sanki yaşanmışlık... Yoğun hisler.. Neyse soruya geleyim, kırılan bir kalp sever mi? Evet sever, ama hiç bişey eskisi gibi olmaz. Kırılan bardak yapıştırılırsa eskisi gibi olur mu olmaz tabiki; hep bir iz kalır. Benim içimde kalan izler gibi...
Kalp kırıldı diye aşka küsemez ki.. Onu iyileştirecek olan yine sevgidir çünkü. Çivi çiviyi söker. Mesele şu ki; o kalbi yeniden attıracak biri çıkar mı karşına bilinmez.
@Efedede her zamanki halim.
Kalp kırılsa da sever diyenlere, sen hiç kırık bardaktan su içtin mi? Dediler...
Benim de onlara cevabım:- sen bardak kırık diye , sudan vazgectin mi?/Pucca
Müslüm baba vazgeçtim demiş pucca kim
vallah bardak kirlrisa cam parclaeini yrrine koymayi denesen bile olsa bole esksisi kadr saglam olmaz
Kalp kırılsa da sever..
Kalp alışır acı çekmelere..
Kalp işte sağı solu belli olmaz..
Kıran kişi gerçekten samimiyse, çaba sarf ediyorsa kırılan kalp yine sever 🌺
Sever sever aradan bir kaç yıl sever bu sefer gol olucak diye koşarsın ama geçmişin korkusu vardır üstünde korkuların bitirir bu sefer seni
Sevmez hiç birsey hic kimse ilk sevdiğin gibi olmaz olamaz o ilk kez yaşadığın hisleri hic kimse yasatamaz
En cok ona kirilirsin ve o kalbin başkasını onarmasini beklersin ama nafile
Kırık kulplu bardakla çay içmek var bir de sağlam kulplu bardak. Kırık kulplu bardakla çay içince gözüne bardak hoş gelmez. Çayı içmek istersin kulplu kırık olduğu için elini yakar. O çay yine çaydır da bardak çayın tadını bozar.
Çayı kulplu bardakla içenler için örtmez.
Sever niye sevmesin her insan aynı değil sonuçta zaten aynı olduğunu düşünmek ahmaklık
Severmiş. Hem de daha güzel, daha içten severmiş. İlk kez sever gibi... 🌺
Kırılan kalp önce kendini onarmalı. Sonra ister seveeeer ister sevmez, kendi bileceği
Sever. Kalbin görevi kan pompalamak dışında sevmek ve insan her daim buna aç bir varlık.
Kırılan kalp yine sever ama; onarım süreci, verilen hasar ile alakalıdır...
Bir kere sevdin, bir kere aşık olduysan ve kırdılarsa en hayati yerinden, dahası yoktur bunun.
Kalp hep sever ama güven öldukten sonra sevse Ne olur. mezari sulasan ne olcak ölen dirilirmi geri..
Sever hemde nasıl sever okuduğum bir kitaptan aklımda kaldı "Tanıştığın herkesi özel sanma saygıyı hepsine sevgiyi layık olana ver"
Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar.
Siz ne diyorsunuz, sizin dediğiniz de önemli?
Kırılan kalp gerçek anlamda tekrar kırılmamak için sevmekten vazgeçer benim için öyle en azından.
Cok zor. Eger gerçkten birinj sevdiyseniz baska birini sevmek cok zor nerdeyse imkansiz. Bende oyle oldu onlarca konustum daha kotu oldu hep onu aradim eksikligi yüzüme tokat gibi vurdu
İnsanoğlunun unutmak gibi bir özelliği var. Ama uzun ama kısa sonunda unutuluyor.
sevebilir ama kıran kişi çaba göstemreli kalbini kırdığı kişiye
Sever niye sevmesin bütün kadınlar 2 meme 1 vajina değil mi sonuçta?
Sever sever.. Kimleri sevmedik ki.. Unutulanlar unutuldu.
Severdi neden olmasın aşk yahsidi hermazamn üçün 💓
Sever hem de hiç yaşamamış gibi
zamanla iyileşse de bazı yaraların izi kalır
Insanoglu nankördur sever merak etme
Sever tabiki neden sevmesin
Lanet olsun ki seviyor yine yine mal gibi yine 😔
Sever. Artık sevemem demiştim. Sevdim
Sevmiştim, sevilir çok da karamsar bakmamalı.
Seviyor sadece aşk denilen illet 1 kere yasaniyor
Yaranın izi hep kalır
Seviyor ama aşık olmuyor
Sever. Üreme devam edemez ve düzen bozulur yoksa.
Sevecek halı kaldıysa sever tabi
Evet sever daha doğru daha güzel sever hemde.
Sever ama içinde bir burukluk olur
Kalbi kırmak var birde parçalamak var, ikiside aynı şey değil, bence sevmez!!!
Sanmıyorum kirildi mi hep icinde bir şüphe olur
kalbim olmadığı için öyle sorunlarım yok...
Sever de aldatilan sevmez
Seven var sevmiyen var...
Insan sevmekten vazgeçemez
Akıllanmaz kalp yine sever yine sever
sever zaman alir belki ama sever
Ben sevemedim başkası severse bilemem
Evet sever hem de çok güzel sever
Zor ama neden olmasın
Bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçilmez.
Sever neden sevmesin
Zamanla olabilir
Sever
Bu kıran kişinin çabasına bağlıdır
Evet, sevebilir.
Çok sever daha
48 ay sonra mümkün
Seviyor be 🤗
Sever tabiki aşk bütün duyguların toplamıdır 🖤😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?