Evliyim ama başka erkeğe aşık oldum galiba :-(?

Merhabalar...

Ben 8 senelik evli ve iki çoçuk annesiyim...
Esim ve ben çalisiyoruz ve severek evlendik diyebiliriz. Ama bu daha çok mantik evliligi oldugu için aramizda hiç bir zaman 'ask' olmadi. Daha dogrusu esimin bana hiç bir zaman asik oldugunu tahmin etmiyorum. çunki sadece beni seviyormusun diye sordugu zaman, evet seni sevmezmiyim hiç, diyordu...
Simdi aradan yillar geçti ve aramizdaki iliski iyice zorunlu bir beraberlige dönüstü. Esimin beni sadece evde temizlik, yemek yapan, çocuklara bakan ve eve güzel bir ek gelir getiren biri olarak gördügünü hissediyorum...
Beni bu durum artik rahatsiz ediyor, esim eglenmek ve sohbet etmek için herzaman erkek arkadaslarini seçiyor ve arta kalan çok az zamanini da hep disarda geçiriyor...
Beni bu durum neden simdi rahatsiz ediyor peki? çunki zamanimin artik cok degerli oldugunu ve bende yasim geçmeden sevgili olmak ask duygusunu yasamak ve ilgi gormek istiyorum... Bir kaç hafta once baska bir erkekle tanistim, masum bir tanisma ile basliyan bu olay simdi degisti... Bu bey bana fazlasiyla ilgi ve sevgi gosteriyor ve bana asik...
Bu durumda ne yapmam lazim? Esime bana ilgi gostermesi gerektigini soyledigim zaman benim devamli çoçuk gibi ilgi beklememi saçmalik olarak goruyor ve beni devamli azarliyor :( çok mutsuzum, çeliski içindeyim, ne yapabilirim bu durumda bana yardimci olun ltfn...
Güncellemeler
+1 yıl
gözlerimi açtiginiz için sizden Allah razi olsun... kötü kadin olmak istemiyorum...
Diger sahisla gorusmemi bitirip oncelikle esimi karsima alip konusmayi deneyecegim.. Olmadi ayrilip kendi yoluma bakacagim :(
Evliyim ama başka erkeğe aşık oldum galiba :-(?