Merhaba, sizi artık sevmeyen (hatta belki de hiç sevmemiş), bir türlü unutamadığınız eski sevgilinizden nasıl vazgeçersiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben de bilmiyorum. 3 aydır gelgitli ve ben de ne yapacağımı anlayamadim.
Me too :(((
@miyüww_ ağızlarına vuralım
Ben dövmek istiyorum artık onu BENİ ÜZME LAN kardeşim diye
O*ç yazmıştım düzeltmiş 😭 sende mi onu koruyorsun lan site
@miyüww_ döv bence de. Ne demisler "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
😂😂😂😂😂
E napıcaz böyle başka hiçbi şey düşünemiyorum ben bir de hala beni arayacağını merak ettiğini filan sanıyorum 😔 geçse bir an önce
Amaaan bosver. Kendini geri çek. Ben öyle yapıyorum sonra bir bakıyorum arkamdan badıl badıl geliyor. Madem oyun istiyorlar, oynayın
Gelmiyor ki 😭
Başka meşgale bulman lazım kendine hani yerini doldur demiyorum ama muhakkak oyalayacak bir şey bulman lazım en azından onu seni haketmediğini anlatamam anlaman lazım
O pislik ne beni ne böylesine bir sevgiyi asla haketmiyor kesinlikle
Bu hayata bir kez geldin once bunu dusun zamanlarini onu dusunmekle harcama kendini dusun hayatini dusun gelecegini dusun karsina cok cok daha iyileri cikacak bunlari dusun
Gönül bir türlü ferman dinlemiyor onu nasıl özlüyor nasıl merak ediyorum bilsen 😔
Vazgeçiyorsun ama unutamıyorsun illaki bir izi kalıyor kendi yolunu çizmelisin
Yaşadığım için biliyorum
Sen de ne kadar sürdü bu durum benim artık çok canım yanıyo fake hesaplardan hem onu hem sevgilisini takip edip kıskanıp durup kahroluyorum 😭
Detaylı konuşalım istersen
Ne kadar oldu senin
Biz ayrılalı 1,5 sene oldu ama görüşüyorduk benim onu geri istediğimi biliyordu ve sevgilisi de vardı buna rağmen biz görüşmeye devam ediyorduk. O kadından bir türlü ayrılmadı ama onu sevmediğini de söylüyordu 1 yıldır bu kadınla birlikte sevmiyorsa neden ayrılmıyo sence bana mı yalan söylüyo? En son 1 ay önce isyan ettim artık bu duruma razı olamadığımı çok canımın yandığını söyledim heryerden silip engelledim umrunda olmadı 😔
Seni yedekte tutmuş hep seninle birlikteyken bile böyleydi belkide
Senin ona olan zaafının farkında
Evet bütün zaaflarımı kullandı. Peki o kadını sevmediğini filan söylediği halde onu neden bırakmıyor olabilir? Bunu aylar önce söylemişti sonradan sevmeye mi başladı yani
Belki onuda sevmiyor sadece faydalanıyor neden hep kadınlar kendini üzenlerle birlikte üzülmek hoşunuza gidiyor
Bilmiyorum ama çok can sıkıcı. Sevince vazgeçmek zor insan kabullenemiyor benim canımın bir parçası sevdiğim adam başka bir kadının elini tutuyor
Senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor ne zamana kadar kendine acı çektirmeye devam edeceksin acı çekmek zevk mi veriyor sana
Kurtulabilmeyi çok istiyorum vazgeçmek kendi yoluma gitmek istiyorum
Beni eklermisin kurtulman için tavsiyelerde bulunurum devamlı destek olurum konuşarak
Mesajlarım açık
Seni daha çok seven yeni sevgılıyle
Keşke karşıma çıksa bir an önce. Şu eve kapandığımız günlerde zor ama umarım çabuk geçer 😬
Umarım çıkar karsına. bu süreçte dısarı çıkamayıp bulamam diyorsan samimiyetine inandıgın arkadaslarınla muhabbete yönel kafan dagılır
Umarım 🙏🙏
Benım guzel bir yanım var sıldıgım insanı unuturum
Senin gibi olabilmeyi çok isterdim
Cok kısı aynı seyı soyluyor kımıde kotu dıyor
Bence iyi bir şey çünkü diğer türlüsünde insan sonunda kafayı yiyo inan
Bende memnunum bu halimden
Bilmem ki neden acaba
🤔
Sevenin vazgeçmesi zordur
Aynen!
Takıntı haline gelmiş seninki
Maalesef hala çok seviyorum onu
Ama böyle kendine yazık
Niye böyle oluyor ki vazgeçmek istiyorum aslında ama aklımdan da çıkmıyor hiç acı çekiyorum bu yüzden de 😔
İşte sorun şu ki ne yaparsan yap vazgeçemiyorsun
O hayatına bakıyo ama mutlu başka bir sevgilisi var 😔 ben de sürekli onu düşünüp kahroluyorum o kadını kıskanıp duruyorum
Çok kötü bir durum gerçekten senin yerinde olsam biraz zor olcak ama gider bende yeni biriyle sevgili olurum çünkü sadece onun mutluluğunu izlemektense sende mutluluğu ara daha iyi
Alışılmışlık var çünkü.
Ondan ziyade çok seviyorum ben onu, burnumun direği sızlıyo onun için şu zor günlerde bile kendimden çok onu düşünüyorum umarım kendine dikkat ediyordur umarım evden çıkmıyordur filan diye çünkü benim canımdan bir parça benden koptu gitti
imkansız diye kanks
O kendi yolunda ilerlerken ben hala onun arkasından bakıyorum 😔 çok mutsuzum