Aşk İlişkileri Seven erkek yazma der mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilimle çok iyi konuşurken birden soğuk oluyor neden böyle oldu dediğim de üzgün emoji atıyor ayrılmak mi istiyorsun diyorum hayır diyor ama bana yazma bir süre dedi sizce neden böyle yapıyor acil bı konu cevap verenlere şimdiden teşekkürler Güncellemeler+1 yıl Ayrıldık bitti herşey Seven erkek yazma der mi? Cevapla Emoji Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
я-буду-тебя-тратить Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bu gerçekten yaşanıyor mu 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Bu gerçekten yaşanıyor ve sen de sebebini merak ediyorsun, sevgilini anlamaya çalışıyorsun öyle mi Yorumla Soran +1 yıl Evet çünkü bu derdi varsa bana anlatsın istiyorum ama soruyorum bı derdim yok diyor beni anlayamazsın diyor başak burcu bide Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Neyi anlamaya çalışıyorsun burada? Ne olmasını bekliyorsun? Bir erkek aranız iyiyken neden birkaç gün yazma diyebilir? Yorumla Soran +1 yıl Ben artık anlama yetkimi kaybettim yine ayrilicaz yine yazicak Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Senin dışında sevgilisi ya da sevgilileri olabilir mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır sanmam öyle biri değil instagram hesabı da bende Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Sevgili sadece instagram'dan mı bulunuyor Yorumla Soran +1 yıl Of bilmiyorum ama eminim sevgilisi olsaydı bilirdim öyle biri değil Yorumla
alyabenm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl en ayar olduğum insan tipi yol ver ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende yoruldum gerçekten hiç kavga etmiyoruz birden soğuyor anlamıyorum Yorumla alyabenm +1 yıl artist midir nedir yol ver Yorumla
ÇookSertt Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl bir sıkıntısı var heralde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Varsa bana niye anlatmıyor hem kendini üzüyor hem beni Yorumla ÇookSertt +1 yıl Sor sıkıştır onu Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl demez demekki sevmiyordur uzak dur ondan 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorsa ayrılsın Yorumla zorro_keremim +1 yıl yedekte bekletiyor seni Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi dersin Yorumla zorro_keremim +1 yıl yüzde yüz hemde Yorumla Soran +1 yıl Bunu duymak acı verdi ve benim şöyle bı sorunum var sevdiğim zaman direk bağlanıyorum en kötüsü bu Yorumla zorro_keremim +1 yıl sana aci vermek istemedim gercegi budur iste biliyorum bende erkegim Yorumla Soran +1 yıl Anladım ne diyim teşekkür ederim Yorumla zorro_keremim +1 yıl canin sag olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seven erkek yazma demez. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E ayrılmıyor da ama sevdiğini hissediyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kafası karışık 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Neden ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aklını bulandıran şeyler olabilir... Kaldiramamis da olabilir ağır gelmiş olabilir. Basit biri olabilir. Zor biri olabilir. Yani detayı çok bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben her şeye çok takarım diyor hiç olmadık şeye bile takarım sen beni anlamazsın diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taksim bakalım nereye kadar takacak yarın kaybedince arkadan ağlamasını biliyor herkes Yorumla Soran +1 yıl Bı kere beni terk etti her yerden engelledi sonra ertesi gün engeli kaldırdı yazdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyecanlan arıyor biraz demek ki kendine güveni Yok ya idare edemiyor yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İdareden kastım bünyesi kaldırmıyor ve o an başka macera peşinde Yorumla Soran +1 yıl Bide uzak mesafe var aramızda oda sebep olabilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesin ki zaten zor senin 5 kat zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani krizleri yönetebilir sen zaten kriz olmaktan kurtarırsın yönetemez sen zaten sonuç hüsran her zaman hüsran Yorumla Soran +1 yıl Üniversite okuyorum yine geri donucem yine karsilasicaz o zaman napicak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birbirinizi pardon dersiniz en fazla bu kadar büyütecek bir şey yok yani ondan sonra da hak etmek daha esas bence bu işlerde Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten yoruldum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bezdim bezdim derdi annem (; Yorumla Soran +1 yıl Haklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akışına bırak keyfini çıkar olduğu yere kadar vakti gelince vazgeçmekten vazgeçersin Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim iyi bak kendine Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Demez, dememeli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapicam o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla belli ki bir derdi var, hadi hayırlısı.. Siz o yazarsa yazın bu aralar, sıkmayın.🍀🙏 Yorumla Soran +1 yıl Zaten yazma dedi zorla engellettirmek mi istiyorsun kendini dedi bende yazmıyorum nereye kadar giderse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu gerçekten yaşanıyor mu
Evet
Bu gerçekten yaşanıyor ve sen de sebebini merak ediyorsun, sevgilini anlamaya çalışıyorsun öyle mi
Evet çünkü bu derdi varsa bana anlatsın istiyorum ama soruyorum bı derdim yok diyor beni anlayamazsın diyor başak burcu bide
Neyi anlamaya çalışıyorsun burada? Ne olmasını bekliyorsun? Bir erkek aranız iyiyken neden birkaç gün yazma diyebilir?
Ben artık anlama yetkimi kaybettim yine ayrilicaz yine yazicak
Senin dışında sevgilisi ya da sevgilileri olabilir mi?
Hayır sanmam öyle biri değil instagram hesabı da bende
Sevgili sadece instagram'dan mı bulunuyor
Of bilmiyorum ama eminim sevgilisi olsaydı bilirdim öyle biri değil
en ayar olduğum insan tipi yol ver ya
Bende yoruldum gerçekten hiç kavga etmiyoruz birden soğuyor anlamıyorum
artist midir nedir yol ver
bir sıkıntısı var heralde
Varsa bana niye anlatmıyor hem kendini üzüyor hem beni
Sor sıkıştır onu
demez demekki sevmiyordur uzak dur ondan
Sevmiyorsa ayrılsın
yedekte bekletiyor seni
Öyle mi dersin
yüzde yüz hemde
Bunu duymak acı verdi ve benim şöyle bı sorunum var sevdiğim zaman direk bağlanıyorum en kötüsü bu
sana aci vermek istemedim gercegi budur iste biliyorum bende erkegim
Anladım ne diyim teşekkür ederim
canin sag olsun
Seven erkek yazma demez.
E ayrılmıyor da ama sevdiğini hissediyorum
Kafası karışık
Neden ama
Aklını bulandıran şeyler olabilir... Kaldiramamis da olabilir ağır gelmiş olabilir. Basit biri olabilir. Zor biri olabilir. Yani detayı çok bilmiyorum
Ben her şeye çok takarım diyor hiç olmadık şeye bile takarım sen beni anlamazsın diyor
Taksim bakalım nereye kadar takacak yarın kaybedince arkadan ağlamasını biliyor herkes
Bı kere beni terk etti her yerden engelledi sonra ertesi gün engeli kaldırdı yazdı
Heyecanlan arıyor biraz demek ki kendine güveni Yok ya idare edemiyor yani
İdareden kastım bünyesi kaldırmıyor ve o an başka macera peşinde
Bide uzak mesafe var aramızda oda sebep olabilir mi
Herkesin ki zaten zor senin 5 kat zor
Yani krizleri yönetebilir sen zaten kriz olmaktan kurtarırsın yönetemez sen zaten sonuç hüsran her zaman hüsran
Üniversite okuyorum yine geri donucem yine karsilasicaz o zaman napicak
Birbirinizi pardon dersiniz en fazla bu kadar büyütecek bir şey yok yani ondan sonra da hak etmek daha esas bence bu işlerde
Gerçekten yoruldum ya
Bezdim bezdim derdi annem (;
Haklı
Akışına bırak keyfini çıkar olduğu yere kadar vakti gelince vazgeçmekten vazgeçersin
Peki teşekkür ederim
Rica ederim iyi bak kendine
Parası bitmiştir'
Demez, dememeli
Ne yapicam o zaman
Valla belli ki bir derdi var, hadi hayırlısı.. Siz o yazarsa yazın bu aralar, sıkmayın.🍀🙏
Zaten yazma dedi zorla engellettirmek mi istiyorsun kendini dedi bende yazmıyorum nereye kadar giderse