Büyük sanatçı rahmetli Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur hakkın rahmetine kavuştu. Yaşadıkları büyük aşk ile, aşkın yaş ile ilgili olmadığını, herkese kanıtlamış oldular. Allah cennette kavuşmalarını nasip eylesin. Örnek sanatçı ve örnek ilişkileri vardı. Yıllar boyunca süren bağ asla kopmadı. Allah herkese böyle temiz bir aşk nasip etsin diyelim.
"Her sevgi zamanla biter derler" sizin ki bitti mi?
Gerçekler şarkı ve filmlerdeki gibi olsa amaaa işte fani dünya zurnanın o kulakları titreten sesi gibi.. Bitmeyen ne var, bitmese insanlar yeni insanları hayatlarına alıp bir şekilde gemilerini yürütmezdi.. İçinde bulunduğumuz zaman sevgiyi de unutturur, anıları da. Anlık gel, gitler yaşatır, o kadar. Bence!
Gerçekten sevenin sevgisi asla bitmez. Annenin evladına olan sevgisinin bittiğine hiç şahit olmadım. Gene ya Allahın kullarına olan sevgisine ve hoşgörüsüne ne demeli?
Evet bitti. Çünkü; en zor günlerimde beni yalnız bıraktı. Bazen destek olmaya çalışsa da hiçbir zaman istediğim şekilde destek olamadı. İyi günde kötü günde beraberlik için söz versekte en kötü günümde beni aileme gönderdi...
Zamanla biten aşktır sevgi değil. Eğer biten sevgiyse o bir hevesten ibarettir elde edince kaçar gider. Sevgi bitmez sevmeye layık birini bulunca sevildiğini hissedince.