Bu soruyu soran insanından ancak böyle bir cevap gelirdi ne sanıyorsun kendini bir tarafın fazla diye mi hayatın farklı ya da biz kızız diye aynı mı olmak zorunda hayatımız
Estağfirullah. Sizin önyargılı yorumunuza karşılık sert çıktım kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Bir soru sordum sizde insan gibi cevaplamak yerine çemkirdiniz hepsi bu.
Yanlış tabiki djdjdk Bir hayatım boyunca çeyizim hiç olmadı, iki neden memnun olmadığım biriyle bir ömür geçirmek zorunda olayım. Bu durumlar bir 100 yıl kadar eskide kalmış sanki
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızların kaderi hep aynıdır, ömürlerinin yarısını çeyiz sandığına, diğer yarısını da adam sandığına adarlar doğrumu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nasıl aptalca bir düşünce bu herkes kendi hayatını yaşar isterse çeyiz sandığında isterse kendi emeğiyle kazandığı evinde
Sen çeyiz sandığında bile yaşayamazsın. Hadi hayırlı işler.
Bu soruyu soran insanından ancak böyle bir cevap gelirdi ne sanıyorsun kendini bir tarafın fazla diye mi hayatın farklı ya da biz kızız diye aynı mı olmak zorunda hayatımız
Estağfirullah. Sizin önyargılı yorumunuza karşılık sert çıktım kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Bir soru sordum sizde insan gibi cevaplamak yerine çemkirdiniz hepsi bu.
Çemkirmek mi? Gerçekten konuşmaya değmezsiniz umarım en kısa zamanda düzelirsiniz
Kullandığınız kelimelerden bile haberiniz yok. Bence de değmezsiniz. Burnu havada sıradan bir bireydiniz.
Yanlış tabiki djdjdk Bir hayatım boyunca çeyizim hiç olmadı, iki neden memnun olmadığım biriyle bir ömür geçirmek zorunda olayım. Bu durumlar bir 100 yıl kadar eskide kalmış sanki
Niye kızlar ağlıyor o zaman mutsuzuz diye
Ben nerden bileyim o da onların problemi
Bunu da nerden cikardin
Ben çıkarmadım ki sordum öylesine.