Hayat güzel mi oluyor emin degilim ama sevmek daha güzel. Çünkü sevdiğinden emin olursun, sevildiğinden değil...Nostaljik bir şarkı ile serinlesin gönüller. #İyiSeyirler
Sevilmek dünyada en çok mutluluk veren bir duygu bunu hiç kimse göz ardı edilemez.. Bir kedinin ve bir köpeğin insana gelip sürünmesi sev beni dileği olarak bilinir.. Bunu daha önce yazdım 7 kız getirseler seç biri sevgilin hayat arkadaşım olacak dese ben beni seven benimle hayat paylaşacak hangisi ise onu isterim derim. Sevilmek , sevilmek, sevilmek ve seveni sevmek.
hayat sevince güzel be kardeşim bak bana :)) 6 yıl oluyor hala ayaktayım allahıam çok şükür sevin hayatınızı sevin sağlığınızı :) değer verin kendinize. :) saygılar sunuyor size zlatan
Nihat Kemal'in çok sevdiğim bir şiiriyle yanıt vermek isterim, Sevmek mi güzel, Sevilmek mi? '' Diye sordu. ''Sevdiğin tarafından sevilmek'' Deyince, Durdu. Mısralarında ne kadar naif ve özenle anlatmış aslında sorunun cevabını dilim nefesim yetmedi bu mısraların ağırlığını anlatmaya..
Hayat sevince güzel ve sevdiğin kadar özel tüm duygular.. sevilmenin en saf ve gerçek olanı evlatlarımın ve ailemin sevgisi.. işte bunun dışında kalan hersey sahte ve yalan