Neden hakarete maruz kalıyorum.rica ediyorum saçma sapan cevaplar vermeyin.
Yakışıklı bir sevgili istemek?
Neden hakarete maruz kalıyorum.rica ediyorum saçma sapan cevaplar vermeyin.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haklısın kızım, istediğin gibi birisini bul, gönlünün aldığı birisini bul. Şu sıralar iç güzellik çirkinlerde bile kalmadı, bari güzelini bul, dış güzelliği ile avun... Artık ben insanlardan iyilik güzellik adına hiçbirşey beklemiyorum, iki gram yüzüne bakılmayacaklar bile iki kaş göze tav olup elinin altındaki güzel kızı bile başlarından atıyorlar. Bakma dış görünüşe, çirkini de güzeli de hesapçı artık. Sakın acıma kimseye, aman diyim, evleneceğin insanı doğru seç. Görüşeceğin insanı da öyle.
Çok haklısınız.sevgilim güzelliğimle övünürken ben onun diş görünüşüne bakmadığım halde ki üstelik hiç üzmediğim halde hep üzdü beni.ben ona kıyamazken o ise yerden yere vurdu beni.
çok aldattı.en azından şimdi gönlümün de evet dediği biri olsun istiyorum.tavsiyeleriniz için teşekk ederim.
Ben teşekkür ederim arkadaşım, aynı durumlara düşmüşüz desene... Allah gönlüne göre olanın çok daha iyisini versin sana.
Aminn , tüm hakedenlere inşallah :)
İnsanın sevgilisinin çok yakışıklı olması çok kötü birşey mi ayrılınca anlıyorsun. Aşık olmuştum yüzündeki her bir organa.. mimiklerine kadar.. ve ben liseden sonra birdaha aşık olmadım geldim 25 yasına hala ıcımde 17 yasında çıktıgım cocuk sızlar durur çok yakısıklıydı. ondan sonrada bir kaç kişiye sans vermiştim yakısklı değillerdi. ama kötü insanlardı beni haketmediler yine hep onu arattılar bana o çok iyiydi..
hayırlısı..
Beni anlattınız :) Memnun oldum bende 32 yaşındayım...
Şaka bir yana ''seçici olma'' kavramını duymuşssundur. Çevreden hep derler o yaşa kalırsan çok seçici olursun diye. ARamıza hoş geldin. Ben hala gönlümün aradığını arıyorum. Bende güzelliğe bakarım misal.
Hadi Hayırlısı bakalım
Maşallah allah uzun ömürler versin önceliklee sonradaa sabırr ablasıı incee eleyipp sıkk dokumak lazımm bu saatten sonraa ayran gönüllülügee yer yokk..
Cevap
19Cevap
çok yakısıklı olsun dıyorsun da unutmakı onu begenenlerde cok olur sokakta cok dıkkat ceker elinde tutmak zordur da
bence bu durumun yakışıklı ya da olmayan biriyle çıkmanla değil doğru kişiyi bulamamış olmanla alakası var
ask geliyorum demez aramaklada bulunmaz asik oldugumn Adam senin icin dünyanin en yakisikli adami olacaktir zaten :-) akisina birak kendini sartlandirma
Evde kalmışsın hala neyin peşindesin bacım bulduğun erkeği kap.Bu saatten sonra yol olmaz.
bulursun elbet sende birini.
önyargılı olursan işin zor derim. dış görünüşünden hoşlanmazsın belki ama karakterinden hoşlanırsın.
benim gibi cirkinleri ayırın böyle
sizin gibi insanlardan nefret ediyorum
allah'a havale ediyorum sizi
yalan söylemeyi bırakın
cirkin , sıfatsız bir insanı görünce ön yargılı bakıyorsunuz sonrada bir güzel elinde olmayan sıfatı yüzünden ayırıyorsunuz . .
bir gün mutlaka mezara gireceksiniz.. .
alllah'ın adaleti büyüktür. . .
yakışıklımıyım bilmemde bende hep senin gibi güzel sayılan bir sevgilim olması istedim ama olmadı birtürlü :) yaşıtız :)
30 yaşdan sonra yakışıklı zor 20 lik çıtır varken. diye düşünce geçti aklımdan
yakısıklı erkeklerin aldatma olasılıgı daha yüksek cabuk kız bulabildikleri için bu gidişlede 40 gelirsin ben yakısıklı olsam 20 yasında kız bulurum 30 yasındakini ne yapayım
yakısıklı olmayabilir ama konusması iidir kızı tavlar aldatır ama yakısıklı birinin eterafında kızların pervane olması senin hosuna gidermi
hayır istemem normal olsa yeter bana her erkeğin karıma bakmasını kabullenemem benim bakmam yeter falza güzellik başa bela:)
bence bir adam bu yakışıklılığı fazla kafana takma
teyze 30 yaşına gelmişsin kendine kız mı diyorsun kadınsın sen kadın :D
Gayet iyi acikladin.. boy dısındaki kriterine uyan cok insan olur :)
Umarim gonlunce birini bulursun hatta umarim bir gun karsilasiriz cunku cok ictensin.
sen devam et ^^ ahirette inş bulursun ^^
beni kendine ayarlasana :D
Tam karşında yakısıklı 1.80 boy body ci 73 kilo
nasıl bişey lazım sana:)
abla sen artık kartlaşmışsındır ya :)
benimle tanışabilirsin :)
Arayan bulurrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar