Sorunlu görümcem eşyalarımı kullanıyor, nasıl uyarabilirim?

Kız manyağın biri. Ben hayatımda böyle sorunlu insan görmedim. Sofraya otururum kalk ben oturcam, birşey alacam ben alırım der, yemek konusunda hizmetçi olarak görür. Bugünde yaptı yapacagını bizim eşimle nikahta hediye ettiği seccadeler var ve ben bu dengesizi uyardım. Bak bu seccadeler önemli nikah hediyem diye. Aynı evde yaşıyoruz eşim namaz kılarken salona bırakmış. ve almış odasına koymuş örümcek. Eşime anlattım bana dedi birisi sende biride onda kalsın diye benim için önemli olan birşeyi başkasına vermeye kalktı dedim gönül rızam yok diye sağlam kavga ettik az kalsın eşyamı toplayıp gidiyordum. bana bu yüzden vurdu bile eşim. Neyse hanfendi duydu bunları mutfakta kikir kikir gülmeler. Hayır cidden bıktırdı ha evde o odada binlerce seccade var ve ben sadece eşimle özel olarak kulanmak istiyorum. bunu onada anlattım insanda biraz utanma olur. bu örümceklere kesin çözüm yokmu? ve neden bu kadar sıkıntılılar
Güncellemeler
+1 yıl
valla varya corana virüsü benim görümcemden daha iyi ya. coranamı örümcekmi desinler bir saniye durursam şerefsizim. en azından şerefimle ölürüm
Sorunlu görümcem eşyalarımı kullanıyor, nasıl uyarabilirim?