Güncellemeler
+1 yıl
Varya bu ülkeyi bölmek isteyen doğululardır derler ama şu gelen görüşlere bak hepsi laf etmiş doğululara bunu görmek istemiyorum deyip kaldırmaktan yoruldum şu 2 dk da yazıklar olsun hepinize doğuluları bu sekilde hor görüp itiyorsunuz sanki hepimiz insan değiliz gibi çok yazık hepinize
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkekse doğulusu batılısı yok hepsi aynı erkeklerin kötü düşünceye gelince her haltı yemeyi isterler evlencekken daha temizini ararlar hepsi böyle zaten
gerçekten mi
Evet tabiki 😊sen nerelisin ki ya da sevdiğin insan mı doğuda yaşıyor
Tokatlıymışsın okudum😂
aynı şehirdeyiz ama o doğulu
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşıyorum burda kapalı kadın görmekten bıktım Açık saçlı Kadınlar görmek istiyorum onlarla Evlenmek istiyorum çok Tatlılar
neresnde
Urfanın civarında İlçesinde lanet olası yerde
ben urfayı çok seviyorum akçakale mi
Urfa güzel doğru ama muhafazakar insan çok soğudum bu yüzden hayır orda yaşamıyorum
anladım
Sizde mi doğulusun
tokatlıyım
Görende sanacak hepsi peçeli😂😂😂valla bizim burda açık kız kaynıyor kanka sen hangi şehirdensin peçeli kapalı bizde onları göremiyoz
Şanlıurfayı bilemicem ama açık kızda çok yani
Anladım eğer açık saçlı biriysen doğular çoğu kapalı tercih eder geniş değiller bunu bilin
@Mrvnrm Valla onlara da denk geliyorum Suriye olmuş doğu tarafı açık kızlar varda hep çoğu buralı değil üni okuyor burda olsa olsa doğulu açık kız %10 olur
Geniş olduklarını söylemedim ben antepliyim ve sadece"kapalı"olunca kapalı olunmuyor bunu da bilin
@Mrvnrm Doğu tarafın da full açık yok ki
Her neyse batılı doğulu ayrımı yok sonuç olarak heryer aynı bnce erkeklerin geneli eğlenmek ister kızlarla evlenmeye gelince temiz aile kızını tercih ederler bu heryerde böyle
@Mrvnrm Ne alaka ya Antep de gittim Suriyeli olmuş kapalı kadın doluydu
ama kapalı olmak iyi ki ne güzel işte
Antebinde semtleri var nereye gittiğini bilmiyorum 😂demek istediğim erkekler heryerde aynııııııııı
@Mrvnrm Konuyu nerden nereye bağladınız öyle biri olduğumu nerden biliyorsunuz beni nerden tanıyorsunuz ki beni görmediniz iftira atmayan öyle erkeklerden değilim
Ben sana bişey demedim ki hangi konuda üstüne alındın😂
@Mrvnrm Her iki lafınız erkekler sizde abazanların mahallesinde oturuyorsunuz anlamıyorum
Kapalısınız sanırım soru soran kişi kendi adına konuş
@Mrvnrm Yani genelde erkekler öyle olur haklısınız ama genelleme yapmayın ya
değilim işte keşke olsam bakın kapalılık çok iyi sonuçta dinin emri
abaz erkekte yanımda yöremde bulunmaz elhamdülillah mahallemiz de yok bu arada geyet elit bir semt 👍
Yine başladılar dinin emri diye bıktım yıldım valla ya bu ülke Arap bölgesi olmazsa ben ne olayım
😂😂😂Tamam hadi by düşüncelerinle sana mutluluklar kardeş
@Mrvnrm Doğudan elit insan aramak saçmalık bence
@Mrvnrm Sende git muhafazakar erkek alda seni elbise ile doldursun :D
Gerçi sende öylesin şimdi bir erkeğin egemeni olmuşsunuz kölesi olmuşsunuz neden kendi kararlanızı kendiniz veremiyorsunuz kadınlar erkeklerin kölesi mi
Offfff konuşma niye karıştı shdkhdldjdkd neyse en iyisi kısa kesmek niyetim kötü değildi sadece her doğulu kız kapalı değildir her erkekte batısı doğulusu aynıdır demek istedim
@Mrvnrm Ondan kapalı kız alıyorlar dimi ondan kapanıyorlar bırak bu işleri ya
Ay sen urfalı değilmisin yaaa pardonnn kendini ezik görüyorsan bilemeyeceğim fakat antebi tam anlamıyla ya da diğer şehirleri bilmeden konuşma hadi yallah😂evet seversem çok severim erkek arkadaşımıda fakat bu seni hiç ilgilendirmez dostum 👍
Ben konuyu uzatmayacağım size iyi günler dilerim
@Mrvnrm Bu eziklik değil yalnız insanların hayatına müdahale etmeyen biriyim senin kızın olursa mesela sen onu kapatıp eve kitlersin sevgili dahi yapmasına karşı çıkarsın babadan Anneden nesilsiniz urfalıyım doğru Antepi de biliyorum sen kafanı yorma doğru beni ilgilendirmez bana ne senin sevdiğin kişiden birde elitten bahsedersin ama elit ile alakan yok sözde elit sözü geçiyor
Teşekkürler
Açık kızlarla gezer, kendi yöresinden akraba kapaliyla evlenirler
Bravo 👏👏👏
Çoğu öyle yapıyor kesinlikle bide açık kızlarla gezerler her haltı yerler yatarlar ama kendi kız kardeş olsa kapatırlar baskı kaparlar dışarı bırakmazlar
Kendim doğuluyum ondan biliyorum doğuda yaşıyorum.
Bende doğuluyum yani nasıl karaktere sahip oldukları belli
5 parmağın 5 i bir değil ama geneli böyle işteee
Onlara farketmiyo eşek bile kafi
Ben doğuluyum
Gönlü temiz olsun yeter
Adam gibi kızlardan hoşlanırlar adam gibi.
batılı...
Seksi cekici