kadınlar neden statü makam mevki sahibi erkekle evlenmek ister?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Statü güc demektir. Güclü birisini herkes tercih eder. Tabii erkeklerde tam tersi kadinin kendisinden güclü olmasini istemez. Sanirim bu egolari bitmeyecek
yinesu hnm sendemı statü sahıbı bırısyle evlencen makamım mevkım yok ama malım mülküm çok evlenırmı sence bır kadın benle :)
Ben baskasinin statü veya güc sahibi olmasiyla ilgilenmem. Kendim bunlari elde etmek icin ugrasirim. Para konusuna gelince erkek/kadin fark etmez bastan cikarici bir unsur olabilir. Ama para icin bastan cikan insan senden daha parali birisini bulunca ona gidecegi icin ne anlami var
yinesu hnm sana kesınlıkle katılıyorum ama senın gıbı düşünen kadın az bır tane tanıdım kız vardı doktorla evlendi mantık evlılıgı yaptı kadın çok rahat kocası aldatıyor normal karsılıyor neden kadınların bazıların gurur onur olmaz
rahat hayat yaşatsın diye mesleğiyle falan gurur duysun diye niye olacak. her şey para değil ama para çok kapıyı açıyor.
grandcello hnm efendı kesınlıkle sana katılıyorum makamım mevkım yok ama paranın karsında kadınlar çok aciz. benim eskıden durumum kötüydü bana kaç trilyonluk mıras düştü 200.000 tl ye mercedes cla 180 aldım kadınlar peşimi bırakmıyor ve yiyici tayfa hepsi param bitse anında boşayacak kişiler. ama şu gerçek kadın zorlukta erkek varlıkta belli olur
trilyonluk mirası katlamak yerine bitirebiliyorsan kafa çalışmıyor demektir öyle bir erkeği de zeki kadın ne yapsın
grandcello hnm efendı yiyorum ama paramı işletiyom faiz de şu an paralarım. ben kadının zekisini değil güzelini bakımlısını isterım Allah sanada nasıp etsin miras kendımı hazıra konan kadınlar gıbı hissetim anlar oluor :)
kimsenin mirasına ihtiyacım yok çok sükür allah da düşürmesin
grandcello hnm efendı bişey dıcem sana ben 2 yıllık elektrik bölümü okudum toyota fabrıkasında çalısıom net ordan 3.000 tl maas alıyom bide faiz alıom sevdım kadın avukat sence bnmle evlenırmı sence
ben de avukatım evlenmem ama senin avukatı bilemicem
Kadınlar özgüvenli erkek sever aslında makam mevki de bu yüzden önemlidir sonucta bu makama gelebilmek icin pes etmemistir guven tazelemistir kendine karsi o yuzden.
Enisea____ makam mevki sahiplerini çoğu torpille gelmiştir o makama ama senı makam mevki sahıbı bır erkek almaz sıkma canını fakirle evlen yeah :)
Senin makam mevki anlayısın farkliysa onu bilemem beni de kim alır onu da sen bilemezsin😊
Her makam mevki sahibi torpille bir yerlere gelmedigini sen de biliyorsun.
Enisea____ kendı çalıs makamın mevkın olsun
Calışıyorum sen rahat ol😂 Ama sen de calış belki makam mevki sahibi olamazsin ama egolarindan kurtulursun kim bilir.😊😊
Enisea____ hnm makam mevki sahibi erkekler neden çapkın olur yeah :)
Onu da makam mevki sahibi bir erkeğe sor o yardımcı olur sana.
Enisea____ benim kardesım makam mevki sahibi elektrk müh. baraj ın müdür bense çok çapkın bir erkeği 30 yasındayım 33 tane kadınla cinsellik yasadım kariyerim düşük hedefim 100 :)
Allah seni doğru yola koysun🙏 Bosver sen makam mevkiyi. İşine bak.
Enisea____ hnm tesekkur ederım fikirlerin için ama bazen cidden pişmanlık duydum anlar oluyor
Pişmanlık duymak iyidir belki vazgeçersin.
rahat etmek için. hayat kalitesi için
asdfgirllasdf hnm efendı sevgılının makamı ne doktor avukat muhendıs :)
soruda kadınlar neden yapar diye sormışsun ben de cevapladım ben böyle yapıyorum demedim. soruna cevap bulabilmen için yazdım komik bulduğun ne anlamış değilim. profilde yazdığı gibi 29 yaşında değilim. 20 yaşındayım erkek arkadaşım da ben de öğrenciyiz ha ileride çok iyi yere gelir gelmez önemli olan benim iyi kötü her anımda yanımda oluyor mu bana merhamet duygusu var mı sevgisi saygısı var mı ben bunlarla yetinebiliyorum
asdfgirllasdf hnm efendı asıl kadın sensın sevgıye saygıya önem verıosun tebrık ederım