Arkadaşlar psikolojim bozuk. Çok mutsuzum ve kendime zarar veriyorum. Lütfen dalga geçmeyin elimde degil. Cok şükür güzel bir kızım yani öyle derler ama ben herkes tarafından tanınmak istiyorum ünlü olmak istiyorum. Ilgi odağı olmak istiyorum ama bu imkânsiz bunu biliyorum, bu yüzden intihar edesim bile geldi. Yani insanlar, erkek cinsi de bana ilgi duysun istiyorum ama ünlü de olsam biliyorum ki çok zor. Psikologa da gitmek istemiyorum korkuyorum. Bütün üniformalı erkeklere aşığım ve hepsi brnim olsun istiyorum mesela. Sürekli erkek istiyorum ama normal değil bunu biliyorum.
Onun dışında sürekli Türkiyeyi Türklerden kıskanıyorum bunun nedenini zaten bilmiyorum. Hayatım zehir olmuş durumda. Bunların imkansız olduğunu biliyorum. Televizyonda üniformalı görsem aşık oluyorum mesela. Mesela telde veya benden uzak bkr konumda vkr yakışıklı görsem ah ben orada olsaydım keşke şu yakışıklı benim olurdu diye düşünüyorum. Kurban olayım dalga geçmeyin elimde değil.
Nasıl kurtulabilirim?
Onun dışında sürekli Türkiyeyi Türklerden kıskanıyorum bunun nedenini zaten bilmiyorum. Hayatım zehir olmuş durumda. Bunların imkansız olduğunu biliyorum. Televizyonda üniformalı görsem aşık oluyorum mesela. Mesela telde veya benden uzak bkr konumda vkr yakışıklı görsem ah ben orada olsaydım keşke şu yakışıklı benim olurdu diye düşünüyorum. Kurban olayım dalga geçmeyin elimde değil.
Nasıl kurtulabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaşım senin ciddi anlamda desteğe ihtiyacın var biraz konuşmak istersen Elimizden geleni yapalım Burada
Dalga geçmeyin lütfen
Hayır asla dalga geçmek değil benzer bir durumda Ben yaşıyorum Türkiye'nin her yerine giden bir organizasyon iş yapıyorum
Çok mutsuzum.. nasil düzelir..
Ve Her gittiğim yerde her gördüğüm erkek ya da kadın herkesle dost olmaya çalışıyorum Bu yüzden hemen hemen her ilde flört anlamında birileri olsun istiyorum
Kurtulamıyorum bu düşünceden.
Hayatın her şeyi elde edemeyeceğini öğrendim ve bu yüzden elindekilerle mutlu olmak ve hayatı doya doya yaşamak önemli olan bu Ben artık öyle davranıyorum
Türkiye'yi Türklerden kıskanmaya başladım..
Bundan da kurtulamıyorum... nedenini bilmiyorum.
düşüncelerini dağıtacak ve seni anlayan birine ihtiyacınız var Hangi şehirde oturuyorsun
Bence ciddi anlamda bir sendrom yaşıyorsun Peki Türkiye tamamen senin olsa ne olacak kimlere vereceksin
Benim elimde değil.
Yemin ederim elimde değil.
Mesela gıcık olduğum insanlar keşke Türkiyede yaşamasa düşüncesindeyim ya da birşeyi çok seviyorum ama en çok ben severim düşüncesindeyim.
Kafayı yiyeceğim.
Belli zamanların belli dönemleri bu gibi garip düşünceler geliyor aklima onlar bitiyor bunlar geliyor.
Gönlünü okşayan seni mutluluktan bulutlara taşıyan birisi olursa bu sorunu aşarsın 😊
Benim elimde değil.
Mesela gıcık olduğum insanlar keşke Türkiyede yaşamasa düşüncesindeyim ya da birşeyi çok seviyorum ama en çok ben severim düşüncesindeyim.
Kafayı yiyeceğim.
Belli zamanların belli dönemleri bu gibi garip düşünceler geliyor aklima onlar bitiyor bunlar geliyor.
Senin sevilmeye sevilme duygusunu hissetmeye ihtiyacın var kalbin ruhun okşanmalı 😊
yaş kac ve ondan sonra yorumumu bekle
19 .
bakın hemcinslerim sizi bulunmaz hint kumaşı gibi görme egilimi var yani aklı başında olmayan hemcinsim kızlara olağanüstü şekilde değer ilki veriyor kızlar da artık kendince cıtayı yükseltiyor seni senden edecek bir erkek olsa bitti de sorunun
Ne?
Benim elimde değil.
Kafayı yiyeceğim.
Senin gibiyim ben de ifff
İlgiyimi seviyorsun
Benim elimde değil.
Kafayı yiyeceğim.
burcun ne aslan mı
Balık
anladım inşallah düzelirsin
Benim elimde değil.
Kafayı yiyeceğim.
yaş kaç
19 ..
19da neden bu triplere girdin :D
Yaşadığım hayat da çok farklı çünkü..
Çok yalnızım.
hayırdır niye yalnızsın
İyi niyetli olduğum için hep
sanmıyorum pek ama öyle olsun bakalım
Değişmezsin
Benim elimde değil.
Kafayı yiyeceğim.