Arkadaslar oncelıkle ıyı aksamlar dun aksam kız arkadasım arkadasının nişanına gıttı gıtmeden tartısmıstık bıraz sonra benım kafam bozuldu normalde agzıma ıckı surmezdım dun ıctım kafam kıyak gıttım nısanda kolunu tuttum kız benım yuzumden rezıl oldu napabılırım yardım edın lutfen ben cok sevıyorum evlenme hayallerı kuruyorduk nasıl gonlunu alabılırım :(
Cevabın nedir?
+1 yılZıkkım iç, boğazında kalsın, iyi yapmış az bile yapmış, sana müstahak.
Kızlardan gelicek bu cevaplara hazır ol kardeş :) Ama haketmişsin :D08 Yorumla
Soran+1 yılYa ölü gibiyim 2 gundur ınsan sevdıgı için gercekten ölümü bile göze alıyor ya.
- +1 yıl
2 gün bişey yapmadın mı? Biraz bekle sabırlı ol sakinleşsin sonra konuş özür dile biraz bişiler yap uğraş gül çicek çikolata ne zıkkım seviyosa (k.bakma :)) alırsın gönlünü.
Soran+1 yıl2 Gündür telefonla mesajlasıyoruz ama cok kotu seyler yazıyor ama sevıyorsun dıyorum bırsey dıyemıyor eger sevmese sevmıyorum der zaten ben sevdıgını bılıyorum ama cok sınırlı sınırıne hakım olamıyor malesef :(
Canlı gul alıp ozur dılesem dıe dusunuyorum napcagımı sasırdım ya :(- +1 yıl
Yap tabi özür dile ara yalvar yakar uğraşman lazım kız milleti bu illa peşinden koşturcak ki bide haklıysa b.ku yemişsin kardeş afedersinde.
Soran+1 yılBiterse Bende Biterım kardesım be :(
- +1 yıl
Bitmez merak etme konuşuyosa hala umut vardır sana sinirli peşinden koşmazsan olmaz. Affettir kendini işte sevdiği şeyleri yap.
Soran+1 yılYa gül alıp karsısına gecıp ozur dılerım ben yaparım bunu kımseden utandıgımda yok herkesın ıcındede yaparım bagıra bagıra ozurde dılerım ama o benı dınlemezse dıye korkuyorum sınırlı oldugu ıcın :S
- +1 yıl
Dinler merak etme dinleticeksin daha dorusu kararlı ol biraz karşısına geçince. Konuş belli ki pişmansın söyle bunu ona af dile ve büyük ihtimal kabul etmicek özrünü :) Çünkü ilk denemede kabul etmezler hiç bir zaman tekrar deniceksin sonra
En İyi Cevaplar
bittiyse Gel bir 70 lik açıyım aga uzun bir ilişkiniz varsa öyle ufak bişide bitmez saten
152 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 sene oldu usta ıckı deme bana hersey ondan cıktı zatne :(
Soran+1 yılOf of elımden gelenı yapıcam ne gerekıyorsa kaybetmek ıstemıyorum baglandım cunku sevıyorum abı ya of öl dese ölecem ama bıttı derse bende bıtecem :(
Soran+1 yılOf of.. Ben naptım böle yaa bir cuval ıncırı berbat ettım :S
Soran+1 yılKara Sevda Dedikleri o sey geldı benım basıma usta sen bana ne dersen kafa aynı ıste 2 gundur arkadasımda aynı sen gıbı akıl verıyor dınleyen kım :(
Soran+1 yılöyle bişi olacaksa adres ver geleyım hastanelık yap usta :(
Soran+1 yılBilecik Söğüt kardesım zaten geldıgın bulursun sık kadar yer :S
Soran+1 yılYanıma gelmez kı kardesım ya keske dedıgın gıbı kolay olsa hersey yarın okula gıdıcek o 4 de cıkıcak pf. karsısına gecsem sınırlı dınlemez benı dıye korkuyorum yalvaracam napıyım ya of ölecem artık bıttım ben ya.s
Soran+1 yılYakın bı arkadasına mesaj attım konus dıye kardesım bılmıyorum sonuc ne olacak :(
Soran+1 yılUsta 2 sene once bana leyla mecnun dıyenlere sovuyordum sımdı oturup saatlerce dınlıyorum derdını herkesın cok farklı bı ınsan oldum cıktım ben ya :S
Soran+1 yılBenım barısmam lazım onun ıcınde elımden gelenı yapacam baska carem yok aklımda kalmadı dusunuyorum artık napsam dıye :s
Soran+1 yılHayatımın anlamı cok kızdın bılıyorum nolur sende benı anla benım hayatımın anlamı sensın sen benım nefesımsın sen sımdı benı bırakırsan benım canım cok yanar yaşıyamam ben bu acıyı kaldıramam hanı mınımınnacık parmakları olan gozlerı senın gıbı gulusu senın gıbı bır kızımız olacaktı hanı sabaha kadar bızı uyutmıcaktı annesı hanı Nişanımızda kırmızı bı elbıse alıcaktık sana damatlıgımıda sen begenıcektın benı sen gıydırcektın hanı cok guzel olucaktık yan yana hanı dugunumuz olacaktı bem beyaz gelınler ıcınde sen yanında ben hanı hayalımız vardı en guzel dugun bızım dugunumuz olacaktı herkes bızı kıskanıcaktı mutlu olacaktık hanı sen her gece benım gogsumde bana sarılıp Paşam dıyım yatacaktık hanı kol kola gırıp gezıcektık her yerı hanı hep yanımda olacaktın benım Helalim benım sana cok ıhtıyacım var uyuyamıyorum senı dusunmekten sen benım hayatımın tek gülüsün sen benım yasama hevesımsın Senı cok sevıyorum Senden cok ozur dılerım nolur affet benı :(
Bole bı mesaj atıyım dıyorum :(
Soran+1 yılıyı mı kardesım yazıyorum ama :S
Soran+1 yılYazıyorum kardesım begendın mı olmus mu? :S
Soran+1 yılInsallah kardesım ınsallah :S Tek donsun ya :(
Soran+1 yılKeske o dedıgınden olsa kardesım ınsallah ole olur bende huzura kavusurum gene bolesı cok beter :S
Soran+1 yılİnşallah kardesım ınsallah SEVIYORUM ONU HEMDE COK ! :S
Soran+1 yılGönderdım kardesım mesajla uyandı heralde :(
:'( Bole yazmıs :(
Soran+1 yılHeralde kardesm :(
Soran+1 yılUsta bıraz kotu oldum ben cevap veremessem kusura bakma :S
Soran+1 yılKardeşim naptım ne ettim barıştım ama göz yaşı döktüm biraz hayırlısı oldu <3
Soran+1 yılMesaj attım ya ondan sonra cok fena oldum ben usta ya agladım lan resmen bıldgın cocuk gıbı agladım vay be ne sevgıymıs arkadas :)
Soran+1 yılİnşallah kardesım İnşallah Biran önce evlenıp coluk cocuga karışıyım ben zamanım gelmiş :)
Soran+1 yılNeden olmasın kardesım olur tabı :)
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim derdıme ortak oldugun ıcın
Soran+1 yılTakıp edıcem senı sende et benı kım oldugumu ogrenmıs olursun bıde gızlı sormustum soruyuda :)
Soran+1 yılTakıp edemıyorum gızlı profıl dıyor mesajdada +2 xp sevıyesı mı ne dıyor :)
Zikkim ic gizli arkadas !
Yaptigin ayip olmus kiz gercek seviyorsa doner zaten ozur dile hep beklicem seni de evlilik hayalini ona barisir229 Yorumla
Soran+1 yılHerkesın ıcınde rezıl ettım kızı ya of :(
Soran+1 yılMesaj atıyım smdı bana yardımcı olurmusun yanı bole bısı basınıza gelse sole bı mesaj atsalar yumusardım dıcegın bı mesaj :(
- +1 yıl
Sole yaz ;
Birtekimm sonum sonsuzlugum :'(
Evet biliyorum cok kotu birsey yaptim ama sadce ikimizi dusunuyordum :'(
Hayatimin anlami cok kizdim biliyorum nolur sende beni anla sen benim hayatimin anlamasin sen benim nefesimsin simdi sen beni birakirsan canim cok acir dayanamam ben bu aciya hani kocaman bir kir dugunu yapicaktik hani kucuk miniminnacik parmaklari olan tatli mi tatli oglumuz olup sabaha kadar bizi uyutmiyacakti bazen ona kizip ya baba neden kiziyoraun diyip yanaklarindan opucektik nolur sevdigim veni bu hayallerle yalniz birakma benim ol hep benimle ol :'(
Seni cok seviyorum hepte sevicem kiraz dudaklim :'(
Gibi.
Soran+1 yılHayatımın anlamı cok kızdın bılıyorum nolur sende benı anla benım hayatımın anlamı sensın sen benım nefesımsın sen sımdı benı bırakırsan benım canım cok yanar yaşıyamam ben bu acıyı kaldıramam hanı mınımınnacık parmakları olan gozlerı senın gıbı gulusu senın gıbı bır kızımız olacaktı hanı sabaha kadar bızı uyutmıcaktı annesı hanı Nişanımızda kırmızı bı elbıse alıcaktık sana damatlıgımıda sen begenıcektın benı sen gıydırcektın hanı cok guzel olucaktık yan yana hanı dugunumuz olacaktı bem beyaz gelınler ıcınde sen yanında ben hanı hayalımız vardı en guzel dugun bızım dugunumuz olacaktı herkes bızı kıskanıcaktı mutlu olacaktık hanı sen her gece benım gogsumde bana sarılıp Paşam dıyım yatacaktık hanı kol kola gırıp gezıcektık her yerı hanı hep yanımda olacaktın benım Helalim benım sana cok ıhtıyacım var uyuyamıyorum senı dusunmekten sen benım hayatımın tek gülüsün sen benım yasama hevesımsın Senı cok sevıyorum Senden cok ozur dılerım nolur affet benı :(
Bu nasıl oldu acaba?
Soran+1 yılGercekten mı yazıyım mı bunu kardeşm? .s
Soran+1 yılYardım edermısın bana gercekten :(
Soran+1 yılAllah razı olsun kardesım ben mesajı yazıyorum aklında baska bırsey varsa dsunup solermsn bana :S
Soran+1 yılUyuyor suanda :(
Soran+1 yılYazdm gonderdım kardesım bakalım ne olacak :/
Soran+1 yılAllah razı olsun duaları esırgeme kardesım ınsallah barısırız cok ıhtıyacım var ona cok sevıyorum onu dayanılcak bı acı deıl bu :(
Soran+1 yılCevap Attı ;
:'( Böle yazmıs sadece :(((
Soran+1 yılYazdım kardesım :(
Soran+1 yılUyuyodu ya mesajla uyandı sanırım yarın okula gıdıcek rhat deıldır tabı ıcı ama uyu dedım ben :S
Soran+1 yılBenım devam etcek gucum kalmadı yazdı :(
Bende ;
Gucunede kavusacaksın helalım soz verıyorum sana kıyma bıze nolur sende aglıyorsun uzuluyorsun sırf benı sevdıgın ıcın uzulmeyelım artık yan yana olalım ben senı mutlu etmek ıstıyorum nolur affet benı yasayalım su hayatımızı senıde pısman etmıcem affettgıne mutlu edıcem senı affet benı dayanılcak bı acı degıl ölümden beter yoklugun :'(
Soran+1 yılKardeşim naptım ne ettim barıştım ama göz yaşı döktüm biraz hayırlısı oldu <3
Soran+1 yılSaol Karşimmmm çokkk teşekkür ederim :)
sinirlidir şimdi o , uzaklaşma hemen ara , mesaj at , gül filan al barışır
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir mesaj atıyım dıyorum bı bayan olarak sız ıyı bılırsınız nasıl bı mesaj atıyım yardım edermsnız bana?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Sana "o hala seni seviyor" diyen iç sesin var ya, o ses başını yakmadan defet onu güzel kardeşim:)
113 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah halime düşmezsın kardeşim inşallah beni sevdıgıne ben adım gıbı emınım :/
Soran+1 yılNapacam ben kardeşim bı akıl ver bana bea kafam durdu benım :(/
- +1 yıl
O zaman önce sakin ol. Birden düşünmeden verdiğin kararlar gördüğün gibi ne sonuçlara yol açıyor. Böyle anlarda gönlünü almak için en iyi yol hediyedir. Tabi biraz daha sinirinin geçmesini bekle. Sonra çiçek mi yaptırırsın, çiçeksepeti.com'dan bonny food mu göndertirsin bilmem. Güzel bir özür mesajını ekle ve hediyesini gönder. İşe yarar genelde yaramazsa üzgünüm ama kız kafasında bitirmiş demektir.
Soran+1 yılYaw Kız kafasında bıtırse gece nerdesın dıye mesaj atar mı bugun bısıler yedın mı dıye sorar mı kardesım merak edermı ınsan :(
Soran+1 yıl1 Tane sade gul alsam karsısına gecıp ozur dılesem olur mu kı acaba :(
Soran+1 yılNotu yapmasamda konussam daha ıyı olur aslında ama dız coksem gulu versem ozur dılesem falan :(
- +1 yıl
yap dedikte itin g*tune sok demedik. Diz çökmek yok. Tamam gülü ver, ne diyeceğini önceden belirleyip öyle konuş kardeşim o da olur. Dediğim gibi bu şekilde ona gerçekten değer verdiğini gösterirsin. Nişanda hayvani tarafını gördü, burada romantik, düşünceli tarafını göster ve işi dengele. Sen yaparsın kardeşim. İhmal etme bence.
Soran+1 yılYok normaldede romantıgım sıır yazarım ufak hedıyler yaparım kendım falan ya benı dınlemezse dıye korkuyorum ben sınırı gecmedıyse cunku ılk defa bole bısı geldı basıma ve cok sınırlı :(
- +1 yıl
İşte notu bu yüzden yaz demiştim. Seni görünce belki tekrar sinir olacak ve söylediklerin havada kalmış olacak belki de. Sevgilini en iyi sen tanıyorsun dinler diyorsan senin dediğini yap, dinlemez diyorsan benim dediğimi yap. Amaç güzel bir sürprizle hatayı telafi etmeye çalışmak. sen ona 1001 şiir yaz peşine 1 hata yap o 1 hataya bakıp o ilişkiyi bitirir kardeşim. Senin burada yapacağın aslında öyle biri olmadığını ona ne kadar değer verdiğini göstermek olacak. Sevgiline göre sürprizin nasıl olacağına sen karar ver.
Soran+1 yıldogru dıyorsun kardesım Allah razı olsun :S
Arama sorma, 3 gün sonra özleyip gelir o.
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 Gün sonra sen benı unutmuşsun zaten derse g*t gıbı kalırım ama benım 1 sanıyem onsuz gecmıyor kı yatıyorum onla kalkıyorum onla arkadas cok kotu oldum pf
Peşini bırakma derim.. Kızlar nazlıdır biraz :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBırakamam kı zaten :S
Soran+1 yılHELAL'im o benım <3 :'(
Sağlık olsun aç bir ufak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHersey onlar yuzunden geldı zaten kardesım ufagıda buyugude orda kalsın :S
+1 yılsalla bsver
010 Yorumla
Soran+1 yılBaban annenle kavga ettıgınde salla bosver deyıp baska denızlre mı yelken acıyor kardesım. Belkı bu kızla evlı deılım ama şu an babanın annenı gordugu gıbı HELAL goruyorum ben bu kızı EVLILIK dusunuyorduk zaten halada dusunuyorum degısmedı bırsey ama Salla Bosver demekle olmuyor ıste :S
- +1 yıl
sen kaybedrsn hala adını anarsan ne yasadımı bılmyn kardesm
Soran+1 yılHerkes herseyı yasıyor Allah herkesın sevdıgı ıle bır yastıkta kocamayı nasıp etsın sevgı cok baska bısımıs emın ol 2 sene once olsa bole bı soru sorsan bende salla derdım ama olmuyor şu an ole :S
- +1 yıl
bende yasadım agladım ıctım dagıttım kendmı ıctıgım sıgaralarla bes kat atılır ama sallıycan olenle olunmez bunu bil amin bu arada kardesm senı umursamayanı sende umursama
Soran+1 yılUmursamıyan ınsan kendını bellı eder dun kavga ettıgımız halde gece 4 de nerdesın dıye sordu bugunde aksam yemegını ye ac kalma dıye mesaj attı umursamıyor mu sence?
- +1 yıl
kardeşim ben bir gece kavga ettım agladım telde gece aradı benı yemek yemıyom senn yuzunden dedım dedıokı ac kalma ye bir zahmet hsataneye de git tamam tamam dedim sonra ne oldu eve gittm kavgalar yıne ve de ne oldu aldattı baska bırını sevyms benle oynamıs en son paran yok filan dedı salladı benı sımdı baskasıyla beraber sozde oda benm için aglıyodu giderken ne dedi bak dinle seni asla sevmedim hersey seviyo gibi oldu ama sadece hoslandım senden otesı yok sadece hoslantı artık istemiyorum seni dedi gitti
Soran+1 yılOda Cok koyar adama ama sanmıyorum benımkı ole bısı deıl ya :S
- +1 yıl
tamam zaman gostercek bunu kımseye guvenme kardesım
Soran+1 yılİnşallah guzel haberler olur Allah'ım yardım eder bana :(
- +1 yıl
amin
Başka bahara kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı :(
+1 yılKac yasi var?
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşı 20 :S
- +1 yıl
20 tane qizil gul al ver barisirsiz ya da pirlanta falan al
Soran+1 yılO kadar param olsa burada ısım ne ole bı suprız hazırlardırm kı ama yok ıste :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım