su dip notu da duseyim benim ailem cok muhafazakar siz olsaniz ne yapardiniz?
pat diye mi :)
cekinerek mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Başlarda bir çekince oluyor ama güzelce oturup anlatma cesaretini elde ettiğinde emin ol annelerimiz güzelce dinleyip gerekli hamleyi yapıyor. Babalara biraz zor oluyor ama anne aracılığıyla olunca kendisi söylemişti. :)
Sen niye bu siteye hayatını adıyorsun her yerde uzun uzun yorumlar, 100 150 görüş olan sorularda tek tek hepsini beğenmeler. Her yerde sen, sensiz yapamaz oldum.
@maniacotaku rheidhdysjdgsu
Cevap
5Cevap
Eve girip çıkarken gördüler, bizzat gidip söylemedim..
İlişkilerime 3. kişileri dahil etmem yavrum, bu ailem de olsa böyledir..
Ben pat diye söylemiştim baya şaşırmıştı ama artık olabilecek bir yaşta olduğum için doğal karşıladı
Şu an 21 yasindayim ama ailem ne acelen var diyecek gibi hissediyorum sen kac yasindaydin
21 yaşındaysan bence söyleyebilirsin gayet de biraz zor olacaktır senin için ama söyledikten sonra rahat edeceksin^^
Ben 18 yaşında söylemiştim ve senin yaşında gayet normal yani hatta benimki küçük baya ama ailem bişi demediler saklamak yerine bize anlat dediler ve iyiki öyle yapmışlar onlar sayesinde çoğu zarardan döndüm
o kadar cok haklisiniz ki tesekkur ederim cok yardimci oldu bu bana ayrica soylemeden bilemem ki tavirlari ne olacak :)
Aynen aileden kendine en yakın bulduğun kişiye söylemelisin sonuç ne olursa olsun ben anneme demiştim sen de diyebilirsin bol şans
Pat diye söylemiştim ama önce o kişiyi 1 sene falan tanımam lazım ondan sonra söylerim
Ergenlik zamanımda 1 kere sevgilim oldu ama kimseye söylemedim ablam bizi öpüşürken yakaladı. d
o zaman yatağa girince 'bakireyim, evlenince' diyecen anladığımız kadarıyla
aynen oyle beni farkli kilan da bu ne guzel sakince kenarda bekliyorum :) deneme tahtasi mi bu kimin eli kimin cebinde bu gunlerde yurt disinda olmama ragmen turkiyede bu tur iliskiler cogalmis buraya gore iyi mi kotu mu size kalmis ama bana gore kotu
öyle diceksen zaten kimsenin yatağına girme diyorum ya sevgili olun hakkını verin ya da evliliği bekleyin kimseyle sevgili olmayın
ooooohoooooo beyin firtinasi yasiyorsun arkadasim tanimadigim kisi aileme nasil soyliyeyim? beraber oturup kahve icmemiz lazim beraber fikir alisverisi yapmaliyiz sevgililik anlayisimda bu benim tabiii siz nerelere cektiniz bu sevgililik olaylarini belli nerde o eski gunler...
hmm o zaman sevgililik demeyelim de arkadaşlık falan diyelim bunun ismine
aynen oyle
Olmadı, olsa da söyleyemezdim.
insan cok utaniyor cidden nasil denir hic bir fikrim yok
benim ailemde karsi tabiki aile cocuguyum ben o da sevgililik anlayisim su dur oturup bir kafe de konusmak veya parkta falan aciklik getireyim :) o okulunu bittirdi iki yildir calisiyor benise ogrenciyim niyetimiz ciddi ama nasil soylerim orasini bilmiyorum
kalp krizi gecirir adam vallahi gecenlerde konusu dondu bizim evde seni 30 undan once vermicem dedi sadece yutkuna bildim hahah
Pat diye söyle ne kadar daha saklayabilirsinki
ben ogrenciyim ve her kutuphane ye gidiyorum dedigimde onunla mi cikacaksin diyecekler biliyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?