- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoynuna, ismini yazan kolye tak.kendi boynuna :) feysine ismini girerek, seni araştırabilir. ya da daha neti, biriyle telde konuş.önceden anlaşarak, ona.
Örnek : yasemin, hanım nasılsınız.ben derya çetin.falanca arkadaşım , sizin araştırmalarınızı ve paylaşımlarınızı.çok beyendiğini belirtti. bu anlamda, takipçiniz olmak isterim.anlayışınıza sığınarak feysinize benide eklermisiniz :) mail, adresim tabi onun duyacağı şekil ama otobüs ahalisi duymasın :) söyle. oda meraklanıp, bakabilir mail adresinden feysini bulup.paylaşımlarında yansıttığın saf imajının aksi yönündeyse o zaman fikri değişir.sende bakışmaya çalışırsın tebessümle günaydın vb. annenide tanışmaya ikna et annesi ile ve dal yaşamına yansıt kendini ona hadi hayırlısı :)03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim yorumun icin :)
- +1 yıl
Ö.değil.bir bay ve bayan evliliğe gidip başını yakacakta ben yardımcı olmıyacam :) aa asdla olmaz h.geceler. :)
Soran+1 yılsana da :)
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 7,2b cevap paylaştı. ASBV diyecektim ama demiyorum
çünkü oturduğun apartmandaki biriyle bile tanışamayacak kadar acizsen AB zaten vermiş..
insan sabahları "günaydın, sanırım komşuyuz, ben sizin alt katınızdayım, adım xxxx" falan der..
bunu bile diyemiyosan kusura bakma avucunu yalarsın..01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha aynen ab vermiş hashhsshjshshsshshh
+1 yılAyy bende komşunun oğluna aşıktım birara gizli olmasaydın iyiydi.Çok tatlı zamanlardı.Asansör onların katında dursun diye dua ederdim.Hala komşumuz ve hala tam olarak unutmuş değilim onu.Neyse istersen bir özelden mesaj at.Kötü bir niyetim yok cidden.
013 Yorumla
Soran+1 yılTamam atayım :)
Soran+1 yılAtamadım hesabın gizli sanirim :/
- +1 yıl
Bak aklıma ne geldi kardeşi var mı bu çocuğun kardeşini kullanarak ona ulaşabilirsin ben sevdiğim komşu çocuğun kardeşiyle arkadaş olmuştum mesela
Soran+1 yılHayır tek diye biliyorum :/
- +1 yıl
Olabilir neyse boşver buradan konuşalım :) eski günler aklıma geldi şimdi:)
Soran+1 yılYalnız ben cocugu daha bu senenin ortalarında fark ettim :D Hiç görmüyodum
- +1 yıl
Benim de aklıma annemler sokmuştu resmen yok çocuk çok yakışıklıymış da uzun boyluymuş da şuymuş buymuş dediler.Sonra ben aşık oldum bu çocuğa.Unutup unutmadığımdan da emin değilim:/
Soran+1 yılHadi ya ben anneme caktirmadan sormaya calisiyorum ama hic oralı olmuyor :D
- +1 yıl
Ben baya birşey biliyorum çocuk hakkında ama annem annesini hiç sevmez :D
Soran+1 yılPeki nasıl tanıştınız :D
- +1 yıl
Tanışmadık ya kardeşinden ve annemlerden çok şey duydum ama onun hakkında.Salak çocuk benim bindiğim asansöre bile binmiyordu.Ben salak gibi bekliyordum asönsöre binsin diye :(Öyle kös kös bakıyordu birşey de demiyordu.Bir kere dudağını kıpırdattı sadece haha :D
Soran+1 yılAhaha ne bu çektiğimiz ya :D
- +1 yıl
Aynen ya :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsansörde. Sıkıştır :))
221 Yorumla
Soran+1 yılAsansör yok...
Cevap sahibi+1 yılBinanın sigortasını attır merdivende elle :))
Soran+1 yılAhahaha :D
Cevap sahibi+1 yıl:) otobüse de taciz edebilirsin :p
Cevap sahibi+1 yılEvet ama yokmuş kapıda çarptı bari
Cevap sahibi+1 yılBalkondan üzerine bişey dök:))
Soran+1 yılOtobuste üstüne çay döksem adjskdsf
Cevap sahibi+1 yılÇocuk aşağıdakin dökecek otobüste ayağına topuklunla bas
Cevap sahibi+1 yılKek yap o evdeyken çıkar annesine felan tanış yok sende iş yok ebinde yangın çıkar yardım iste
Soran+1 yılAhaha ikinize de tesekkur ederim ama biraz cilgin fikirler :D
Soran+1 yılKeki yapabilirim ama :)
Cevap sahibi+1 yılIyi şanslar
Soran+1 yılTeşekkür ederim :') Umarım olumsuz bişey olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk once iyi gunler demeyle baslayabilirsin mesala. Yabani misiniz nesiniz :D bende üst komsumun ogluna bos degilim benden 13 yas büyük ama olsun. Tabi benimki tek taraflı. Onu gorunce heyecanlanirim fakat konusurumda sende konus. Komşun sonuçta. Bir keresinde t-shirt'u balkona dusmustu gelip istemisti offf of :(
010 Yorumla
Soran+1 yılYa resmen çocuğu 1 sene sonra fark ettim hiç görmüyorum okul sabahları dışında
Cevap sahibi+1 yılBence hemen açılma iyi gunler felan de sonra konusursunuz nasilsin felan gider öyle.
Soran+1 yılSabahları durakta görüyorum ve aylardır tek kelime konuşmadık direk iyi günler desem garip olur nasıl gireyim konuşmaya
Soran+1 yılAdını bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa hic de garip olmaz komşusunuz bu gayet normal. Iyi günler de gulumse durakta. Sonra ne okuduğunu ( unoversitede mi lise de mi okuyor bilmiyorum ) dersler nasil felan de. Sonrasi kolay gelir zaten.
Soran+1 yılTamam da hic konusmadik bak ben ondan sonra geliyorum mesela durakta goruyorum hicbisey demeden arkamı donuyorum sonra otobuse biniyoruz tek kelime konusmuyoruz sanırım artık cok gec konusmak icin :/
Cevap sahibi+1 yılBen universiteye giderken benle ayni durakta binen ve baska bolumde okuyanlarla tanisiyorum bunun nesi gec utanma ya :D
Soran+1 yılYa ne bileyim aylardır boyleyiz ya :D Resmen cocuga arkamı donuyorum dakikalarca birbirimize bakmadan otobus bekliyoruz asiri cesaretsiz oldugumu dusunmustur bence ki oyleyim galiba skdjskdjgg
Cevap sahibi+1 yılBencede az cesaret ben o cocuga dokundum bile yani anlamadi :D
Soran+1 yılBizim aramizda tas catlasa 3 yas vardir :D
+1 yılAlt kat komşu olsa, sutyen düştü.. mandal düştü der gidersin de üst kattakine uçan balon kaçar en fazla onu da tuturmak için aşağı düşmek var
34 Yorumla
Soran+1 yılahahaha aynen :D
- +1 yıl
cedric9 ben yapanları görüyorum.. validene sor anlatsın başından geçenleri..
- +1 yıl
üst kata ses gider belki :)
bence göz teması kur ve gülümse falan. sıcak davran yani, konusamamaktada haklısın ben de senin gibi cekingenim bu konularda ama böyle tatlı tatlı gülümsesen bence yinede cok tatlı gözükürsün sacma oldu biraz ama ise yarar bence fjbvhfdbvhf
00 Yorumla
+1 yılarkadaş çevrenden onu tanıyan birileri olması çok işe yarar eğer yoksa ve onunla tek başına tanışmak istemiyosanda onun çevresinden biriyle yakınlık kurup o şekilde tanışabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılÇevresini falan hiç bilmiyorum tek bildigim sey ust katımızda oturdugu :D
- +1 yıl
bu kadar çok ilgi duyuyosan araştırıcaksın ;) sapkınlık halinede getirme ama :D
Soran+1 yılarastirmiyorum adını falan bilsem :D
Soran+1 yılarastiramiyorum*
- +1 yıl
hmm daha adını bile bilmiyosu yani :D ne diym bilemedim şimdi. o zaman madem sabahları otobüse falan birlikte biniyosunuz nazikçe her sabah birbirimizi görüyoruz hemde komşuyuz ama isminizi bilmemek rahatsız etti beni tanışabilirsek çok memnun olurum gibisinden bişey diyebilirsin asansörde veya boş bir anında hem bu davranış onunda hoşuna gidebilir bence
Soran+1 yıltamam bunu yapabilirim bence :D
Ah be bizim alt komşumuzun kızı yok :/ Dediğin kişi ben olmadığıma göre tavsiyeye gelelim, sabahları birbirinizi sürekli görüyorsanız günaydın, merhaba gibi konuşmaları zamanla ilerletebilirsin zaten onunda ilgisi varsa o da konuşmayı sürdürecektir.
03 Yorumla
Soran+1 yılIlgisi yoksa:D
Soran+1 yılAnladım :D
- Sağlık konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbir b.k var sandım okudum sonuna kadar amaaannn... dedim cevap yazmayayım sonra hepsini okuyup cevap yazmayanı abv falan küfür yazıyo bende yazdım cevap :@ ne küfrediyon kızım sen... ? Milleti mecbur ediyon yazmaya :@ :D
010 Yorumla
Soran+1 yılShshshhshs eline mi yapisti :(
- +1 yıl
Yooo yapışıyodu az daha :( :)) Terbiye (siz) li :D
Soran+1 yılAnlamadım :D
- +1 yıl
eline mi yapıştı dedin bende yoo ama yapışıyodu az daha terbiye (siz) li dedim :D neyini anlamadın ben üst kattaki komşu çocuğu :D
Soran+1 yılHee aynen :D
- +1 yıl
Dışarı çık el sallıyorum ;) (inanmıyo yaaa)
Soran+1 yıl:Pp
- +1 yıl
Çıkıp baktın mı? :D
Soran+1 yılHayır tabi ki de :D
- +1 yıl
Kız 2 saatrtir kapını onundeyim baksana :@ delirtecek beni yaaa aaaaa... :@
+1 yılAy sacmalama sakin oyle gunluk falan dusurme numarasi yapma rezil olursun otobuste gordugunde selam verebilirdim sonucta ayni apartmanda oturuyosunuz yani bida gordugunde merabalas
00 Yorumlakasitli oldugunu anlar baska bisey dusur.suan aklima bisey gelmiyo ama hadi beyin firtinasi yapalim :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne düşürebilirim :D
Soran+1 yılTeleslan ne sghshshjs
Soran+1 yılHaa anladım telaşlan diyosun :D
bence öncelikle konuşmaya çalış ama fazla değil hergün biraz daha fazla konuşmaya çalış zaten kendisinden hoşlandığını anlayacaktır. zamanla yakınlaşırsınız hem onu tanımış olursun belki göründüğü gibi değildir. ona göre yoluna devam edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın belki umduğum gibi biri değildir:) tanımak lazım haklısın
+1 yılBence şöyle yapabilirsin :) merdivenlerden o inerken sende hemen arkasından yürüyeceksin hızlı hızlı giderken ona takılıp düşmüş numarası yapacaksın ona kendisini suçlu hissettireceksin :D hatta biraz da üste çıkacaksın felan :P
011 Yorumla
Soran+1 yılDirek üstüne atlıyım isterseniz :P
- +1 yıl
:=))) olabilir aslında da işte böyle bir durumda risk var ne oluyor kızım ne ayaksın sen deme ihtimali var ya :D böyle dediğinde kendini kötü hissetmeyeceksen kafam güzeldi pardon diyeceksen olabilir aslında :D
Soran+1 yılKibar biri demez oyle de ilgimi fark etti onu özellikle yaptığımı anlarsa guzel olmaz :D
- +1 yıl
profosyonel olacaksın :=) aslında prova yapmak lazım :DDDDDD
Soran+1 yılAhahahaha var ya dün evde yürüyerek prova yaptım birden düşüyormuş izlenimi vermeye çalıştım ama kendimi yere atmadan düşemiyorum :D
- +1 yıl
profosyonel destek alman lazım :=)))
- +1 yıl
erkek tavlama sanatı kitabını okumadın mı sen :)
Soran+1 yılOkumadım :D
- +1 yıl
sallıyorum be öyle bir kitap ben görmedim kız tavlama sanatı vardı uyarladım :DDDDDD mesaj atabilir misin sen bana :)
Soran+1 yılNeden ki :D
- +1 yıl
kalkmıştım meslek derslri verecğeim :DDDDD
+1 yılüst katta oturduğuna göre, balkonda ve camdayken, göğüs dekoltesi ile ona güzel bir göz ziyafeti çektirebilirsin.. üst kattan izlesin bol bol, belki anlar seni :)
011 Yorumla
Soran+1 yılBalkonda çıkmıyo
Soran+1 yılBalkona shsjshhshsjshshsjs
- +1 yıl
merdivende asansörde yakala, kendini ona farkettir, gözüne gir yani.öyle şeyler yap ki, sana bakmak zorunda kalsın :)
Soran+1 yılNormalde de bakıyor zaten ama konuşmuyoruz :/
- +1 yıl
seni beğenmiyor olabilir, ya da hayatında başkabiri vardır.sen neden gizli profilsin.yazmak istersen özel mesajım açık.ordan yazışalım.
Soran+1 yılBence birinci seçenek
- +1 yıl
neden? kendini güzel ve çekici bulmuyormusun? özelden yazarmısın bana...
Soran+1 yılEvet bulmuyorum
- +1 yıl
her erkeğin bakışı farklıdır.başka biri seni çekici bulabilir.
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
neden özelden yazmıyorsun bana? lütfen ekle beni.
+1 yılEn iyisi posta kutularina biseyler koy yazi falan otobustede bakip gulumseyip basini cevir tabi posta kutusundakini ailenin her elemani alabilir ama olsun bakip gulumse zaten biseyler anlar o da :)
020 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha 1. dedigini yapayim sonra butun apartmana rezil olayım alskjakdj
- +1 yıl
Haha yok ya nerden bilcekler seni tek kiz senmisin binada :D anasi eve gelince ogluna soyler anlar o da iste hemen :D
Soran+1 yılYa o cok cocukca bence mektup mu yazayım :D Ama ben gunluk tarzı bisey tutuyorum her seyi yaziyorum icine onu da anlatmıstım onu dusurmus gibi yapsam sabah ondan once cikip buyuk ihtimal alır okur ama hepsini okumasa iyi olur jskdjsfk yani hislerimi ogrenmis olur defter bana geri gelir mi bilmiyorum ama.. sence nasıl fikir
Soran+1 yılYalnız baya planı anlattım ama okuyosa rezillik ya
- +1 yıl
Okumuyodur ya nerden bulcak burayi sabah otobus kacta geliyodu diye dusunuyodur o :D guzel plan ama defteri nereye atcaksin hepsini okur bak biz merakli insanlariz yirt sil bisey yap o yerleri :D
Soran+1 yılapartmanda dusurmus gibi yapıcam da hepsini okumasa iyi olur ya :D bir de getirir mi sence defteri geri
- +1 yıl
Ben olsam getirmezdim gunluk okumayi cok sevdigimden tekrar tekrar okurdum biraz merakliyimda :D ama hislerine karsilik veriyosa seninle konusmak maksadiyla getirir defteri bence
Soran+1 yılcok ergen gunlugu yalnız skjdskj yani getirirse kızmam gerekiyo okudun mu falan diye ailesel problemler bile var içinde :D daha iyi bir fikrin var mı :D
- +1 yıl
Kizcan mi bide adam iyilik yapio getirsin sen kiz hic iyilikten anlamiyosunuz kizlar :D binada karsilasmis gibi yapip iyi gunlerle falan basla istersen bendede aynı durum olmustu numara istedim konusurz arada diye ama uzun surmuyo komsu iliskileri :D belki o da ister olmadi sen iste odunun odunu var sonucta :D
Soran+1 yılTek iletisimimiz apartman kapisini onun icin acip beklemistim o da tesekkur etti sdjksjfdkj sonra aynısını bana yaptı baska bir gun tesekkur etmedim sanirim gerizekaliyim ya
- +1 yıl
Cocuk demistir ne hoduk cikti diye :D bende hic sevmem kaba kizlari iyy tesekkur etmemissin :((( sak saka ben miy miy tesekkur edenleri sevmem ama konu ben degilim cocuk bence kaba gordu seni iletisime gecmek istemiyo :D
Soran+1 yılaynen kaba gordu kesin. mal anima denk geldi ya :D yoksa kapı falan tuttum yani ama heyecandan etmedim galiba tesekkur :D kaba degilim ben :(
- +1 yıl
Cocuk sana kapi acsin sen sessiz sedasiz cek git var mi boyle sey :D bidaha acarsa 2 kez tesekkur et niye diye sorar kesin gecen edememistim dersin bari espiriyle falab yurut isi uyanik ol biraz yahu
Soran+1 yılahahaha ben olsam bir kere tesekkur etmeyene bir daha acmazdim kapiyi :D bu arada gunluk isine ne diyorsun kasitli oldugunu anlar mi
- +1 yıl
Aynen bende acmazdim gelirken inadina kapatirdim hatta :D bence iyi fikir ama alirken gozlerinle gor baskasi alir mazallah al elinden hemen anlamaz kasitli bence ama otobuste sana verirse bide anladiginin kaniti iste :D
Soran+1 yılAhaha cidden baskasi alirsa sikinti ya :(
- +1 yıl
En iyisi otobuste yanina otur ayni binadayiz sanirim hic konusamadik falan deyip tanis sonra zamanla samimiyet sonra hoslandigini belirt tamam :)
Soran+1 yılTamam :) Bu arada teşekkür ederim cevapladığın için ^-^ Special thanks sjdklsld
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim bol sans baska sorularda gorusmek uzere :))) see u
Soran+1 yıl:))
+1 yılİnsan 2 yıllık komşusunu sabahları görünce günaydın nasılsın demem mi yav :)
110 Yorumla
Soran+1 yılcocugu bu senenin ortalarında gormeye basladim :/ yani birden var oldu.. cok garip
- +1 yıl
bir sabah günaydın diyerek başla iletişim kurmaya :)
Soran+1 yıltamam diycem eger okuz degilse o da gunaydın der :D
- +1 yıl
Der harelde yane. Demezse "Günaydın dedik lan sığır" diye tekrar söyle :D
Soran+1 yılahahaha demezse asiri bozulurum ama :/ ben de bir okuzluk yaptim gerci kjdskjdf
- +1 yıl
Sen naptın :)
Soran+1 yılAksam karsilastik apartman kapisinin onunde o benim onumdeydi kapiyi acti sonra benim icin tuttu gecmemi bekledi ben de salak gibi tesekkur etmeden yurudum gittim :/ sanki hizmetcim var orada sjkdlsjlskf bir de cekilebilirsin desem tam olacakti... pismanim :/
- +1 yıl
Çok önemli bişey değil :) Günaydın felan diyerek bir iletişim kurmayı dene :)
Soran+1 yılTamam diycem:)
- +1 yıl
:))
Çocuğun evde yalnız olduğuna kanaat getirdiğin bir vakit kek, poğaça vs. neyim ile git ve ikram et.Sonra sohbet muhabbet döner zaten :D
00 YorumlaSağlık konusunda 673 cevap paylaştı. Sadece tanış bence, zaman ile konuştuğunuz süreç içersinde zaten hoşlandığını bakış ve sözlerinden anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılkorumasız olarak bişeyler yapmayın en azından poşet gecirin
02 Yorumla
Soran+1 yılkomik mi sence
- +1 yıl
evet cok komık hahhh
+1 yılGöz göze geldiğinizde gülümse ve o bakmayı kesmeden sende kesme bir zaman sonra erkeklik içgüdü ile atılım yapacaktır yapmazsada onun abv :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbir kere otobuste o ondeydi ben arkadaydim ona bakip guluyodum salak salak sonra camin yansimasindan beni goruyormus cok utandim dsldkjsld deli sandi kesin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:D cevap yazalım bari
gidip bodoslama konuşma. önce göz teması kurman lazım. önce Tally ho.. sonra ölümcül füzeleri yolluyucan. Ben de aynı durumdayım kendimden şüphelendim komşu kızı beni mi yazmış diye.. ondan okudum :D08 Yorumla
Soran+1 yılbelki sensindir :P göz teması var zaten birbirimizi sima olarak tanıyoruz ama ben biraz cekiniyorum:(
Cevap sahibi+1 yılhnagi şehirdesin?
Soran+1 yılAnkara sen
Cevap sahibi+1 yıldeğilmişiz :)
Cevap sahibi+1 yılsen kaç yaşındasın? merak ettim
Soran+1 yılahaha peki :D zaten okusa rezillik cidden tum ayrıntıları verdim :D
Cevap sahibi+1 yıl:D merak etme hiçbir ayrıntı vermedin.. ankaranın nüfusu apartman sayısı seni rahatlatmaya yeter
Böyle şeyler genellikle mutlu bitiyo yaa.. ümidini kesme sakın.
Soran+1 yılumarım mutlu biter:)
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence bunu yapma ama kendine ait bişeyi düşürme fikri güzel :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılyap mı diyosun yapma mı anlamadım :D
Apartmanların en iyi yanı asansör, sabah bir günaydınla kurarsın bağlantıyı.
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlar asansör yok adjskdjskdjdjkf
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim *-*
+1 yılbir sabah bişi sorar gibi yap. saat mesela en basiti. veya apartmanla ilgili bişiler fln. :) hatta otobüsünün geçtiğini sorabilirsin...
00 YorumlaSağlık konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evde kimsenin olmadığı bir gün kapısını çal-Elinde boş bir kahve fincanı ile sor ona.Kahve yapacamda kalmamış bizde, ödünç alabilir miyim?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde kimse olmadıgını nasıl anlıycam sjkdfjsdfg
Sağlık konusunda 846 cevap paylaştı. otobuse binerken siz sanki bizim apartmanda oturuyosunuz gibi bişey uydur muhabbet etmeye çalış belki karşılık verir :D
00 YorumlaUlan biride çıkıp 4. Kattaki muhammete vereyim demedi
02 Yorumla
Soran+1 yılMuhammet kim aqqhjggdff
hey arkadasim tualetiniz su sizdiriyor de hele bi, ne diyecek
04 Yorumla
Soran+1 yılahahaha bunu demem :D
Soran+1 yılAhahaha sorucam noldu :D
- +1 yıl
güzelmiş :D
+1 yılbence atağa kalk seni tanımak istiyorum falan de o aynı binadasınız ya bir sevgili olsanız her gün her saniye görme ihtimalin var
01 Yorumla
Soran+1 yılBu iyi bişey bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünlük falan düşürme, anlar çok saçma olur. Git açıl çocuğa ayıp değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm anlar dimi ben de anlar diye düşünmüştüm :Dd
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılapartmanın dış kapısını kapat sonra açamamış gibi davran tabi oda beyefendiya hemen yardım eder sonra bir bakmıssn çıkıyosun.tabi orası artık senin elinde
05 Yorumla
Soran+1 yılonu yapmadım da onun arkasından geliyodum benim onumde olmasına ragmen kapıyı acip beni bekledi benden sonra girdi
- +1 yıl
snde teşekkür et sonra sonra bir günaydın flnde.en sonda da otobüste yanına otur tanıdık diye
Soran+1 yılişte teşekkür etmedim mal gibi :D
- +1 yıl
bir sonra ki sefer dediğimi yap.elbet yine karşılaşırsınız
Soran+1 yıltamam yapıcam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir yerden başlamak gerek ;)
Bende üst kat komşu kizina sardimm sonra pişman oldum kaçtım hemen :D07 Yorumla
Soran+1 yılNiye kactin :D Yalnız ben daha adını bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDışardan o kadar güzel olan birinin içinde orman yetiştirdiğini farkettim bu çok önemli değildi fakat üzerine tutarsız ve dengesiz hareket vr davranışları eklenince ilerde başım agrimasin dedim ;)
Soran+1 yılBence onun içi de güzel sesi de çok güzel :( Bana teşekkür etti :( ♥
Cevap sahibi+1 yılErkekte göğüs veya vücutta ki kıl vr tüyler sorun olmaz normaldir dr o kızın brndr fazla tuyu vardı karin vr göbek bölgesinde içerik kimbilir nasıldır :D azda olsa bakar insan kendine yaaaa
Soran+1 yılNerden gordun ki oralarını :D
Cevap sahibi+1 yılTanistigimizda muhb başladığında mevsimlerden yazdı tshirt biraz yukarı siyrilinca saçını toplarken o ara farkettimde salak yaptim yinede :/
Soran+1 yılAnladım :/
+1 yılah ah neden bir kız benim için aynısını düşünmezki, tabi istediğim güzel ve seksi kız
01 Yorumla
Soran+1 yılKısmet
sonunu okumasaydım cevap vermicektim :D
utanmadan çekinmeden git konuş bence :P :)01 Yorumla
Soran+1 yılTamam konuscam :D
merhaba ben üst komşun bende sana karşı boş değilim.
05 Yorumla
Soran+1 yılo zaman otobuste niye yanıma oturmuyon :d
Soran+1 yılkeşke gerçek olsaydı..
Soran+1 yıl:Dd
aynı apartmanda oturuyosun aynı otobüse biniyosun nasıl konuşamıyosun hiç birbirinize günaydın falanda mı demiyosunuz?
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben yabaniyim dksjshshshsg
Soran+1 yılYa cidden hiç konuşmadık :D
Soran+1 yılGöz asinali var zaten:) Günaydin diycem görünce inşallah cevap verir hdjdjdjsjdjdj
Soran+1 yılAsinaligi*
Soran+1 yılMal gibi kalırım ya ahsjshsjjsjdjsj
Soran+1 yılTamam diycem :D
- Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılo senin komsun ona sakanı hoşlandını söyleme önce tanış sonra baktın sana teklif etti kimsenin haberi olmadan çık yoksa sonu rezillik haberin olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen söylemem de zaten anlamıştır
- +1 yıl
bellide etme mutlaka tanışırsınız hatta kendi kanaatim tanışmasanız daha iyi
Soran+1 yılniye yaa :(
- +1 yıl
her türlü yüzde doksan ayrılacaksınız yani boşuna mahalleye rezil olma
Soran+1 yılmahalleye rezil olmam da gönlü oldugunu pek sanmıyorum
- +1 yıl
sen takmışsın yaşın belli yirmiden yukarı değil tecrübe ederek öğren
Soran+1 yılNiye takmış olayım burada fikir alısverisi yapıyoruz
+1 yılcevabını buldun mu? bulursan bana da söyle bekliyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılsen de mi komsunun ogluna asik oldun :D
- +1 yıl
ben de komşunun kızına aşık oldum :) sen olabilir misin :D
Soran+1 yılhayır :D
- +1 yıl
lisede misin? üniversitede mi? yaş kaç?
Soran+1 yıl18, lise son
- +1 yıl
meslek lisesi mi?
Soran+1 yılyok degil, nerdensin sen
- +1 yıl
İstanbul
Soran+1 yılhmm ben de Ankara
- +1 yıl
üniversiteyi pek düşündüğün yok anlaşılan :)
- +1 yıl
oğlak burcu musun :D
Soran+1 yılaa evet nerden bildin :D
- +1 yıl
gerçekten mi? aynen benim gibisin :(
Soran+1 yılGercekten :D
Sağlık konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tenhada bıçak çek sıkıştır telefonunu parasını felan al dur lan yanlış oldu neyse boşver :D
03 Yorumla
Soran+1 yılTövbe ya sdkjsdkjf
Soran+1 yılFark ettim :D
+1 yılCümlenin sonu güzelmiş sırf o yüzden cevap yazdım değilse yazmayacaktım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D
- +1 yıl
:D :D ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSığınak ya da bodrum yok mu ya da apartmanın kuytusu oraya götür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaile dedin, yani üst kat komşunuz evli bir adam mı? yoksa benmi yanlış anladım?
06 Yorumla
Soran+1 yılanlatım bozuklugu yapmisim sanirim ozur dilerim. hayır kendisi evli bir adam degil.
Cevap sahibi+1 yıliyi bari, sizin adınıza sevindim buna :)
Sana bir tavsiye vereyim, aksini söyleselerde, özünde her erkek kendi peşinde olan bayanı hafif görür, bilinç altlarına yerleşmiştir bu düşünce, pek fazla kıymeti olmaz o kızın. O yüzden bence herşeyi doğal akışına bırak, o sana yaklaşsın eğer hoşlanıyorsa.
Zaten aksi halde, birşey olsa bile hayır gelmez o ilişkiden
Soran+1 yılevet cok buyuk ihtimal anladi hoslandigimi da pas vermiyor
Cevap sahibi+1 yılO halde hiç uğraşma, sen bir bayansın, bu sana yakışmaz, kendini küçültme arkadaşım.
Soran+1 yılTamam, teşekkür ederim farkındalık yarattın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, teşekküre gerek bile yok, ben sadece size değer verip, sizinde kendi değerinizin farkında olmanızı istedim
hoslanmanı belirtmeden git bir sıcak arkadaslık kur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu istiyorum zaten :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılo nasıl bir beddua kız.. ABV? aynen iade ediyorum gece vakti...
07 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün
Cevap sahibi+1 yılşımarman iyi hoş ama bela okuman bir espri değil. dikkat et...
Soran+1 yılŞaka yaptım farkındaysan ciddi olsam kısaltma kullanmazdım
Cevap sahibi+1 yılhala şaka yaptım diyor.. farkında olmasam bela okuman bir espri değil demezdim. anlamıyor musun çocuk?
Soran+1 yılkıtım ben anlamıyorum kapasitem bu kadar. tamam?
Cevap sahibi+1 yılsus abine karşı gelme.. :) cır cır konuşuyosun hala...
Soran+1 yılpardon abi..
Farkettir kendini selam vermeyi dene en basitinden muhabbeti arttir onu da mi biz soyleyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf başıma bir bela gelmesin diye yazdım :D İlk adımı kızlarda atabilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok tatlısın :) keşke senin gibi seven birisi olsa benide.
03 Yorumla
Soran+1 yılAy :')
Cevap sahibi+1 yılsana kıyılmaz ki :) inşallah oda seni seviyordur.mutlu olursun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ya mutlu oldum :)
+1 yılTeoride çok şey var ancak sen pratiğe nasıl dökersin bilemem sonuçta bu gönül işi yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim bir sevdiğim var lütfen peşimi bırak. zaten seneye taşınıyoruz.
056 Yorumla
Soran+1 yılNolur gitme :(
Cevap sahibi+1 yılgitmek zorundayız. hem eski mahallemizde bir sevdiğim var. lütfen asansörde filanda sıkıştırma beni.
Cevap sahibi+1 yılsen bu siteyi nasıl buldun
Soran+1 yılFail
Soran+1 yılAsansör yok apartmanda zaten
Cevap sahibi+1 yılkayhanlar apartmanı değil mi
Cevap sahibi+1 yılneysa şakaydı zaten :D asansör cevap yorumlarını okumalıydım:D
Soran+1 yılAhahah aynen yemedim :D
Cevap sahibi+1 yılama ilk cevapta biraz yedin gibi sanki? :d öyle hissettim :D yanılabilirim ama :D
Cevap sahibi+1 yılbüyük bir aşkın eşiğinden dönüldü!! :D
Soran+1 yılAhahahaha yemedim çünkü o burada takılmaz :D
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyon belki takılıyo :D özel mesajlarda çoşuyordur :D
Soran+1 yılKeske sen o olsaydın :D
Cevap sahibi+1 yılhehehe bende o olmak isterdim :p ne güzel hemen özel msjlara geçer hergün buluşurduk :D
Soran+1 yılO olsa yazmazdı bence ya neyse :D
Cevap sahibi+1 yılyazardım ya :d
Cevap sahibi+1 yılçirkinmisin yoksa :p
Soran+1 yılNe alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yılyazmazdı diyosun ya. :D biraz şakayla karışık dedim :p niye çok mu çekingen bu çocuk
Soran+1 yılYoo çekingen değil bence çok cool :D
Cevap sahibi+1 yılbakmaz bana diyorsun yani :D e sende bula bula onu mu buldun :p
Soran+1 yılYok bana bakmaz demiyorum yani bilmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yıloy oy :D tamam üzülme üst kata biz taşınırız ben sana bakarım :D
Soran+1 yılAhahaha peki :D Güncellemeyi okudun mu ne diyorsun yapmalı mıyım
Cevap sahibi+1 yılokudum ama çok basit olur :D günlüğünü verip sonra yoluna devam eder :D o yüzden pek tutmadım o fikri :)
Soran+1 yılTamam o zaman vazgeçtim :D
Cevap sahibi+1 yılaferim :D bide şu elleme olayını sakın yapma! :D eğer bana öyle bişey yapsaydın ben seni kötü niyetli düşünürüm :D
Soran+1 yılAhaha yok be hayatta yapmam :D Ne ellemesi ya ahsjhshsjsh
Cevap sahibi+1 yılne bilim bir yorumda öyle şeyler yazılmıştı :P köşeye sıkıştır elle diye :D elleme gözlerime bak yeter :p
Soran+1 yılBen o yorumu ciddiye almadım zaten :D
Cevap sahibi+1 yılaferin aslan parçası :D tuttum seni :p
Soran+1 yılBen de seni tuttum shjshshsjs
Cevap sahibi+1 yıltutuşuyoruz artık hahahaha
Soran+1 yılAhahaha :D
Cevap sahibi+1 yılartık elini bırakmam :p
Soran+1 yılAhahaha duygusal anlar yaşıyorum :p
Cevap sahibi+1 yılhahaha bu anı asla unutmayacağız :p ne kadar zarif bir el bu :p
Soran+1 yılÖyledir:)) hskshshsjs hiç beceremiyorum:D
Cevap sahibi+1 yılhımmm çokta sıcak bir el :P romantik olmayı mı :D
Soran+1 yılAynen :D
Soran+1 yılbir de benim ellerim hic isinmaz hep soguktur
Cevap sahibi+1 yılhahaha ben öğretirim sana romantikliği :D sakın utanma :p
Cevap sahibi+1 yılsoğuk olabilir ama şu an ben tutuyorum, tuttuğum içinde ısındı ve sıcacık elin oldu :D
Soran+1 yılYalnız konu nereye geldi ya sghshshj
Cevap sahibi+1 yıl:DD: aynen ya gerçi şikayetçi de değilim :P :P
Soran+1 yılAhah neyse :D
Cevap sahibi+1 yılsenden cevap bekliyorum :D hala elini tuturoyum ama değil mi :P
Soran+1 yılNe cevabi hzjsjdj
Cevap sahibi+1 yılya bu şekilde konuşuyoruz ya sayfayı yeniliyorum acaba cevap yazdın mı diye : P :P
Soran+1 yılHaa anladım :D
Cevap sahibi+1 yılsevindim :D farkındasın yani :p
Cevap sahibi+1 yılçıkıyom :p hadi görüşürz sonra :P elleri unutma :p
Soran+1 yılTamam görüşürüz hajshssjsj
Cevap sahibi+1 yılfafasfadasd good morning :D
Soran+1 yılyeni gordum :D
Cevap sahibi+1 yılaşk olsun:(((((((((((((((((((((((((((((((((((( unuttun hemen bani :((
ahahah denemelisin :d dene ve anlat bana :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEn kötü ne olabilir diye düşünüyorum aklıma yatarsa yapıcam :D
Soran+1 yılAhahaha iyi cesaret verdi :P Tamam yapıcam inş rezil olmam :D
+1 yılannen günlüğe denk gelirse yersin küreği ağzına =)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha :D
cevap vermeyenin abv dedin ya al sana cevap
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol ya
+1 yılGit konus bence net yani
012 Yorumla
Soran+1 yılCok net diyosun :D
- +1 yıl
Ayneen git konus senden hoslaniyorum de sahsen bana gelse o sekilde biri bikere ozguveninden kazanir benim icin ve olur yani karsilik verebilirim
Soran+1 yılDirek senden hoslanıyorum dersem kayberim gibi geliyo cocuk cok cool ya sdlskdsl Ama aynı zamanda sıcakkanlı biri gibi, gunaydın diyerek baslıycam konusmaya
- +1 yıl
Asansorde sıkıstır yazmislar tahrik edici olcaksan sabah sadece konusma yakin ol gogusune dokun :)
Soran+1 yılAhaha yok be hayir ben onu dalgasina en iyi cevap yaptim
- +1 yıl
O zamaaan :) konusmalisin canim yani guven kendine konus bisey kaybetmessin uzulursen gel basini yasla omzuma :)
Soran+1 yılanlastik bak kotu bisey olursa seni bulurum :p
- +1 yıl
Beni bulduuun zateen ki :) her daim beklerim belkide ilk arkadasim olursun bee :)
Soran+1 yılolurum :))
- +1 yıl
Olduuuk o zamaaaan memnun olduuum :) gizlisin bidaha ulasamicam :/ takip et eger istersen ben yatoyorum artik
Soran+1 yıltamam ederim iyi geceler
- +1 yıl
Iyi geceleer :)
Aman da ne romantik :P
027 Yorumla
Soran+1 yılAynen tırt hikaye skdlsjdsf
Soran+1 yılHoşlandığım çocuğa kankii mi diyicem :(
Soran+1 yılevlilige karsiyim takilmak daha guzel bence. sanırım zıt dusucez bu konuda :D
Soran+1 yılyeni okudum :D tamam dedigin gibi olsun ben sadece tanısmak istiyorum
Soran+1 yılAhaha :D
Soran+1 yılAyrıca ilgi herkesin hosuna gider bence
Soran+1 yılgitmedim demek ki onun hosuna :D
Soran+1 yılyalnız evlilikten once iliski olmazdan buraya nasıl bagladin hayret dogrusu :D
Soran+1 yılAhahah bu iyiydi :D
Soran+1 yılKaçamadım :P
+1 yılBen üst komşun..Babana söle aidatı ödesin...
01 Yorumla
Soran+1 yılSölüorum...
+1 yılBENDE SENDEN HOŞLANIYORUM BE GÜLÜM
05 Yorumla
Soran+1 yıl<33
- +1 yıl
aşkım <3
Soran+1 yıl://
- +1 yıl
:) gülme krizine girdim
Soran+1 yılAhaha ben de güldüm :D
ee bende alt kattali kizi bir gotursem diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGötür sjjshsjhsjsjsh
ben son cümlenin son kelimesini anlamadım canım :)
08 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılÜstüne alınma :D
Soran+1 yılSapık değilim çok şükür :D
Soran+1 yılAhaha başka sekilde olsun bari :D
+1 yılBuraya kadar okuyup da cevap yazmayanın abv
01 Yorumla
Soran+1 yılsjjsjsjshssjjsshjsjs
senin Allah belanı versin yelloz :D
015 Yorumla
Soran+1 yılayip degil mi yelloz falan :@
Soran+1 yılben derim sjdskjdskg şaka bir yana cidden bu kadar tepki alacagimi bilsem yazmazdim son cumleyi :D
Soran+1 yılahahaha :D
Soran+1 yılonun teklif etmesi gerekiyor hani erkek olarak
Soran+1 yılne bileyim öyle oluyo genelde
Soran+1 yılya evet de toplumun algısı boyle
Soran+1 yılbelli ediyorum zaten
Soran+1 yılbilemem her sey olabilir :D
Bütün komşularda benden ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken :D
+1 yılGit tanis bu cevabimi en iyi cevap secmeyenin abv
03 Yorumla
Soran+1 yılgec kaldin canim :D
- +1 yıl
Sende gec kaldin olan oldu:)
Soran+1 yılAnlamadım :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇantasına mektup koy, hahahahaha.
016 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılumarım bir yöntem bulmşsundur şimdiye :))
Soran+1 yılbir fikrim var seninle de paylaşayım ben günlük tutuyorum o günlükte onunla ilgili şeyler de yazıyor ama baya bu günlüğe sene başından beri yazıyorum her şeyimi. apartmanda onun görüp alabileceği bir zamanı ayarlayıp günlüğü düşürmüş gibi yapsam okusa falan nasıl olur :D geri getirir inşallah sjdksds
Cevap sahibi+1 yılhm, aslında fena değil bu fikir :) ama bari adresni iyice yazda hem senin orda oturduğnu bilsn hemde geri getrmesi kolay olsun :D umarım planın işe yarar, kolay gelsn.
Soran+1 yılaynı apartmandayız zaten adrese ne gerek var :D her gun goruyor beni verir bir sekilde:) kasitli bıraktıgımı anlamazsa sorun yok. aslında ozel seyler de var onlari okumasa iyi olur fdjkfjdfkd
Cevap sahibi+1 yılya biliyorum aynı apartmanda olduğnuzuda, hani belki orda oturmayn biri düşrdü faln zanneder diye söyledm.İsminden faln bilirmiki senin olduğnu? Sen işini garantiye al bence, adres olsun :) Eğer senin olduğnu bilirse verir sana mutlaka, umarım o gizli şeylernide okumaz, hahahahaha.
Soran+1 yılahaha ben olsam okurdum :D neyse bir dusuneyim bunu ben :D
Cevap sahibi+1 yılO da okucaktır mutlaka merak etme, artık ona razı olucaksn canım :) tamam bir değerlendir bakalım, umarım bir çıkar yol bulursun :)
Soran+1 yılumarım :)
Cevap sahibi+1 yıldediğni yaparsan buraya yaz mutlaka, merak ederim canım :)
Soran+1 yıltamam yaparsam yazarım kesin merak etme :)
Cevap sahibi+1 yıltmm, tşkkr ederim.:))
Soran+1 yılben teşekkür ederim :))
Cevap sahibi+1 yılrica ederm, ne demk efendim.Keşke yardımcı olabilseydim...
Soran+1 yılOldun zaten *-*
Cevap sahibi+1 yılSağol ama fikir senin fikrindi zaten, benden çıkmadıki :)
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat