İtalyan erkekleri çok bakımlıdır ama huyları türk erkeklerine benzer. Giyimleri, kuşamları, kokuları her daim uyumku ve bakımlıdır. Ama yanlarına yakışan bir kadın isterler, türk erkeği gibi herkesi kabul etmezler. Aşırı bakımlı olan bir kadını istiyorlar. Bir de kendilerini çok beğeniyorlar, aşırı seviyorlar. Bu bencillikleri hiçte görünüşleri kadar romantik değil yani
İtalyan erkekleriyle türk erkekleri çok benziyor aynı iklimin çocuklarıyız italyan hayranlığını aptalca buluyorum. Bizim esmerlerimiz onlara bin basar be☺️ kaldı ki Türk erkeklerinin kültürel bir terbiyesi var kadını sahiplenmek, korumak, kıskanmak bunlar kadına kendini değerli hissettiren şeylerdir kıymeti bilinmiyor
kesinlikle , insanlar italyan ünlüleri görüyorlar ooo italyanlar çok yakışıklı diyorlar (bide italyanlar yakışıklı diye adı kalmış. bizdede çağatay ulusoy var yakışıklı adam
- Ben melez/sarı saç - buğday ten/siyah saç - soluk beyaz ten beğendiğimden İtalyan erkeklerini yakışıklı değil, sıradan buluyorum; Türk erkekleriyle benziyorlar. Yine de, milleti fark etmeksizin çoğu kadın tarafından yakışıklı bulunuyorlar; sanırım. Nazik ve romantik olmaları, iyi flörtleşip kadın ruhundan iyi anlamaları, bakımlı olmaları kültürlerinin etkisiyle estetik duygularının gelişmiş olması da kadınlara çekici geliyordur.
hiç görmedikleri için herhalde...çoğu kısa boylu göbekli ve Türk düşmanı bari.. terni.. udine.. ya da genel puglia ve calabria gibi gerçek italyanların olduğu güneye gidin kuzeyli torinolu ya da romalı melezlerle değil bir anlatın Türk olduğunuzu söyleyin isterseniz kadınlara da sorun orada boğsunlar sizi...
Bazı bakımlı oluyor, bir stilleri var, şık giyinirler, keskin yüz hatlarına sahiptirler. Yani bir erkek görüp “Evet bu bir İtalyan” diyebilirsin stilini gördüğün zaman. Tabii bir kısmı böyle. Beğenilmek bir yana, dikkat çekiciler.
türk kızlarına türk erkekleri haricinde her ülkenin erkekleri çekici geliyor zaten, iskandinav, italya, zenci, kore, alman, hangi birini sayalım ki.. bence bizim kızlarda sorun var.
Ulan kafamı bozma Türk erkeklerinden daha iyi diyen sensin ağzımı bozdurma işine gelmeyince goıd bye. Egolu olduğunuz buradan anlaşılıyor. Ben eleştiririm ama erkek beni eleştiremez kafası
Tek artıları yüz hatları temizdir onun dışında beş para etmezler erkek dediğin “TÜRK” olmalı (vefalı türk)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu dj guido değil mi? Bana hiç çekici gelmiyo. Ben türk erkeklerini seviyorum allahları var çok maçolar. Aam hoşlarda romantiklerdr aynı zamanda... böyle uzayıp gider
Bu görecelidir kimiside ispanyollardan hoşlenır. ya da feansızlardan. Siyahi insnlardan hoşlanların olduğu kadar sarışınlardan hoşlananlarında olduğu gibi. Renkler ve zavkler değişkendir
Giyim konusunda tarz sahibi oldukları söyleniyor bir de romantiklik aynı zamanda kariyerinde iyiyse tamam da bunlar sadece onlar için değil herkes için geçerli.
Bana da çekici geliyor adamlar stil olarak bizden cok iyiler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
türklerden tip olarak pek farkı yok , sadece italyan ünlülerini görüyorsunuz siz italyada sokaklarda herkes alessandro delisola değil ünlülere bakarsak türkiyedede kıvanç tatlıtuğ var
Bana çekici gelmiyo diyen kızlar haha eminim öyledir sizin gibi çok gördüm yakışıklı erkek gmrünce dibiniz düşüyo çirkin teklif etse istemiyosunuz lafa gelince karakter hehe eminim öyle ikiyüzlüler