Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptığın güncellemeye yorum yapayım..gerçek aşkın dış güzellikle alakası yoktur..bırakın bu ergen kafasını
dış güzellik ve yakışıklılık seni sadece yakışıklı ya da güzel yapar..bunlar ise kişide cinsel çekim meydana getirir..güzel ve yakışıklı insanlara karşı cinsel çekim hissederiz..olayın cinsellikle alakası vardır
ancak aşk ve sevgiden bahsediyorsak dış görünüşün hiçbir önemi yoktur..bunlar kişilik ve karakterle alakalıdır..kimse kimsenin saçına, gözüne aşık olmaz..karakterine, duruşuna, tavırlarına aşık olur ve seversin
dolayısıyla bir kız vasat bir güzellikteyse ama hali, tavrı, kişiliği kendisini çekici kılıyorsa ben o kıza çatır çatır aşık olurum..yok ama dış güzellik olarak efeti cihan ama kişiliğinde bir numara ve özellik yoksa ben o kıza karşı sadece cinsel çekim hissederim o da ancak tek gecelik olur.. sonra kızdan sürekli kaçarım..çünkü kişiliğini sevmemişimdir
böyle birşey yaşadım..fakültede manken gibi bir kız vardı..ben bu kızdan acayip hoşlaşmış ve bir dönem hatta asılmıştım..ama ne zaman kendisini az çok tanıdım ve bir barbi bebek ve cam biblodant farkı olmadığını anladım kendisine 5 dakika bile katlanamaz oldum...kızın elinde güzelliğinden başka bir numara yok, ama halen daha görünce çadırlar kurulmaya devam ediyor
ikinci örneğim ise fakültede bana karşı ilgisi olan bir kız vardı... kızı şöyle bir süzdüm... baktım boyuna, posuna, tipine bakmadan bana yanaşmaya çalışıyor.. bu ne cesaret dedim, ki bendeki fizik manken gibidir..
işte zaman geçtikçe o küçümsediğim kıza öyle bir aşık oldum ki, köpek gibi deyimi az kalır..çok çekici bir kişiliği, duruşu, hali ve tavrı vardı... inanılmaz derecede güzel gülüyordu... çok sempatik bir kişiliği ve tatlı dili vardı..yapmacık olmayan doğal bir cilvesi vardı..işte kızın bu yönlerini keşfedince ki bunlar kişilik ve karakterle alakalı, kıza deli gibi aşık oldum ve vuruldum..4 yıl geçti halen unutamadım
aşk istiyorsan kişiliğini güzelleştir, dış güzelliğini değil80 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbıktıysa artık peşinde koşmaktan, hoşlanmasına bir karşılık alamayacağını düşünmeye başladıysa çıkar
417 Yorumla
Soran+1 yılbıkmış olabilir..ama peşimde çok koşmadı..işin garibiyse hala bakıyo
- +1 yıl
bir adım at, mesaj filan at, eğer konuşma akıp gidiyorsa aklı hala sendedir, kestirip atıyorsa sende kestirip at, uğraşma daha fazla
Soran+1 yılgüzel taktik, teşekkürler :)
- +1 yıl
ne demek :) eğer yaparsan sonucu da yazsana buraya merak ediyorum
Soran+1 yıltabii ki, merak ettim sen de böyle bir şey mi deneyeceksin? :) iyi geceler bu arada
- +1 yıl
haha hayır ya niye deneyeyim :D sadece merak ettim sonuç ne olacak diye :)
Soran+1 yıltamam, denediğimde rahatsız ederim seni :)
- +1 yıl
teşekkür ederim en iyi cevap için :) ne yaptın noldu
Soran+1 yılrica ederim :) hiçbir şey :) onu sevmediğimi farkettim..o beni sevdiği için onu düşünüyormuşum meğer..aklıma bile gelmiyo açıkçası :)) o varken birinden hoşlanmışım ama bastırmışım aklımca..şimdi öyle birinin olduğunu farkettim..sadece hoşlanma tabii :)) ilgincim ben yaa
- +1 yıl
haha böyle zamanlarda herkes ilginç oluyor :D mutluluğu bulman dileğiyle :)
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim :)) aynı şekilde sen de :D
- +1 yıl
teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Bir kere bu karakter meselesi , yok erkek cıkar yok kız cıkar meselesi değil.. erkek kızlarla oynamaktan hoslanıyosa bır kız varsa hayatında baska bır kızla cıkar , ama erkek cıddı bır ılıskı ıstıyosa cıddı bır ask ıstıyosa , ölümüne sever sadece tek sevdıgı olur omrunu ona adar , kızda aynı sekilde erkeklerle oynamayı kuyruk sallamayı sevıyorsa bır erkekle cıkarken baskasıyla cıkar ama kız sevıyosa cıddı dusunuyosa o sevdıgı cocugu ölesiye sever , sizler burda sacma sapan yorumlar yapıyorsunuz , yok erkek yapar aldatır kız yapmaz yok kız yapar erkek yapmaz vs vs. az akıllı olun mantıklı davranın , bu karakter meselesınden baska hıc bir şey değil , dipnot ; TRABZONLU GENÇLER DELİCE SEVER ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
@erayyyy25 herşeyden once Allah korkusu olan , ben musluman demenin anlamini tasiyan bir erkek veya kiz ustelik cok seviyosa o kisiye sadik kalmissa asla ve aslaa ALDATMAZ , kizlar size soruyorum? o kadar kisiylemi ciktiniz genelleme yapiyorsunuz , 2 3 serefsiz denk gelmis diye %97sini yargilayamazsiniz bu genellemeyle , benim gorusum vicdanli karekter yoksunu olmayan ustelik Allah korkusu olan seninle konusurken baskasiyla konusmazzz!!! konusaninda Allah binbirturlu belasini versin kiz icinde soyluyorum erkek icinde , icinizi boyle seylerle kemirmeyin , ilerde evlenemezsiniz , tobe hasa peygamberimiz eslerine sadik kalmis benim babam ve cevremdekilerin hicbiri boyle bir pisligi yapmaz , kizlarr sizeee konusuyorum genelemme yapmayiinn haytta hep mutsuz olurursunuz surekli icinizi kemiren seyler olur bu dusuncelerle , bu dusuncelerle beyninizi pisletmeyin 10 /2si boyle yapar , onlarda karekter yoksunu Allah korkusu olmyan pisligin onde gideni... TRABZONSPORLUMMM ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
+1 yılBende yaşadım aynısını 1ay peşimden koştu bendecsevitodum ama bazı olaylar vardı. Snra beğendiği fotoğrafları onkez beğeniyordu bende dedimki ne bişeyi onbinkez begenıyosun ddm her gordgmde begenesim gelıo dedi bence çok yapmacıktı. Bende baya tersledm ondan snra dahada yazmadı.1hafta snra bzm okuldan bir kızla cıktı hala sevgililer kızda onun tipine hiç uymuo. O minyon sever kız usun boylu. sempatik sever kız serseri gibi.. Öyle işte (inş ayrılırlar kdkeek)
00 Yorumla
+1 yılgüzellik göreceli , kalbe hitap etmek önemli ,
ben senin yerinde olsam, ben mi güzelm o mu güzel diye kendimi kefeye koyup kendimi asla küçük düşürmem.
bu senin özgüven eksikliği taşıdığını gösterir.34 Yorumla
Soran+1 yılhayal kırıklığına uğradığım için özgüvenim de düştü..maalesef
- +1 yıl
sevgilin miydi bu çocuk ben anlamadım
yoksa platonik misin
Soran+1 yılikisi de değil..işte beni sevdiğini gösteren davranışlar sergiliyordu..arkadaşları da bana söyledi seni seviyo diye..ilginç bir şekilde 1 ay sonra başka biriyle çıktı..ve hala bana bakıyo..onu sevmiyorum..7 aydır bunları yaptığı için baya dikkatimi çekmişti..bu kadar
- +1 yıl
o zaman çıkabilir canım ya bende sevgilin sandım.
olabilir canım
hem bu anlattıkların seni sevdiğini göstermior
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılGerçekten seven adam da kadın da yapmaz. Ancak gündelik ilişkiler peşinde koşan, kimin eli kimin cebinde hayat yaşayanların yapacağı iştir.
Erkek arkadaşın sen dururken bir başka kızla bir şeyler yaşıyorsa ve sen hala onunla birlikte olmaya devam ediyorsan sorun var demektir.
Allah kimseye aldatmayı da aldatılmayı da nasip etmesin İnşallah. Böyle bir şey karşısında nasıl bir tepki vereceğimi kestiremiyorum bile. Hadi sevgili defolsun gitsin ne hali varsa görsün dersin ama evlendikten sonra başına gelirse işte orası ciddi sıkıntılı.54 Yorumla
Soran+1 yılbiz sevgili olmadık..beni sevdiğini gösteren davranışları vardı, baktı aylarca..sonra en yakın arkadaşları bana söyledi..ama teklif etmedi..sonra başka bir kızla çıktı..amin hiç kimse aldatılmayı haketmiyor.
- +1 yıl
O zaman sorun yok. Demek ki başta senden hoşlanmış bir şekilde olmamış ya da o kızdan etkilenmiş ve olaylar da hızlıca gelişince saf dışı kalmışsın olan biten bu. Nasip kısmet.
Olmadı diye üzülmeye gerek yok. Gerçekten üzülmemelisin çünkü bir erkek birisiyle uzun süre ilgilenip de sonra gidip bir başkasıyla çıkıyorsa orada sorun var demektir. Emin ol bu tarz birisiyle ilişki sürdürmek pek de kolay olmazdı.
Seven adam elinden gelen herşeyi yapar en son baktı olmuyor ve olmayacak eğer vazgeçerse o noktadan sonra vazgeçer. Demek ki sadece geçici bir hoşlantıymış sana karşı hisleri ki peşinden koşmak yerine bir başkasına gitmiş.
Gerçekten üzülmemelisin çünkü yarıyolda bırakacak adamlarla bir yola çıkmaktansa hiç o yola çıkmamak daha iyidir. Bunu tecrübe etmek çok acı olabilirdi.
O yüzden önüne bak umarım seni seven, sana hakettiğin değeri veren birisi çıkar karşına :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, moral verdin :)) iyi geceler :)
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler :)
+1 yılCikmak gibi basit bir kelimeyle ifade edilen bir ozenti oyununu ancak o kelime kadar basit insanlar gerceklestirir. Kisi sevdigi zaman baska kimseyi gormez. Degil ikinci ucuncu kisiyle cikma sacmaligi. Sevdigi kisinin sacinin teline zarar gelmesi bile onun canini yeryuzundeki herkesten daha cok yakar. Benim iki yilim oyle gecti ve sonunda benim yapmadigim karsi taraftan geldi. Aldatildim. Birkac kisiyle birlikte olmakta neymis. Ben birisini sevecegim ve baskalarina bakacagim. Boyle bisey mumkun degil. Onu tanimak hayati onunla birlikte yasamak elime benim ona duydugum sevgiyi kabul edip karsilik verecek biri varken onu kesfedip tum guzellikleei onunla yasamak varken niye baska birisi olsun.
29 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi insanları bulmak çok zor, böyle seven kalmadı..iyi olursan kaybedersin
- +1 yıl
Ben iyi olacagim. Kaybeden o olacak. Iyi oldugum icin niye kaybeden ben olackmisim
Soran+1 yılhelal olsun
- +1 yıl
Inaniyorum birgun benim gibi birisi cikack krsima.
Soran+1 yılsen doğru kişiyi bulursan çok güzel günler yaşarsın..bahtın açık olsun :)
- +1 yıl
Bana gore onemli olan yasatabilmek. Sevdigimi ne kadar mutlu edebilirsem bende o kadar mutlu olacagim. Bunu nasil ifade edebilecegimi bilmiyorum. benim yasamam hic onemli onemli degil o yasayip mutlu olsun yeterli benimle mutlu oldugunu bildigim surece benim mutlulugum hic onemli degil. Tesekkur ederim
Soran+1 yılyanlış düşünüyorsun bence.. böyle yaptın da noldu..çok sevdin de kendini önemsemedin de noldu? sev, çok sev ama kendini ezmek gibi bir hata yapma
- +1 yıl
Bu konuda haklisin. cok sevince karsidaki yanlis anliyor ve egosu sisiyor. Cok haklisin
Soran+1 yılaynen öyle..kendine iyi bak :)
Erkeğine göre değişir. Evliliklerde aşk bittiğinde ayrılmak yerine aldatmak ne kadar yanlış ve karaktersiz bir tercih ise, sevdiğin varken başkasıyla çıkmak da aynı doğrultuda yanlıştır. Sevdiğin varsa elde etmeye çalışırsın eğer olmuyorsa unutmanın yoluna bakarsın. "Ya ben A'yı seviyorum da biraz B ile sevişeyim sonra A'nın işine bakıcam" kafası olmaz
20 Yorumla
+1 yılAdı üstünde severse yapmaz bir erkek ne aklında ne kalbinde başka birine yer olmaz.ama azcık bile soğursa hoop başka birine gider.bazı kızlar erkekleri ellerinde tutmanın sadece cinsellik oldgunu sanıyor ama cinsellik onun arzuları geçtiginde seninde yok olacagın anlamına gelir.her piç olan erkek bir orospunun ürünüdür ve her o* da bir piçin döngü böyle bu devirde en iyisi yalnız olmak.tabi doguştan kansız olanlar hariç.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılCikariz ayni anda 5 kizla cikmis biriyim. Ama hic birini sevmedim. bir kizi cok sevdim 5 ay ciktik sadik oldum. Ama sonradan yedigi bir ton halti ogrendikden sonra (beni aldatmis yalanlar soylemis diskoya felan girmis erkek evinde kalmis) ben artik sevsemde sadik kalmam.
21 Yorumla
Soran+1 yılo kızdan sonra karakterinin değişmesi ilginç olmuş..büyük acı çekmişsindir ama hayat devam ediyor..ben böyle konuşuyorum da birini seversen ilerde emin ol sadık kalırsın
seviyorum diyip baskasıyla cıkan cok. ama ben sevgisine inanmam. kendi adıma soyleyim ben baskasını severken baska bir erkekle bırak cıkmayı normal arkadas bile olmam
41 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun :)
deli kanlı olan çıkmaz benim en nefret ettiğim şey sevdiğini aldatmak ama öyle yapan insan ya gerçekten sevmiyordur ya da kanı bozuk hakız ha erkek hiç fark etmez ama şunuda diyem kızın yaptığıda çok ağır olur.
27 Yorumla
Soran+1 yılsence ne yapmalıyım kardeş?
- +1 yıl
hakkında ne hayırlıysa allah onu sana nasip etsin sevmek çok güzel ve çok gutsal bir şeydir bence sen onu iyice tanı ve neleri sever neleri sevmez dikatet şunu unutma sevgilisinin ona yaptığı şeyleri sen yapma ve onun eski sevgilisi gibi olmamaya çalış farklı ve güzel şeyler hediye ett ve güzel zözler söyle ilgi göster ve zamanla sana bağlanır fazlada naz yapma aslında bende iki sene önce biriyle nişanlandım ve bozuldu o ayırldı onu hala çok seviyorum her gece dua ediyorum allahım onu bana bağışla çok acı çekıyorum sende bazı örnekler versen iyi olur kardeş çok sevinirim.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, inşallah sevdiğine kavuşursun..
kardeşim barışma şansınız var mı ona göre konuşacağım- +1 yıl
bacım ben sana anlatayım biraz ben görücü usulu daha önce rüyada bile bir birimizi görmemiştik ve istedik ilk görüşte birbirimize çalpıldık deliler gibi aşıktık başlarda annesi darışmıyormuş gibi görünüyordu sonra iki ay nişanlı süremiz içinde ben ona tapıyordum oda bana diyorduki sen benim yaşama sebebimsin sensiz yaşıyamam gerçek ten bizi gören olsa şaşardı iki insan ilk görüşte böyle nasıl bu hale geldiler okadar sevgimiz güyüktü aklım almıyor hala inanamıyorum nasıl böyle oldu bize bazen arkadaşım bile inanamıyor nasıl oldu bu kadar severken seni nasıl oldu böyle annem dedi bir akşam annem onlara gitmiş anesi aneme demiş kusura bakma abla aklım almıyor kızım nasıl oldu oğlunu kabul etti kusura bakma oğlundan daha yakışıklı daha boylu boslu geldiler yüzlerini bile görmek istemediğini
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yavşak erkke modelidir bıraklıması lazım unutulması lazım engellenmesi lazımdır biz severen başkalarına bakmamak için kafamızı yere eğdik o başklaarına kapoılarını açtı sikintri yok
16 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir yorum..
Soran+1 yılkoyar mı bilmiyorum..sevgiliyse gözümün önünde sarılıyorlar..ama hala bana bakıyor mesela..
Soran+1 yılaynen, en doğrusu bu
Çıkmak dediğin için söylüyorum, bunu yapan kişi için tek bir ihtimal var; Ergendir. İki kişiyle ilişki yaşayan için ise tek ihtimal; egosuna ağır darbe almıştır, psikolojik balansı bozuktur.
21 Yorumla
Soran+1 yılçıktığı halde bana bakıyor..karaktersiz işte..
Erkek kız farketmez böyle bişeyde. Seven insan bir başkasına gerek duymaz. 2.si demek kendini tatmin etmek demektir. Böyle insanları toplayıp yüzlerine asit dökeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
benden daha çirkin diyerek aşağılamışsın zaten:D evet çıkılabilir. sevdiği insan ona ait değilse.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet, biraz öyle oldu..çıkma teklifi etmedi bile etmedi zaten, değmez
Erkek delikanlı ve hislerinde samimiyse kesinlikle çıkmaz.. :)
Not:+ puan istemiyorum.. ;)12 Yorumla
Soran+1 yıl- puan vereyim :)
mide tıkabasa doluyken tek lokma almazki...
yaz sıcağında çorba içmek gibi
kutup soğuğunda dondurma yemek gibi
hatta daha beter...
yani sevdiğin varsa başkasıyla olabilemezsinki25 Yorumla
Soran+1 yılcevabın için teşekkürler..oluyor işte..en yakın tanığıyım
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun.. 7 aydır bu durum vardı, sıkılmış olabilir mi?
Soran+1 yılolabilir gerçekten..yorumların için çok sağol :)
+1 yılKişilik meselesi... ama böyle birşey yapmamalıydı.!!
13 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle.. hala da bakıyor bir de şerefsiz
- +1 yıl
yapacak fazla birşey yok sopayla dalacaksın böylelerine..
Soran+1 yılbir şey olsa da kavga çıksa keşke :)) yaptığının cezasını çekmesi lazım
+1 yılcıkar tabi cıkmak ne demek hoplar zıplar yatar bile
18 Yorumla
Soran+1 yılbu yeterince sevmiyor demek mi oluyor?
- +1 yıl
yeterıncesı yok bu işin sevmıyor seven adam yapar mı boyle bısey seven adam ya da kadın sadece bir kişiye aittir cıkmayı gectım konusmz bile yabancılarla oyle samimi olmaz arada mesafe bırakır
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
sorun su aitlil duygusu yok insan değil serefsiz boyleleri
Soran+1 yılşerefsizin önde gideni..bir de hala bana bakıyo..ikimizin aklına girecek aklınca..ben izin verir miyim buna :)
- +1 yıl
sana kalmıs canım hata edersın onun yanında olursan iki cambaz misali oynamaz bir ipte guclu ve gurulu ol
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için, destek verdin :)
- +1 yıl
rica ederım
çeşit olsun istemiş adam..
zaten erkek nesli tükeniyor, bundan sonra böyle.. 3 kıza 1 erkek düşecek.. akıllı olun :)21 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
+1 yılben sevmediğim birisiyle çıkmazdım sırf zevk için, bunun için sevdiğimide aldatmam dha doğrusu yapamam benim doğama aykırı
13 Yorumla
Soran+1 yılsen karaktersiz değilsin çünkü, aferin..Böyle devam et.
- +1 yıl
o aferin ide aldık hocam :D
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki olumsuz cevap almıştır o kişiden onu unutmak amaçlı başkalarını telef etmeyi amaçlıyodur yani olabilir ve oluyo da
12 Yorumla
Soran+1 yılteklif etmedi,..yakın arkadaşları beni sevdiğini biliyordu..sonra bana söylediler.ama bir şey olmadı..bir kızla çıktı
+1 yılKızlarda görülen bişey değil bu zaten cesaretli olmak gerekiyor kızlar için ama erkekler çok seviyorsa bir kızı başka biriyle olmaz ama tam anlamıyla sevememişse yapar
21 Yorumla
+1 yılçıkıyorsa sevmiyordur seni hani aldatsa falan tamamda çıkma olmamış
17 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşları öyle demişti, hareketleri de onu gösteriyordu..bilemiyorum, senin dediğin de olabilir
- +1 yıl
bence sevdiğine inandırıp kandırma kendini
Soran+1 yılben onu zaten sevmiyordum, dikkatimi çekiyordu..bu olayın üstünden de 3 hafta geçti, aklıma bile gelmiyor doğrusu..ben sadece bunu neden yaptı onu çok merak ediyorum
- +1 yıl
senin sevmediğini farketmiş olabilir
Soran+1 yılgeçen sene onunla aynı sınıftaydık..aramızda çok fazla iletişim yoktu zaten..garip bir şekilde onunla konuşunca heyecanlanıyordum, gülümsüyordum vs. bakışlarına da karşılık veriyodum ama ona soğuk davranıyodum.. dediğin gibi olabilir, çok teşekkür ederim yorumların için
- +1 yıl
rica ederim sende umursama daha fazla
Soran+1 yıleskiden her gün her saat görürdüm..şimdi sadece akşamları görüyorum :)) iyi oldu bu benim için :)
kansızsa yapar karsıdakının kalbını cekecegı acıyı dusunmuyorsa yapar
416 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Soran+1 yılamin, yorumların için teşekkür ederim :)
Soran+1 yıleksi mi verdim, gözlerin mi bozuk :)
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılgerçekten mi :) tabii ki :)))
Soran+1 yılsenin sevdiğin biri var mı? onunla konuştun mu hiç :)
Soran+1 yılekliyorum seni kanka :)
teklif etmişssem o da kabul etmediyse
başkasıyla çıkarım.25 Yorumla
Soran+1 yılteklif etmedi, ama biliyordum sevdiğini..bütün arkadaşları biliyordu..sonra bana söylediler.ama bir şey olmadı..bir kızla çıktı
Soran+1 yıldedikodu değildi..aylarca bakıştık..bir insan sevdiğinde ne yapıyorsa o da aynısı yaptı
Soran+1 yılyaptı da, başka kızla çıkması çok koydu
eğer kız ona yuz vermediğse gider çıkar tabi vakit geçirip unutabilmek için sevdiği kızı
111 Yorumla
Soran+1 yılbakışlarına karşılık veriyordum..yetmediyse bilemem..arkadaşları beni sevdiğini söyledikten sonra ne biliyim insan garip hissediyor..bir insan bunu nasıl yapar diyor..
Soran+1 yılben biliyordum zaten..anlamıştım bakışlarından..şaşırmış gibi yaptım..konuşuruz dedim..ama o gelmedi..1 ay sonra başkasıyla çıktı
Soran+1 yılyapmam gerekiyordu, evet..
Soran+1 yılaynen öyle
Soran+1 yılteşekkür ederim, yardımcı oldun :)
Soran+1 yılsen de :))
Erkeğin kişiliğine göre değişir herkesin hayata bakış açısı farklıdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılbu erkeğin hayata bakış açısı ne peki?
+1 yılErkek eğer sevdiği varken başkasına bakmaz. Başka cinsler hakkında yorum yapmak istemiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıkar...Erkeklerin kafalarında kocaman bir kara delik vardır. Asla yeterince kızla çıkamaz, asla yeterince kızla yatamaz, asla yeterince fantezi yapamazlar ki bu boşluk dolsun ;)
20 Yorumla
+1 yılZevk meselesi seninle aşk onunla meşk yaşayabilir neden olmasın
24 Yorumla
Soran+1 yıldüşündüm de büyük ihtimal öyle :)
- +1 yıl
Hayırlısı ;-)
Soran+1 yılaynen :)
- +1 yıl
Sıkıntı etme ;-)
+1 yılErkekten erkede degişir klasik bir laf olucak ama.
15 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapan erkek ne oluyor peki?
- +1 yıl
Yapan erkek genellikle sevmiyordur sevse sadık olmayı bilebilir bilmesede öğrenebilir.
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Gerçekten seven adamın aklında başka biri olmaz, eğer sevip de başka bir kızla birlikteyse ona erkek denmez zaten.
11 YorumlaElbette vardır. Çıkan da vardı çıkmayan da vardır. Herkesin hayat geçmişi, kültürü, beklentisi farklı oldugu için genelleme yapmak da yanlış. Ancak çoğunlukla gizli gizli çıkıyordur.
10 Yorumlaben sevdiğim varken başkasıyla çıkamam yapamam sevdiğime ihanet etmem
10 YorumlaBenim de peşimden 5 ay bir çocuk koştu o kadar çok sevdi ki ama ben karşılık veremedim ve öncesinde 1 ay çıkmıştık ama o 5 ay vazgeçemedi sona da başka okula gitti ve ben başkasıylayım dedi ben de ondan ayrıldıktan sonra başka birini seviyorum demiştim ama o sevgiliyim dedi sizce hala seviyomu yoksa vaz mı geçti?
02 Yorumla- +1 yıl
@bşvrØkrdş Anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. çıkar yani illa bir sorun olması da gerekmiyo yani aşk böyle işte güzellikte göreceli buna güvenerk ilgisiz davranırsan aldatmasını kolaylastırırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni çok çok seviyor olsa bile cinsel ilişki yaşayabilir bunun sevmekle alakası olmuyor ama çıkmak farklı malesef.
40 Yorumlabazı kişiler sırf heycan olsun diye aldatabilir şartlarla alakası yoktur genelde hani şu çok bilindik rezil erkek sözü varya ihtiyaçlar!! ını anlatan öyle bişi de yok uyuzluguna da yapmış olabilir canı istediği için de nedn arama o kendini aldatmış
10 Yorumla
+1 yılHiç bir erkek Sadık değildir. Erkek sahip çıkar ama sadakat zordur.
20 Yorumlaçıkar. Bu dünyada herkesten herşey beklenir. Kimse şunu yapmaz diyemeyiz.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin/Kadının o anki ilişki ve psikoloji durumuna bağlı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı erkeklerden her şeyi beklerim ben sevgi falan biyere kadar gelir onlara iki cilve yapan kıza pat dadanırlar bazıları diyorum ama
10 YorumlaHiç yapılmadığını duydunmu ki. Herkes sadık kalamıyor işte.
10 Yorumla
+1 yılkarakterine bağlı biraz bu durum. karaktersizse seni aldatır bunda cinsiyet ayrımı yoktur.
10 Yorumla
+1 yıldüzgün karakterli biri değilse çıkar :(:(
241 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün karakterli biri olduğunu sanıyordum..maalesef..
- +1 yıl
hç bize belli etmezler ki çok profesyonel yalan söylerler ama biz araştırarak herşeyi öğrenirz yoksa bilemeyiz ble onların düşündğü kadar salak değilz
- +1 yıl
allah o çocuğun sevdiği demiyorum çıktığı kıza da sana da yardm etsn korusun btün kızları böylelerinden
Soran+1 yılaynen öyle..onlar düz düşünen varlıklar
- +1 yıl
oo bu lafı sevdimm düz düşünen.. :)
Soran+1 yıl:) amin korusun..yazık kız da 2 günde sevdi..
- +1 yıl
o da kkötü değil mi sevildğini sanıyo erkekler çok düşüncesiz kendi yanlşları neler doğuruyo bilmyolar
Soran+1 yılaynen öyle..o kıza da yazık..durumu bilmiyor..bilse hemen ayrılır
- +1 yıl
off :) düzgnler yaprsa düzgnlkten çkarlar dostum adı düzgn olmaz onlarn :)
- +1 yıl
kesnlkle bilse ayrılr aslnda böylelerne der olsun dye gdip sylemen lazm ben yapmştm ve emn ol kymetli oldm o olaydan snra ama işte ne fayda iş işten geçmştii
Soran+1 yılöyle mi iyi yapmışsın :)) ben senin kadar cesaretli değilim, maalesef
- +1 yıl
:) yaptm bendeki resmen deli cesaretydi ama araştrmasam öğrenemzdm denedm ve sonc mkemmeldi :):) aralarnı bozmştm oh olsn hakettler
Soran+1 yılahahahh çok iyi ya :) sonra ne yaptı? sana mı döndü, ayrıldılar mı
- +1 yıl
bana döndü çnkü beni dha çok seviyodu o kz da benm dşndgm gbi kendsni sewiyo sanıyodu ama onunla ömür geçermydi ya çok değişk bşeydi kndsni mkmmel vazgeçlmez grüyodu bir trch yap dedm bensz olamycgn anladı kz da dha fcde aşk acısı çekiyo ama haklydm ben çnkü aldatlmak hoş bşey değildi bnde ona onn bna yaptklarnı yaptm peşmden ayrlmad :)
Soran+1 yılkaçan kovalanır..bence çıksaydın ve intikamını alsaydın :)))
- +1 yıl
yaptm kz yaptmm :D tam 1 yl oldu ve 1 yldr berabrz o olaydan snra onu çok sewiyormm 2 gn snrada yl dönümümz :D:D:D:D:D:D allahm ayrmasn bizi tüm sewenleri :D ben aynı senn gbym o da aynı anlttgn kz gbi warya :D :D koca burn koca agz falan huyu da ktü smdi her gn iykilerle geçiyo allahma bn şükür :D
- +1 yıl
ve emn ol aşagılamak değil sen grüyosan herkes öyle grüyodur :) ben kwrcgm ama :D hep düz gezerm :D:D:D:D
Soran+1 yılohaa..şok oldum :))) bir şeyi kafaya koyunca yapanlardansın :) helal olsun valla :) bir kere yapan bir daha yapar gözünü korkut :))) (şokumu atlatamadım) süpersin ya :))
Soran+1 yılinsan kendinde olmayanı sever aslında :))) kız benden 1 yaş büyük..neyseki seneye üniv. sınavına hazırlanacak..ayrılmazlarsa zor görür :))
- +1 yıl
:D korkttm grçektn bnde ktü şeyler yaptm emn ol o zmn gtmediyse bdha gtmez ddm :) bzen sogurm snden falan dyorm da aklı ckcak nasl kedi gbi oluyo anlatamam :) bna cok cesaretli ve cok asık bir sewglisin ddi cok mtlu olmştm :):) su 1 ylda yaptklrı dger 8 ayı slip atmş oldu :)
- +1 yıl
göremesnler brbrlerni kzda onn gbyse o yzdn takmyodur belkide bliyodur kör değildr dmi sen de istedgni yap eğer seviyosan ugraş onnla canını sk pşman et sni dşnsün dursn hep ama sevmyosan salla gtsn umrsama ble yani uğraşrken de umrsamyomş gbi görn :D
Soran+1 yılyanaklarından öpmek istiyorum :)) işte erkekler türk kızlarını kezban olarak görür ve sevmez..hiç kimsenin yapmadığını yapmışsın..aşkına sahip çıkmışsın...ve bu erkeklerin çok hoşuna gider..helal olsun..mutlu olun :)))
- +1 yıl
:) ayy teşekkr ederm canm allahm sna da cok gzel bir aşk nasip etsn eger bulrsan bnu benmle paylş grçktn cok mtlu olrm aşkma sahip cktm onu en içtenlgmle değiştrdm ikmzde cok memnnz kske dha önce hatalar yapmadan tansydk brbrmzi diyoruz onnda hoşuna gtti bu yzden benmle onnlaym ve hayatmda hc olmadgm kdar mtlu oldm oldk :)
Soran+1 yılnasıl beni unutmamasını sağlarım? o kadar ay bakıştık, sevdiğini gösteren hareketler yaptı ki..bir de dikkat çeken erkeklerden olunca benim de dikkatimi çekti..ilk zamanlar bana bunu nasıl yapar diyordum..hepsi yalan mıydı? vs olayın üstünden 1-2 hafta geçti..aklıma bile gelmiyor ama bunun nedenini öğrenmek istiyorum ve beni unutmasın yani..
- +1 yıl
işte göze htap edeceksn hani derlerya birz da fazla cool olacaksn hep gülmseyeceksn dkkatini cekeceksn hayran kalacak ve hep aklna geleceksn :)
Soran+1 yıl:))) Allah mutluluğunu daim etsin..belki bunları yapmasaydı çoktan ayrılırdınız..kader işte :))
- +1 yıl
fazla değil ama brazda kskanmasnı sağla derm :)
- +1 yıl
evet canm kader kesnlkle yani yoksaa ne ben onu kaprslerni çekerdm ne de o beni tawrlarmı ve umrsamazlgmı brbrmzi dengeliyorz :)
Soran+1 yılaynen, uygulayacağım..çoook teşekkür ederim :))) senin kadar cesareti asla kendimde bulamam, güzel bir hikayenin başrolüsün..dizi bile çekilir :)))
- +1 yıl
:):):) aslnda bende bnu ktap yapsam iyi satar demştm :D:D:D:D uygula tabi canm zararı olmaz yani sanmyorm ters tepecekk hç bşey dmedm :)
- +1 yıl
hatta o kza da öyle bir gaz wermştm ki kız hattını değştr ddm yapmştı arayp kntrl ble ettm neler yaptm neler :) deli gbi sewiyodum hewesimi alamamştm ya bzn dşnyorm da ne fenaymşm ben dyorm :D
Soran+1 yılzıtlar her zaman birbirini çeker :)
- +1 yıl
aynen canm her zaman çeker :))
Soran+1 yılahahaha gerçekten mi :))) yazık, kıza acıdım..nasıl bir aşk var sende :)))
- +1 yıl
kocaman :):) boymdan byük :)
Soran+1 yıl:))) seninle tanışmayı çok istedim şu an
- +1 yıl
:) :) tanışalm :):)
- +1 yıl
daha anlatsam neler nelr yani harbden iyi dayanmş iyi seevmişsn dersn cooook sey yaşadk ama ikmzde vazgçemdk nden yaptn ddgmde çocktm dşnemyodm zewkm için yaptm ama smdi seninm ddi ailesyle tanştm ve şu an sdce işinn olmasnı benmde bir an önce atanmamı beklyorz cddi bir adm atalm dye :)
Soran+1 yılvay be :)) herkes hata yapar..önemli olan hatasını anlaması, utanması, sıkılması..seni tanıdığıma çok memnun oldum..iyi geceler :)))
- +1 yıl
bende çok memnn oldmm :) iyi gecelerrr :)
Yapar o mendeburlar hepsi aynı ya
22 Yorumla- +1 yıl
tecrube konustu
Soran+1 yılaynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çıkmam. Ama erkekler serefsz olduğu için çok rahat yapar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğim beni sevmiyorsa çıkarım yapacak birşey yok önüme bakmam lazım ömür boyu beni sevmeyen birine kendimi sevdirmeye çalışamam ki
20 Yorumla
+1 yılSen ben guzelım diyerek kendın kaybediyorsun suna Allah kalp guzellıgı versın
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni tanımadan asla yorum yapma tamam mı?
- +1 yıl
yaptım bıle
Maalesef cikar güven olmaz ama kafasi karisik da olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkek ise çıkar , Adam ise çıkmaz.
70 Yorumla
+1 yılArz talep meselesi biraz bu..
15 Yorumla
Soran+1 yılarz talep derken?
- +1 yıl
Ben kimsenin peşinden koşmam kimsede peşimden koşsun istemem mesela... Birini çok sevmiş olabilirim ama yoksa bir karşılık yoluma bakarım...
Soran+1 yılkarşılık vardı ama teklif etmediği için bilemedi..anladım, teşekkürler
- +1 yıl
Onun seni sevdiğine eminsen git sen konuş, ne kaybedersin?
Soran+1 yılsevgilisi var, neyini konuşayım..o kadar baktı.sevgisini gösterdi..ilginç olan hala bakıyo..neyse, olan oldu..hayal kırıklığına uğradım ama yapıcak bir şey yok
senden umut yoksa napsın çıkar tabi
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsa daha önce çıkardı..7 aydır beni seviyodu..arkadaşları da öyle diyor..umut yoksa neden 7 ay beklesin?
Soran+1 yılnaz yapmıyodum..o benden kaçıyodu..arkadaşlarıyla şakalaşıyoduk mesela..bir erkek yanımdayken yakın arkadaşları beni göz hapsine alıyolardı..sonra söylediler şöyle şöyle..sonra o kızla çıktı işte..
- +1 yıl
Ne alaka bende onunla hep bakiştim ilğisini çektim yazdim ettim o bişey yapmadi banada dokundu güldü sonra başka kiza gitti
Hayır çıkmaz.Çıkarsa indirirler.
11 Yorumla
Soran+1 yılindirirler derken?
gerçekten sevmiyordur sadakat aşkta önemlidir
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. cıkarım sevdiğim kızla bazı şeyleri yaşayamıyorum
221 Yorumla
Soran+1 yılneleri yaşayamıyorsun? sana pas vermiyor mu
Soran+1 yılbak sana şöyle diyim.. o kız senin sevdiğini anlamıştır..illaki anlar, sen belli etmesen de..kızlar ilk adımı erkeklerden bekler her zaman, sen adım atarsan onun da ilgisi varsa 10 adım atar..ama bazı kızlar vardır ki adım atınca erkeğin gözünden düştüğünü zanneder, biraz alttan alır daha az adım atar..en azından bakışlarına karşılık verir..
Soran+1 yılbu durumda kusura bakma ama suçlusun.. en azından ayrılsaydın ya..kızın haberi var mı?
Soran+1 yılher anlamda anlayabilirsin..cinsellik farklı bir konu..yani bir kuralı vardır.evlenmeden önce yapmak istemiyordur..ya da ileri gitmek istemiyordur..çoğu erkek, sevmiyorsa eğer kızı, erkeğin gözünden düşer..bilinen bir gerçek..ya da utanıyordur..bunu yapman gerçekten şerefsizlik olmuş..
Soran+1 yılsakın söyleme ve bir daha asla böyle bir şey yapma..ayrıca sorunlarınızı anlat..çözülmüyorsa ayrılın ama konuşun tamam mı? uzunca hem de
- +1 yıl
Ağır oldu biraz.evlenince olsun istiyor bu konuda ona hiç yaklaşmadım belki beni yanlış anlar gözünden düşerim benim için geçerli olan tek şey benim sevdiğim biri olmasa bile bakire olan bir kızla asla birlikte olmam ben onunla evlenceğim zamanı geldiğinde inşallah bunu yaşamış olsak evlenmeden belki ertesi gün ölürüm ayrılırsn olurda olur ona bu şetefsizliği yapmaktansa başka kadınla birlikte oldum sevmediğim birisi ile ama bunu tektarlamadım
Soran+1 yılşimdi o kızla aranız nasıl?
Soran+1 yıltamam o zaman bu mutluluğu bozma :) sorunlarınız varsa halledin ve evlenin artık neyi bekliyorsunuz?
Soran+1 yılniye daha önce söylemedin, hayırlı olsun mutluluklar :))) ilk söylediğin şeyi görünce aklıma gelmedi doğrusu :)
- +1 yıl
Eyvallah cok sağolun konularda hızlı geçiş oldu biraz birde diyosun hemen ayrılın allah hep daim etinde onun bana düşkünlüğü 7 senedir hiç azalmadı cekilmez birisiyim aslında ama onun gibi birisi asla karşıma cıkmayacak zaten şuda bir gercek kadınlar erkeklere göre daha sadık biz erkekler illa bişey yaparız
Soran+1 yılhayır, yanlış düşünüyorsun..her erkek yapmaz..seven ve karakterli erkek hiç yapmaz..sen de öylesin ve bir daha yapmayacaksın..mutluluğunuz daim olsun :)
Soran+1 yılrica ederim :)
Bıktıysa çok sabrettiyse çıkar
11 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır bakıştık, doğru olabilir söylediğin
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. sevgı dıye bırsey olduğuna ınanmıyorum artık
13 Yorumla
Soran+1 yılillaki sevenler vardır ama ben de inanmıyorum artık
Kız erkek diye ayırt etmeyelim karaktersizse yapar
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
kızda yapar bunu erkekte
20 YorumlaBiri değil 5i ile cıkar ahahah
118 Yorumla
Soran+1 yılher erkek böyle değildir..benim de şansıma bu çıktı :)
Soran+1 yılsana da düzgün kadın hiç çıkmadı, dimi :) düzen böyle piç erkekleri bulmakla meşguluz :)
Soran+1 yıldüzgün kızların değerini anlamışsındır :)
Soran+1 yılo zaman ne yapıcaksın? piç olucaksın :) kesinlikle önermiyorum ama en azından cool ol..dikkat edersen karizmatik erkeklerin çoğu çirkin.ama peşlerinde onlarca kız var
Soran+1 yılen iyisi o :)) cool ol işte gerçekten işe yarıyo
Soran+1 yılbence ol ama karakterini değiştirme..böyle daha çok kız kaparsın :))
Soran+1 yıldeneyimledin işte, güzel bir şey bu..karakterli insanları seç
Soran+1 yılben de aynı şeyi düşünüyorum..karakterli olmak çok önemli
adamsa çıkmaz zaten... ben de aynı şekilde
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan başkasına bakmayacaksın bu kadar basit.
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat