Aşk İlişkileri Corona bile geldi, sen gelmedin dediğiniz kimse var mı? BenSultan Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Corona bile geldi, sen gelmedin dediğiniz kimse var mı?Benim yok galiba yalnız öleceğim 😂😂😂 Corona bile geldi, sen gelmedin dediğiniz kimse var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Daha beterınden Allah korusun Benzetmek bıle urkuttu 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Üstüne para verirler bana gelme diye hayır çağıran olmadı gel diye :D :D 1 0 Yorumla
SER34KAN34 Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. boşver.. bazen korana gelsin ama sen gelme demekten iyidir..:) 1 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu şekilde bir düşünceye sahip insan akıl sağlığını sorgulamalıdır 0 0 Yorumla
Erdemalssrt234 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yok, o kim ki beni beklenti içine soksun? Beni seven insanla birlikte olurum 1 0 Yorumla
kırlak2828 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl Var demek isterdim ama yok ahhhh keşke olsa 😉 1 0 Yorumla
davutalan1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sultan abla iyi ol sabırlı sukurlu ol nasip kısmet 1 0 Yorumla
TheXays Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende yalnız ölecem heralde 1 0 Yorumla
muratkan43 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. eski karım 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yok artık 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. Olabilir :) 1 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. yok şükür :D 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. yok öyle dediğim :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Daha beterınden Allah korusun Benzetmek bıle urkuttu
Üstüne para verirler bana gelme diye hayır çağıran olmadı gel diye :D :D
boşver.. bazen korana gelsin ama sen gelme demekten iyidir..:)
Bu şekilde bir düşünceye sahip insan akıl sağlığını sorgulamalıdır
Yok, o kim ki beni beklenti içine soksun? Beni seven insanla birlikte olurum
Var demek isterdim ama yok ahhhh keşke olsa 😉
Hayır yok. :D
beklediğim kimse yok ki..
Sultan abla iyi ol sabırlı sukurlu ol nasip kısmet
Bende yalnız ölecem heralde
eski karım
Yokk
Yok.
Yok artık
Butun kizlar