Sevgiliyle öpüşmek ne kadar normal sizce yani çokmu yanlış bişey diyorsunuz yoksa gayrt normal hem bir ihtiyaç mutluluk sbebi falanmı diye düşünürsünü
Cevabın nedir?
Hayır normal değil.
Sonuçta o kişiyle evleneceğiniz belli bile değil. Her sevgilim dediğinizle öpüşme gibi durumları yaşıyorsanız, bu son derece iğrenç ve yanlış bir şeydir. Ayrıca kendinize saygınızın azalmasına sebep olur.
Tabii ki bunun birde dini boyutu var. Allah c.c kullarının zinaya yaklaşmasını yasaklamıştır. Dolayısıyla insanın helali dışında kimseyle böyle bir şey yaşamaması gerekir.60 Yorumla
+1 yıliki taraf birbirini seviyosa ve el ele göz göze takılıyorsa yanaklar falan öpülüyorsa ister istemez aranızda bir çekim olcak ve o dudaklar birbirine değecek ama bunu yaşadığın kişi özel olmalı bunun pişmanlığını yaşamamalısın
20 Yorumla
Süre önemli, daha ilk aylarda yapmayı doğru bulmuyorum. bir erkek olarak ben bile doğru bulmuyosam kızlar hiç bulmamalı bence..
00 Yorumla
+1 yılHelal olmayan hepsi sıkıntılı ;-)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
22Cevap
+1 yılZaten yapılan yorumların çoğu doğru. Gayet normaldir. Benim sevmediğim şey öpüşmeye bile karşı çıkan kızlar. Yapmayın etmeyin, erkekleri de düşünün acıcık. Hiçbişey yapmıyosan bari öp der bazıları :D :D :D
00 YorumlaALLAH (c.c) yasakladığı bir şey nasıl normal olabilir ki?
70 Yorumla
+1 yılEhh yani buda sorumu neden sevgilin olsun ki opmedikten sonra:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan söylemeyeceğim sevgilim istediği kadar namuslu olsun sanırım onu her türlü öperim :) Kesinlikle yanlış ama her zaman ki gibi dürüst olmak istedim sadece :)
00 YorumlaYemek yemen, tuvalete gitmen kadar normal. 1. dereceden ihtiyaç yahu !
00 Yorumla
+1 yılnormal bişey, ihtiyaç değil. Sevgi ifadesi sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılPeki sen kocanin bekarken eski sevgilisiyle opusmus oldugunu mu dogru karsilarsin yoksa opusmemis oldugunda mi veya hangi turde bir koca istersin diyeyim
20 YorumlaÇok seviyosan gayet normaldir yanlış değil rahat ol
00 Yorumla
+1 yılkimine göre normel kimine göre değil fakat zinaya girer
20 YorumlaGayet normaldir iki kişi arasında kalmalı ortalıkta yapılması hoş değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer gerçekten arada sevgi varsa güzel duygu hem haz hem de heyecan ve şehvetle birleşince viyuu:) bence doğal..
00 Yorumla
+1 yılÖptürmeyeceksen niye sevgili olarsın diye sorarlar adama
00 YorumlaGayet normal diye düşünürüm öpüşülmeyen sevgiliye sevgili demem
00 Yorumlaöpüşmenin nesi yanlış.. insanın en tabi duygusudur sevdiğini öpmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOpusmek cok guzel bir his.ama opustukten sonra devamini istiyor insan.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim hic sevgilim olmadı
hep zina diye düşündüm ki öylede zaten
ben yanlısmı yapıyorum aceb böyle düsünerek?30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmilletin gözü önünde öpüşmek , yiyişmek kötü.
fakat sinamada veya 1-1 de iyi bişey bence.
Çiftler biraz daha bir birleriyle kaynaşıyor bağlanıyor.00 Yorumlanormal ama evlenene kadar yanlış -_- yinede herkezin kendi tercihi
10 Yorumlasevgili olunca opusmeyini doverler :p herhlde dogru hangi erkek yanlis der bile bile lades mi olalim smdi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğruluğu ve yanlışlığı bakış açına göre değişir. ben normal bulmuyorum. ama insan kendini tutamıyor işte:)
00 YorumlaÖpüşmezsen daha güzel olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. sadece öpüşmek normaldir sadece.
00 Yorumla
+1 yılArada AŞK varsa bence gayet doğal bir durum
00 Yorumla
+1 yıldinen cok gunah ama herkes yapyr işte
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi öpmücem de kimi öpcem.
11 Yorumla
+1 yılGayet normal.
Ama doğru mu yanlış mı bilemem.10 Yorumla
+1 yılnormal, ihtiyaç, normal...
00 Yorumla
+1 yılbence normal tatmak gerek
00 Yorumlanormal bizde yok ki öpüşelim :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. '' Seviştiğin adam girdiğin Günaha değmeli..''
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam senden hevesini alırsa tekmeyi basar canım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk :) mutluluk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım