Evlenmekten korkuyorum, tüm bunlar düzelir mi acaba?

15 gün sonra düğünüm var ama evlenmekten çok korkuyorum..bunda son dönemde yaşanan tatsızlıklarında sebebi var..aileler anlaşamadı, nişanlım aileme saygısız davrandı,özellikle annemi hiç sevmiyor..üstelik sürekli para konusunu ön plana çıkarıyor.. kafam çok karışık, son zamanda yaşadıklarımdan sonra ona olan sevgim iyice azaldı..ama tüm bunlar düzelir mi acaba? boşanmak istemiyorum..kim ister ki zaten.. mutsuz bir evliliği sürdürmek de istemiyorum.. ne dersiniz zamanım da çok az kaldı ertelemek de pek mümkün değil?
Güncellemeler
+1 yıl
yorum yapan herkese teşekkürler..nişanlımın ailesi şu anda için beni sever gözüküyor çünkü ben onlara çok saygılı davranıyorum.ancak nişanlım anneme bi kaç defa saygısız davrandı ve gelip özür dilemedi,hiçbir şey olmamış gbi davranıldı.bu olaylar son bi kaç ay içinde yaşandı,çok şaşkınm.ev kurmak zor ve masraflı,tabiki herkes bütçesine göre hareket etmeli ancak o herşeyin hesabını yapıyr,ondan daha fzla para harcamam gerekiormuş gbi davranıor.ailem kararı bana bıraktı,ne karar verirsem yanmdalr
Güncellemeler
+1 yıl
ancak ben ne yapacağımı bilmiyorum..kafam çok karışık..düzelir mi acaba evlendkten sonra tm bunlar ? herşey stresten mi acaba..yoksa ben kendimi bile bile ateşe mi atıyorum..zormuş bu işler..
Evlenmekten korkuyorum, tüm bunlar düzelir mi acaba?