Günaydın yazmadıysa yazmamıstır siz ona mesaj atarsınız ya da kendisi atar size ancak sorabilirmiyim neden bukadar üzüldünüz yazmadı diye? bu kisiye çok hayran kalmıssınız sanırımki çok üzülmüssünüz.. bu kisiye sizi çeken tam olarak ne oldu acaba? karakterimi konusmasımı dıs görünüsmü hangisi tam olarak? dediğim gibi yazmadıysa birsey olmaz sonuç olarak yazmak zorunda değil yani bu size değer vermediği anlamına gelmez ancak bukadar üzüldüğünüze ve en önemlisi ise böyle bir soru sorduğunuza göre çok kafaya takmıssınız dediğim gibi bu kisiye sizi çeken tam olarak ne oldu? normal birsey yazmaması birde.
3
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece bu degil ki önceden kime yazsam yazmiyo tipim mi bk gibi lanet olsun dayanamiyorum artık
Anladım kendi tipinizi beğenmiyorsunuz ve dıs görünüsü hosunuza gitmis ozaman yapmanız gereken yakısıklı erkekler size bakmıyorsa sizde kendi tipinize uygun birine bakın mesela tipiniz nasılsa aynı tipteki erkeklere gidin sizi red etmezler merak etmeyin
Mesela karsınıza normal dıs görünüste bir erkek çıksa istemezsiniz ancak dıs görünüsü iyi olan birine kosuyorsanız ozaman böyle olması çok iyi bence, anlıyorsunuz yargılamadan söylüyorum tabii ki bunu yanılıyorda olabilirim.
Bakın size diyeceğim açıkcası dıs görünüsünüzü yargılamayın nekadar kötü veya iyi olursa olsun dıs görünüse önem veren insanlar gerçek anlamda sevmezler ya hayran kaldıkları için dıs görünüse ya da heves geçince giderler ya da daha iyi dıs görünüslü birini bulduklarında giderler.. anlıyacağınız dıs görünüsten biri sizi red ediyorsa bu çok iyi bende tamda bu yüzden orada çok iyi dedim dıs görünüsten dolayı red ediyorlarsa sizi sevmezler biri sizi sevecekse siz olarak sevmeli dıs görünüsünüzü değil.
Sevmesinler ozaman asla çünkü karakterini sevmeyecekse dıs görünüsümü sevecek? çok saçma birsey sizi siz olarak sevmeyenler asla sevmezler gerçek anlamda.