Kocamı arkadaşıyla aldatıyorum ayrıca birde eski sevgilimle birlikteyim?

Lütfen yargılamayın beni başınıza gelmeden bilemezsiniz. Kocamı ilk başlarda çok seviyordum fakat yaşadığımız o kdar kötü şeyden sonra artık hislerim bitti. Eski sevgilimle konuşmaya başladık ve birlikte olmaya karar verdik güzel giden bir ilişkimiz vardı fakat ondan önce kocamın arkadaşına karşı birşeyler hissediyordum meğer oda bana karşı hissediyormuş bir şekilde kocamla sorunlarımdan dolayı sürekli konuşmaya başladık msjlaşmaya başlayınca artık konu bize döndü ve bir şekilde birlikte olduk şu an sevgiliyiz ve oda evli karısı 6 aylık hamile ve ailecek görüşüyoruz hemen hemen hergün birlikteyiz kınadığım şey başıma geldi aldatmayı asla sevmez ve çok kızardım ama başıma geldi artık kocamın elimi bile tutmasını istemiyorum ama boşanamam 1 kızım var eğer boşanırsam babamın evine dönmek zorundayım ve babam kötü bir insan hep dayak yedim o yüzden evlendim zaten. Eski sevgilimde kpss yi kazanacam kızınıda alıp gidecez diyo fakat kocamın arkadaşınada aşığım Ona söyledim sende mutlu değilsin bende gidelim hayır gidemeyiz dedi çocuğumu bana vermezler herkes suratımıza tükürür çocuklarımızı bize düşman ederler bu şekilde sürdürmek zorundayız dedi. nasıl kurtulacam yardım edin çok çıkmazdayım
Kocamı arkadaşıyla aldatıyorum ayrıca birde eski sevgilimle birlikteyim?