Çevrem engel olmak için sürekli yakışmıyorsunuz ilerde sorun olur vs dediler ben dinlemedim o an nişanlandık seviyorum da onu hemde çok ama yapılan yorumlar baya üzdü beni ona yansıtmak istemiyorum bunu bu buhrandan çıkmak icin ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkeklerin genç kız pesinde kosmaları kendi yasıtlarından ümitlerini keserler yani kendi yasıtlarını kandıramadıkları için daha kolay hedeflere yani genç kızlara yönelirler diyebilirim kesinlikle yasadıkları hayat tecrübesi falan ne konusacaklarını falan hep bilirler bu konularda çok iyidirler ve genç kızları kolayca kandırırlar diyebilirim ama gerçek anlamda sevmezler bakarsanız hiçbir zaman genç kız olgun erkek iliskisi yürümez çünkü böyle birsey yok olgun erkekler sadece genç kızları kandırırlar baska amaçları yoktur ya o anlamda elde etmek için kandırırlar ya da yalnız kaldıkları için ya da sadece genç olduğu için, ama sonuç olarak burada kandırırlar genç kızları hiçbir zaman sevmezler gerçek anlamda genç kıza bunu söylesen seni sevmiyor diye bu adam kandırıyor diye önüne 100 tane iyi neden koyar seviyor diye okadar kandırılmıstır hiçbir olgun erkek genç kızı sevmez nekadar olgun erkek genç kızlaysa Şu an hepsi kandırıyor genç kızları kesinlikle, buradaki olgun erkeklerin yorumuna bakarsanız 21 yasındaki erkeğe çocuk derler kendileri giderler 19 yasındaki kıza yazarlar kandırmak için veya hangi olgun erkek buna normal diyorsa kendiside aynı sekilde bunu yapıyordur, her ne olursa olsun olgun erkeklerden uzak durması lazım genç kızların, ailesinin önüne olgun adam kendinden büyük bir kadın getirse ailesi hos karsılamaz ancak genç getirince tamam derler bunuda böyle değerlendirin olgun adamlar gerçekten sevmez kandırırlar.
61 Yorumla- 1 yıl
Hala aynı mı düşünüyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılÇevrenle ilişki düşünmüyorsun karşındaki ile ilişki düşünüyorsun.. Yaş farkı fazla ama bakış açınızı birbirinize indirgeyebiliyor ya da yükseltebiliyorsanız problem yok.. İlişkiyi tartıp muhakeme etmeniz ve aceleci davranmamanız önemli, Bunun sonucunda ideale karar verilebilir. Eğer kafanız da soru işaretleri var ise ki soru sorulduğuna göre aslında kendi kafanız da uzlaşamadığınız bir gerçek var ilişkiyi bitirmek en ideali
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaş farkı aşırı fazla bence 6 7 olsa hadi neyse de 15 yaş farkı ılerde büyük sorunlar yaratabilir, sen 30 olunca daha gençken o 45 yaşında olacak,, sen 45 olunca o 60 olucak... ılerde fazla sorun yaşarsınız, sen genç olduğun için kıskançlık krizlerine girecek sana yetmediğini düşünecek, çevrende genç adamlar olduğu sürece hep bir sıkıntı olacak... bence çevreni dinlemelisin. .
00 Yorumla
+1 yıl15 yaş fazla evet ama bu kişiyi buradan terk etmekte doğru olmaz.
Madem öyle en baştan bu söylenenleri dinlemeliydin nişanlanmaya kadar beklememeliydin.
O yüzden eğer karakterinde bir sorun yoksa artık kulaklarını insanlara kapamayı bilmelisin00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
93Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılYa gadası yaşıtlarına kıran mı girdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogrubdemisler ileride sıkıntı olur. Babamla annem arasinda 11 yas var. Cok ayri tellerden çalıyorlar yaslari gereği. Babam artik emekli olmak icin gun sayarken annem daha yeni baharını yaşıyor. Gezmelere gidiyor, arkadaslariyla bulusuyor. Babama diyor babam yastan kaynakli enerji düşüklüğünden anneme ayak uyduramıyor. Sonra tartışmalar başlıyor. Bu yas farki cocuk icinde iyi değil. Aralarınin yakin olmasını isterdim. Annemle aramizda yas farkı cok yok. Arkadas gibiyiz. Babam bana o kadar ağır geliyor ki. Cok farklı kuşaklardanız. Uygun bir nokta bulamıyorum babamla. Anne baba arasinda da yas farki cok olmayacak. Ebeveyn olmak icinde cok gec cocuk yapılmaması gerek. Cocugun enerjisine, bakımına yetismek zor oluyor. Farkediyorum babam ne anneme ne de bana yetisemiyor mental ve enerji olarak. Bur de 8 yas kucuk kardesim daha var. Onunla babam tamamen ayrı dunyadalar. O yuzden yas farkinin cok olmasi tasvip ettigim bir durum değil. Ama yine de siz bilirsiniz. Belki bir yastan sonra cok zorlanirsin. Esin senin enerjine, isteklerine, yasam enerjine ayak uydurmakta zorlanabilir.
20 Yorumla
+1 yılGecmisten ornek verecegim (her ne kadar zaman degismisse de) Rahmetli halam ile rahmetli enistem arasinda 14 yas fark varmis. Ustelik halam enistemi degil baskasini seviyormus ama 2 ay boyunca neredeyse her gun gelip halami istemisler ve evlilik olmus. Halamla enistem ilk kim vefat ederse digeri evlenmeyecek diye anlasmis ve halam iki kiz cocuktan sonra 34 yasinda vefat etmis. Kizlar, 10 ve 11 yasinda ve enistem yalniz basina bir adam dusun... Sozune sadik kalip vefatina dek asla halamin ustune evlenmemis. Cevreye aldirma; kimin alin yazin oldugunu bilemezsin. Yasliyi beklerken gencin vefat edebilecegini de unutma. Sadece inat ugruna kimsenin gelecegiyle oynamamak icin biraz daha tanimaya calis evlenmeden.
41 Yorumla- +1 yıl
"Var adamın gencine, her gün gönlün incine. Var adamın kartına, otur gönül tahtına" diye de soz var ve cidden ne zaman yasca benden olgun biriyle gorussem tahtta gibi hissettigim dogrudur... :) Bir de yaslar onemli tabii. Ben 37 yasindayim, yas olarak olgunluk cagi. 18-27 araliginda olsam ve 14 yas olsa arada o zaman sorun olabilirdi.
+1 yılEskı kız arkadasım ıle aramda 12 yas vardı ve cevrem ınatla o kızın bana yakısmadıgını savunurdu goruntu olarak.1.90 boyunda aktıf spor hayatı olan bır adamım ve bu kız 1.60 boylarında hafıf kılolu bırısıydı..35 ve 23 yaslar o donem.. Kımseyı dınlemedım olgunlugu ıle hanımlıgı ıle zekası ıle o acıgı kapatırdı.. Yanı sorun su eger senın nısanlın yakısıklı ve bakımlı bır adam olsaydı kımse o yas farkını sorun etmez hatta senı onun yanına yakıstırmazlardı... Kımın erken kımın gec ölecegı bellı olmaz hayat bu ve saglıklı cınsel hayat kendıne bakan kısıler ıcın sınırı yoktur takı 65 70 afakı yaslara kadar.. Cevrendekı mutsuz asosyal tıplerı dınleme sakın sen kendı mutluluguna odaklan kafa olarak ruh olaak anlasabılıyorsan sadece mutluluguna odaklanmalısın..
22 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım 185 boyunda o da spor yapiyor ben 158 civari ve minyon olduğum yaninda çok küçük kaldığımı söylüyorlar
- +1 yıl
Bak benım arkadasım modellık yapıyor 39 yasında ve kız arkadası 25 yasında su an sozlendıler ve cok mutlular ve herkes bunların ınstagram hesaplarında ınanılmaz guzel yorumlar yapıyor.. Burda yazanlar kız arkadası hıc olmamıs cogu sorunlu asosyal ınsanlar ve gercek mutlulugu nadır bulmus yakalamıs kısıler.. Sen yarına cıkmayı garantı edebılırmısın hayır bır kaza bela olsa sakat kalsan o 15 yas buyuk arkadas ılgılenıcek kosturucak senınle dımı.. neyı kımı sorun edıyorsun** ayrıca bu hesapları yapıyorsan yanı ınsanlara gore yasıyorsan henuz tam olgunluga erısememıssın demektır
+1 yılİlişkilerde yaş farkı uzun yıllardır olan bir konu ama şu an şartlar biraz daha değişti eskiden aileler uygun gördüğü kişiye verir ve kadında pek itiraz etmezdi. Şimdi kadınlar kendinden yaşça büyük bir erkekle evlenirken Belli başlı istekler doğrultusunda evleniyor. Kimisi kısa yoldan zengin olmak kimi olgunluk ve kendini yanında daha iyi hissetmesi den kaynaklı sayısı az olsa da severek aşk için evlenenlerde var tabi.☺️
Doğru bir tercih mi değil mi bunu sadece Zaman gösterir, önemli olan kimin yanında mutlu olduğumuz değil mi? Yaş farkı ya da kültürel farkların ne önemi var ki?
Sonunda mutlu olacağına inanıyorsan bildiğinden şaşma ama artı ve eksi yönlerini çok iyi analiz etme de fayda var. Sadece mantıkla hareket ederken bir evliliğe adım atmak sonucunda hüsran ve hayal kırıklığı yaşatır...10 Yorumla
+1 yıl'Optimising the Marriage Market\' (Evililik Kurumunu Optimize Etmek) ismi verilen bir araştırmayla çiftlerin yaşları, eğitim durumları ve önceki boşanmaları baz alındı ve buna göre kadınların, kendilerinden en az beş yaş büyük erkekle daha mutlu beraberlikler - evlilikler- yaptıkları ortaya çıktı. Uzmanlar bazı çiftlerin diğerlerine göre boşanmaya beş kat daha meyilli olduğunu ve bunda da belirgin şartların etken olduğunu söylüyor. Araştırmaya göre en şanslı olan çiftlerde iyi eğitimli bir kadının kendisinden beş ve üzeri yaşlardaki bir adamla mutlu olduğu göze çarpıyor. Bu arada iki tarafında boşanmamış olması gerekiyor. Oysa boşanmış ve kendisinden beş ve daha küçük bir erkekle beraberlik yapan kadının mutlu evlilik yapma şansı neredeyse hiç yok. Yukarıdaki örneğe göre de bu profildeki bir evliliğin başarısız olma oranı diğerine göre beş kat daha fazla."Alıntı Araştırma"
10 Yorumla
+1 yılInsanin 1 sene onceki fikirleri bile degisiyor senden 15 yas buyuk olan birinin fikirleriyle senin fikirlerunin ayni oldugunu dusunmuyorum yas cokta onemli degil ama 15 biraz fazla gibi ama tabiki mutluysan etrafina kulak tikamalisin cunku bu hayati sen yasayacaksin
20 YorumlaÇevre hiç susmaz. Allah onları kahretsin. Yahu bırakında belki mutlu olurlar.
Hayır şunu anlamıyorum, sanki yaşları yakın olanlar hep mutlu olmuş hiç boşanmamış da böyle bir şey söyleyip duruyorlar. Ağızlarından bir hayırlı laf çıksa ne güzel olur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılÇevrene karşı bir kere konusucaksin tam konusucaksın oturtacaksin yerlerine bir daha laf edemiycekler. Bu duruma saygılı olmalarini gerektigi bir konusma yap ve nokta diyip kapat konuyu. Ağır tavrını net şekilde koydugunuzda kimse bir seye demeye yemez
00 Yorumla
+1 yılÇevren için mi nişanlandın kendin için mi
eğer kendin içinse milletin ne dedigiyle neden ilgilisin bu kadar ki
sal gitsin..10 Yorumlaonlar hep derler.
22 yaşında kız arkadaşım 35 yaşında adamla beraber çok baskı uyguluyor. o yaşta daha cıvıl cıvıl oluyorsun.
sahiplenilmek hoşuna gidiyor ama baskıdan hep ayrilıp barisiyorlar. kız cok guzel adam da yaşlı gibi e haliyle icinden diyoruz yakışmamış diye.
onemli olan senin hislerin ne dusundugun.00 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyor olsan bunlara takılmazdın zaten, önce sevginden emin ol sonra hareket et bence. Yaş farkı bir sorun tabiiki. Bunu da göz ardı etme, ama karşındaki kişi çok dinamik biridir eğlencelidir vs seninle aradaki yaş farkını hissettirmiyorsa yani ruh yaşı önemli.
00 YorumlaGençliğinize yazık vallahi. Sen daha annenin karnında iken o 15 yaşında fırıncının kızı ile fingirdeşiyordu. Yaşınıza, başınıza, boyunuza uygun insanlar bulun, böylelikle hayatı daha iyi anlamak ve yaşamak sizin için daha uygun olur.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Millete bakma onlarmı yaşayacak senin hayatını? Sevmişin devam et olgun birisi sonuçta aklı başındadr senin yaşın kaç? Milleti umursama, tip değil kalbe bak. 🌸
12 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşım
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Bu durum seni psikolojik olarak etkileyecek ilerde 15 yaş büyük bir oran rahatsiz oluyosan ayrilabilirsin kafani duvarlara vurma sonra eger maddi durumu iyiyse sana deger veriyorsa bekarsa evlen hayırlısı olsun
10 YorumlaSen bilirsin ama 35 yaşına gelince karşında 50 yaşında bir ihtiyar olacak. Seni ne ruhen ne de fiziken memnun edebileceğini sanmıyorum. Son Karar senin tabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın sonsuzluk oldugunu gör ve sonsuzluk kavramında yüzlerce yaş farkıda olsa hiç belli olmayacagını düşün. İliski senin iliskin ve çok ta umursama elalemi.
10 Yorumla Nişanlım dediğine göre meşru bir birliktelik
Aileler de onayliyorsa ki onaylamislar
Sen de sevdi isen
Gerisine ya b. k yemek düşer
Ya da hayirli olsun demek10 Yorumla
+1 yıl12 yaş olup mutlu olan var
Ama sen 45. olduğunda kocan 60 olacak seni mikmeyecek bunu sorun etmezsen birşey olmaz20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
6 ya da 7 yaş farkından sonra anlaşabilmek için gerçekten çok kültürlü ve gün geçirmiş olmak lazım.
Yoksa kesinlikle kuşak çatışmaları yaşanıyor.
.00 Yorumla Onları duyma insanlar her zaman eleştirecek bişey bulurlar bende eleştirilecek şeyler yaptım ama biri bana bişey dediğinde onunla berabwr bu durumla dalga geçiyorum ve benim için önemsiz olduğunu görmek karşımdakini uğraşmaktan vazgeçiriyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇevreni pek takma. Erkeğin kadından 8 - 14 yaş büyük olması normaldir ve aslında iyidir. Türkiye'de çevrem dediğin şey zaten kimi bulsan bir kulp bulacaktır.
00 Yorumla
+1 yılÇevreniz hatl ediyor. Dinimize göre reşid olan bir kız istedigi yaştaki bir erkekle evlenebilir.
15 yaş çok degil. Adam iyi, olgun ve ahlaklıysa sizi daha çok mutlu edebilir.
Kimseyi takmayın.00 YorumlaBu hayat senin değil mi? Çevrendeki insanlar hangi hakla ve hangi sıfatla bu meseleyle alakalı konuşabiliyorlar? Senin fikrinin ne önemi var vasat insan diyip geç.
00 YorumlaŞu an sıkıntı olmasa da aranızda olabilir bir düşün ama gerçekten seviyosan çevrene bakma çevren şimdi var yarın yok
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilletin bir bildiği varki söylüyor şimdi sen gençsin enerjiksin daha hayat dolusun bunlara şimdi cevap verebilir ama zamanla akranlarınla kendi hayatını kıyaslayınca imrenebilirsin ilerde sorun olur zaten şimdi değil bunu kabullenmek istemiyorsun ama gerçek bu
10 Yorumlaşu an sevdiğin için mantıklı düşünemiyorsun ama evlendikten bir süre sonra pişman olma ihtimalin yüksek
10 YorumlaBence de çok fazla ileri de mutsuz olabilme ihtimalin çok yüksek çevren haklı şu an gözün hiçbir şeyi görmüyor olabilir
ama yaş ciddi bir şey10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde esimle 13 yaş var herkes bisi derdi o senin amcan gibi duruyor vs umursamadm açıkçası sonuçta tercih benim şimdi 2 evladm var şükür seviyorum esimi😍
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah bozmasın
Cevap sahibi+1 yılKullar karışmasın yeter ki😄yorumlara takilma cok o hayat senin hayatin sen yasicaksin herseyiyle kendi kararin onceligin
+1 yılMekan sahibi değilse bende bişey bilmiyorum. ama 50 sine geldiği zaman kuş ötmeyince sen bir milf olarak genç oğlanların gözünün içine bakarsan ne olacak :(
01 Yorumla
Soran+1 yılMekan sahibi falan değil
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Seviyorsan umursama insanlar hep konuşuyor onlara ne oluyorsa sanki.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçevrendeklıerlemı evlenceksın derleerr kızım aglarsın nıye agladın derler gülersin neden güldün derler evlenırsın ay buldugu adama bak derler evlenmezsın evde kaldı derler zengisndir görgüüsüz derler fakirsindir çulsuz derler derlerde derler sen takma o fındıkları hasetleri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen düz duvara tirmanirkrn adam daha yerinde kalkamadiginda görürsün. Sonra aldatirsin tatmin edemeyecek seni on seneye çünkü ne gerek var bu kadar tatavaya.
24 Yorumla- +1 yıl
Bende aynısını yazdım seninle kafamız aynı keşke arkadaş olsak
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt arkadaş olurum niye olmiyim ama sadece arkadaş yoksa aramızda 20 yaş var
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Gözlerim yollarda kaldı gelen giden yok
+1 yılYaş farkı çok fazla ama gerçekten seviyor ve güveniyorsanız birbirinize kimseye aldırış etmeyin aşkı yaşayanlar anlar yaşayın... mutluluklar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı çok fazla ama sen kabul etmişsen kimseye laf düşmez. Ben olsam kabul edemem mesela. Karar senin...
00 Yorumla
+1 yılseviyorsan anlaşabiliyorsan
hem mantık hem kalben eminsen
başkasının lafı dışarda kalır
işlememeli
sen emin mi degilsin00 Yorumla
+1 yılOnlara ne?
Siz birbirinizi seviyorsanız bitmiştir.
Herkes kendi işine baksın...20 Yorumla15 yaş çok. İlerde cidden sorunlar oluyorAma madem nişanlandın Allah mutlu etsin
10 Yorumla
+1 yılKusaginiz bile farklı ilerde sorun olur emin ol dinle çevreni
10 YorumlaÖnemli olan sana davranışları seni sevmesi milletin yakıştırması değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz ya 25 yaş olsun dkdksk Serenayla cemden sonra her şeyden tiksindim öğk
00 Yorumla
+1 yıl15 yaş çok değil mi.. Kendin bilirsin ama ilerde sorun yaşarsınız..
00 Yorumla
+1 yılKime ne? Ben de kendimden büyük birine aşığım, millet laf edecek diye ömür boyu sevmeyeceğim şeyler mi yapıcam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger seni uzuyorsa demek sende onlara katılıyorsun ve acaba gercekten sorun olur mu diye düşünüp korkuyorsun çünkü gercekten sevsen gercekten mutlu olacağına inansan asla kulak asmasin söylenenlere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılfazla bence de baya ya hani anlasiyorsaniz sorun yok ama sen bilir yinede
00 Yorumla
+1 yılNisanlinla evlendiğinde çevren mi onun koynuna girecekmiş? Sen yakistirdiysan ailen onay verdiyse gerisi bos
20 Yorumla
+1 yılAdam; bakımlı, fit ve göbeksiz ise, ilerde de sorun olmaz... Herkesin sözüne bakma... Seninle ilgileniyor ve gerçekten sana değer veriyorsa, evlen... Allah, ömür boyu mutluluk versin...
00 Yorumla
+1 yılIyi düşün. Sevdiginden emin ol. Oyle evlen. Ilerde sorun olabilir cidden. Etrafındakilere belliki takılmıssın. Onlar hic susmayacaklar bunu göze alıyosan devam canım
30 Yorumla
+1 yılSonuçta çevren değil sen evleniceksin adamla çok takma
10 Yorumla
+1 yılAranızdaki yaş farkı çok. Evlilik ciddi bir karar. Ani karar verme. Evlilik acele karar verilmemesi gereken bir konu. Nişanlılık süresini uzat. Olur ki evlenirsen de hemen çocuk yapma bence 🌺
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 yas az insan 20 bulur ayriyetten sen 5 yasindayken o karilarla seks yapiyidu onuda bil seviniyodur simdi citir buldum diye mal seni
20 Yorumla
+1 yılEvlilik için acele etme. Aradaki yaş farkı çok. Bir kere müzik zevkiniz bile, dinlediğiniz müzikler bile aynı değildir. Lütfen acele etme ve ayrıca Evlenmeden Boşanmadan önce iyi düşün kitabını oku Yazar Serhat Yabancı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl15 yaş gerçekten çok fazla ama seviyorsan saygı duymaları lazım
30 Yorumla
+1 yılTamam sakin ol nasil olsa boşanacaksin çocuk yapma yeterli
20 YorumlaBirbirinizi seviyor ve uyuşuyorsanız hiç kimseyi takma evlen
00 Yorumla
+1 yıl50 yaşında saçları beyazlamış yaşlı biri olduğunu düşün sen 35 yaşındasın. Gene ben mutlu olurum diyorsan sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılkimse seninle o eve girmeyecek..
o yüzden kimsenin dediğini sallama..00 Yorumla
+1 yılSorun yaşarsı 15 sene sonra onda enerji kalmaz zaten 5 yıl sonra teklemeye başlar
10 YorumlaYakişmiyosunuzdur. Ama sen simdiden sevdigin halde buhrandaysan evlilikten sonra naoicaksin
10 Yorumla
+1 yılSen 20 yaşında mısın. O zaman yaş farkı çok onun için çerez gibisindir
31 Yorumla- +1 yıl
evlimisin
- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımla aramızda 15 yaş var. Çevrem hiç yakıştırmıyor bizi. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler