Ulan ne adamsın ben gelmişim daha önce sevgilim olmadi. daha önce bir çocuk zorla elimi tuttu diyorum o bana neler diyo ağzına zictigim. agladi çocuk ya. ben aklımda kalmasın diye sordum Yok şu an aklıma geldi.. aklimi kemiriyo derken iyiydi ama. ben napicam ayrilmayi bile düşündüm.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDemek önemsediği birşeymiş. Acabalarına yanıt bulmak istemiş.Çokta sorun edilecek bir şey değil özellikle ilişkiniz yeniyse bunları hoş karşılayın. Daha önce ilişkilerinizden bahsettiyseniz bu soru işareti oluşmuş olabilir, aslında normal bir şey bunu ögrenmek istemesi
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorabilir doğaldır belkide ciddi düşünüyor ve kendince karşıdaki aradığı özellikleri açık yüreklilikle soruyor.
Görüşlerini okudum ben küçüğüm vs demişsin ama şimdi devir kötü kaç yaşındaki kişiler neler yapıyor ve seni yakından tanımak isteyen birisi sorduğu soruyu bilmiyor olabilir veya emin olmak isteyebilir.
Kim ne derse desin bu tarz sorular doğal sorular birisi bana ileriye yönelik tanımak adına ne sorarsa sorsun gocunmam cevaplarım eğer cevap vermek istemiyorsam da açıkça yanıtlamak istemediğimi söylerim yani çocuk gibi tribe gerek yok bence.
Ayrıca şu medeni ayağına takılan arkadaşları görüncede gülesim geliyor ben bakmam diyenler evlenmeden önce en çok irdeleyen adamlar.14 Yorumla
Soran+1 yılZaten o da çekinerek sordu. bir olay olmuş evet ben sinirlendim nedeni benden bunu beklemesi o kadar saçma ki. namus bu. ben onla sevgili de olsam onun değil yine benim namusumdur. öyle degil mi?
- +1 yıl
Öyle tabikide ama buna emin olamaz.
Çünkü bakıyorsun kız kapalı muhafazakar gibi görünüyor ama sonradan hiç alakası yok o yüzden artık erkeklerde emin olamıyor.
Soran+1 yılAma çok zoruma gitti ben tamam evet ona da hak veriyorum artık biz ciddi düşünüyoruz.
- +1 yıl
İşte bu yüzden ciddi düşündüğü için sormuştur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar seni dinlemeyen biriyle ömrünü geçirme. Salak mı anlayamamış mi yani dediğini? Ayıp bı kere ya sorulur mu öyle? Aklından böyle şeyleri geçiriyor demek aklımda kalmasın dediğine göre. Onu ilgilendirmez ki ondan öncesi ayrıca. Ne salak salak adamlar var ya
02 Yorumla
Soran+1 yılVe bir de biz daha 18 yaşındayız. hani 25 falan olsak neyse. ben çocuk gibiyim o da bilir bende anlamadım ne yaşadık biz ben niye bu kadar sinirlendim.
Cevap sahibi+1 yılBence seni yoklamis. Yanlış anlama ama yaş olarak böyle şeylere daha. cok ilgili oluyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
25Cevap
+1 yılAyrıl çünkü soru cok iğrenç bir soru daha önce sevgilim olmadı diyorsun daha niye soruyor
14 Yorumla
Soran+1 yılOrasını bende sordum ben ne diyorum sen ne anlıyorsun diye aklımda kalmasın diye dedi.
- +1 yıl
Basit bir dönüş evlenmeyi düşünüyor mu seninle
Soran+1 yılEvet hatta bana ben bir ara bişey demistim. o da takiliyosan öylesine bırak demişti evlenmeyi de düşünüyor.. sevmek tamam seviyoruz ama o soruyu bana sorması hani benden bekliyo gibi. canımı yaktı
- +1 yıl
Canım bak kendin nasıl diyebiliyorsun benden bekliyor gibi beklemeyen bir erkek asla sormaz böyle birseyi inanki bu kelime zaten sevdiği insandan duymak en acı şey
Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
Her halti erkekler yiyor sonra
Kizlarin bakaret sorguluyorlar
erkeklerin bakareti olsaydi halleri ne olurdu acaba10 Yorumla
+1 yılNe var bunda sormadan öğrenemez bundan doğal ne var kızma niyeti ciddiyse devam et bişe deme
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bak 18 yasiindayiz ve ben çocuk gibiyim
- +1 yıl
Yavrum burada 15 yaşında olup çocuk olup ne haltlar yemişleri var hepsi çocuk
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sanane ne haddine bunu sormak deyip tekmeyi atsaydın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruda abartılacak bir şey yok ama sen daha önce hiç sevgilinin olmadığını söylenene rağmen sorması saçma olmuş biraz trip at ama ayrılma sebebi değil asla
00 Yorumla
+1 yılTabiki de ayrıl herif resmen seni mal yerine koyuyor bakire olup olmamana gore sana değer ve konum biçecek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler işte... Kendisi nedir belli değil ama kadını hep sorgular. Ciddi düşündüğünü biliyorsan ve inanıyorsan ver cevabını çekinecek birşey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben de soracaktım sormasam mı ki acaba?
Ama gerdek günü bakire değilse boşarım ha011 Yorumla
Soran+1 yılSorma ben cocugu bıraktım kaçtım yanından sinirliyken ne dediğimi bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAma siz söyleyin bir şekilde bari. Ben soramam zaten utanırım :)
Cevap sahibi+1 yıl@Yay__Kızı Zor ya. Hiç o konulara girmediğimizden soramam. Ne çıkarsa bahtıma artık :D
Soran+1 yılAma tamam da siz söyleyin bir şekilde diyosun benim detayda yazdığım şey açık degilmi daha önce sevgilim olmadi ve elimi zorla tuttu. ben onu sevmedigim halde tuttum. sevgilim falan da değildi. ondan bile kendimi kötü hissediyorum. hani kendimden utanıyorum. sadece elini tutmasına izin verdiğim için.
Cevap sahibi+1 yılSen bakireyim imasını etmişsin çocuk az saf galiba anlamamış.
Sen de çok iyi kalpli, masum biriymişsin kendini üzme. Özür diler o :)- +1 yıl
arkadaş gerdek günü bakire olsada kan gelmeyebilir boşamak ne cahilmisin arabistana git bence
Cevap sahibi+1 yıl@morbirbulutx O an zaten bir sorgularım itiraf eder bence. İlla bakireyim kan gelmedi derse ya kabul ederim ya da doktora gideriz. Doktora gidince g. t olma ihtimalim de var ama kuşku kalmasından iyidir.
- +1 yıl
Ay allahım doktora götürmek ne hangi çağdayız 🤦♀️ O insan aenin kölen değil karın olacak doktorlar artık adli olaylar dışında bakmıyor ve çok kırıcı bir şey dediğin sen bir kadın olaan ve hastaneye götürseler hoşuna gidermiydi bana böyle birşey yapsa biri o raporu alıp karşımdakinin biyerine sokardım :) İnsan ol az kendini geliştir çağ atlayamamışsın
Cevap sahibi+1 yıl@morbirbulutx Tamamdır dediklerini dikkate alacağım. Önceden sormaya çalışacağım. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
önemli değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirisi zorla elimi tuttu demene karşı hala bunu soruyosa seni g. tüyle dinliyor demektirt
06 Yorumla
Soran+1 yılBen biliyorum sen temizsindir ama erkeklik gururu felan dedi. birbirimizi seviyoruz ama arkadaş ortamında bir konu açıldı. kizin biri kürtaj olmuş o da bana soruyo işte.
Cevap sahibi+1 yılyaa onun gururunu s... :D boş beyinli takıntılı tipler.
Soran+1 yılSence napim?
Cevap sahibi+1 yılyaa böyle yobaz tiplerle ömür geçmez o seni dinlememiş. değer bile vermemiş baskasının konusundan bile seni sorguluyor. ayrıl gitsin
Soran+1 yılHa bide ben açığım ama hep dikkat ederim dar giyersem bile uzun ceket vs. yani ona bile karışıyor. hep bol pantolon giymeliymişim.
Cevap sahibi+1 yılinan bana ayrıl. evlenince bu gibi kişiler psikopata baglar onu giyme vs. ömür geçmez ayrıl kurtar kendini
+1 yılAy kıyamam sana ya duygularını anlıyorum. az surundur sonra baris
00 YorumlaBakire olmasan bile sorun etmemeli. Herşey zardan ibaret değil. Olsa nolur olmasa nolur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk kafası işte yanlışlıkla sormuş affet gitsin aldırma o kadar
00 Yorumla
+1 yılBu devir de bakire bulmak da farklı bir ayrıcalık
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çok bakire tanıyorum.
- +1 yıl
Ben hiç göremedim
Soran+1 yılYasadigin yerle alakalı belki
- +1 yıl
Yani olabilir tabi ki de
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kendisi bakir miymiş :D
00 YorumlaSorabilir ne var ki bunda?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl bakire olmasan ne yapcakmış😒
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn önemli şey kendisi bakirmi
00 Yorumla
+1 yılAyrılmanı gerektircek bişey olmamışş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin o zaman sende
00 Yorumla
+1 yılSaçma bunu sorması kendisi bakir mı?
00 Yorumla
+1 yılYama yaptırırsın sende
01 Yorumla- +1 yıl
🤭🤭🤭🤭🤭
- Cinsel Yaşam konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin geçmişini sileyim de
00 Yorumla
+1 yılYapma affet gitsin bir cahillik yapmış.
04 Yorumla
Soran+1 yılHem biliyomusun o çok duygusal yengeç burcu hemen aglayiveriyo kıyamıyorum ki
- +1 yıl
Ne tesadüf bende yengeç burcuyum affet gitsin yaaa çok yazık
Soran+1 yılNeden yazık ama bana yazık degilmi? Beni öyle biri olarak mi görüyor?
- +1 yıl
O zaman şöyle diyeyim seviyorsan eğer affet yoksa affetme. Sanada yazık tabi hıyarlık yapmış bir kadına sorulur mu hiç öyle bir soru. Sen bilirsin ama affetmek büyüklüktür derim.
bu dönemde sorması normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire değil misin yani
03 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim bu soruyu bana sormayın yeter amaaaa
Cevap sahibi+1 yılGerçeği söyleseydin sende ozaman 🙄
Soran+1 yılSöyledim ama sormasaydı o da. benden öyle şeyler bekliyomuydu
Ne var bunda sorabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana kalmış iyi düşün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ergenus vakaları
00 Yorumla
+1 yılabartma
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kızin biri kürtaj olmuş diye sordu. ustelik beni tanıyo daha yaşımız 18 ne saçma düşünceler
- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsonuç karaırın ne?
00 Yorumla Ayrıl
04 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorumm o beni sevmiyo olabilir mi
Soran+1 yılÜzdün.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrıl gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılım yani kesin
Cevap sahibi+1 yılaynen
+1 yılMala dönmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorabilir sorun etme
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyım mi
Cevap sahibi+1 yılHayir sacmalama belki ciddi dusunuyo cocuk emin olmak istedi ne zamandir birliktesiniz
Soran+1 yıl5 ay flndir konuşuyoruz ama 2 aydır sevgiliyix
Ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden hemen ayrıl dedin kafam karıştı?
Cevap sahibi+1 yılSeni hakettiğini düşünmüyorum
Soran+1 yılAma ben de onu haketmiyorum o bazen agliyo seni seviyorum diyerek ben aglayamiyorum. onun yanında huzur buluyorum ağlama isteği gelmiyor hiç.
Cevap sahibi+1 yılNe yapmak istiyorsa onu yap ozaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler